Mamici casnice (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Aoleuuuuu azi e 06.06.06

Sigur vecinica ca vin....mama da ce comercianta v-ati facut....sa dea DD sa mearga treaba

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Neatza!Ce frumos e azi afara, sa vad cum reusesc sa impac o cumparatura, cu gatitul si cu scosul lui Liviu la plimbare.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata Lucia
Restul.....helooooooooo....neataaaaaaaaaa

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Da mai e sase a sasea....naspa, azi e ziua unui mare sef de-al meu, iaca asa o tin minte...
Mai si eu cu concediul asa stiam ca bebe va avea pe certificatul medical trecut motivul astuia medical si nu stiu daca dupa noua lege e valabil sau e ca dupa cea veche...adik daca copilul nu va avea probleme mai tarziu din cauza asta doar pt ca mamica sa mai stea acasa un an... Eu as zice merci sa ma lase sa mai stau cu ea pana la gradi, dar nu cred ca se poate..... Deja am inscirs-o de ieri la cresa, din sept va merge...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata fetelor!

Abia acum am reusit sa-mi beau si eu cafeaua si m-am apucat sa citesc din urma ,ca tare active ati mai fost ieri(sincer cand am vazut atatea pagini de ieri pana azi,m-am blocat...am crezut ca am intrat eu gresit )asa ca m-am pus pe treaba gandindu-ma ca poate asa o sa va cunosc mai bine.

In primul rand multumesc pt primirea voastra,sper sa ma simt bine aici cu voi cu toate ca e cam nasol la inceput(Flavia are dreptate) dar eu sper sa ne imprietenim repede.

Azi il am acasa si pe cel mare(Paul),nu l-am mai dus la gradi ca e cam racit si am preferat sa-l tin sub supraveghere si vreau sa va spun ca ma termina amandoi,la mine in casa e ca la balamuc:se cam bat,numai jucarii peste tot...stiti voi.Cateodata am impresia ca o iau razna,oare numai ai mei sunt asa de agitati??

Pe de alta parte m-am cam obisnuit asasa si ma cam sperie faptul ca o sa incep din nou serviciul ,ma gandisem si eu la varianta cu statul inca un an acasa(trebuie sa scoti certificat ca ar fi handicapat) dar ma gandesc la faptul ca nu vreau sa afecteze pe viitor pe cea mica(stiu persoane care au aranjat si zic ca nu ar fi nici o problema dar...nu stiu ce sa zic)

Va las ca fac ravagii in casa cei mici,revin mai incolo!
Flavia...ce date sa dau pt listuta?Ale copiilor mei sunt in semnatura iar pe mine ma cheama Dana si sunt nascuta pe 10.02.1978.E bine asa?
la toata lumea!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

A,si vedeti ca mie in afara de Dana si Ange nu mi-a zis nimeni nimic de poze...

Nici mie,nici mie!!!

Buna dimineata!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dminineata
am trecut sa va salut ,va pup si plec la bucatarie ca-mi vine lupul acasa si nu e numic de mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Miha ,pai amana si tu Moeciul ala pana pe 30 iunie sa ne vedem si noi. ce zice? se poate?
asa a zis Alina ,ca pasarica mea are cateva kile in plus,nu?
Mmiha,cred ca ti-e dor de creata ta ,ca si eu as fi disperata sa nu dorm noaptea cu ea.
cand o aduci acasa?
si tie Luna!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza... si multzam de cafelutza
Cuscra il trimitem la sapat in gradina si noi stam pe dc Mey cuscra, nu tzi-au zis fetele sa nu se supere cuscrata, ca dupa ... ii ocheste careva generele
Adinella ce mai faci, cum stai cu moralul azi ?
Mirela am vazut si eu pozele, scump foc Robert, dar nu l-am laudat sa nu devina cuscra geloasa
Andreea vazut si la tine pozele, imi place aia unde-i murdarici toata si aia unde se strimba cu tati.
Maria 2 mami dar unde prestezi mami la serviciu, ca pe la 8,45 faceai baitza, sau avetzi cada la serviciu
Lucia si aici e soare si frumos, o scot pe Isa la plimbare, de gatit mai am de ieri, de cumparat... n-am magazine pe linga mine
Lunna vezi ca aici se munceste puternic, cum lipsesti un minut, cum ai de recuperat o zi de cetit . Ma bucur ca itzi place aici la mamici.

Fetelor, eu fac prezentza, unde atzi disparut, ha ?
Flavia, Cami vretzi sa-mi aduc aminte de ziua fiicamii, ca a fost aia in care voi v-atzi superat si n-atzi mai scris ?
Va pupicesc pe toate dulce, dulce,

Plec la plimbare ca-i mumos afara

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

va salut cu respect am plecat la plimbare

mersi de cafea

Poze cu Lucas

Mergi la inceput