Mamici casnice (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

nu ai somn?

nici eu nu stau mult,am intrat sa-mi iau portia de dc,ca azi nu am avut loc de fata ca alucrat la un proiect pentru scoala

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ba mi-e somn...emoticon cu ala care casca...dar am lipsit cateva zile si am de recuperat cate ceva...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

am plecat la
noapte buna mihaela spor la recuperare.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Stai asa ca vin si eu!

O noapte fructuoasa va doresc!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Waaaaaaaaaau,s-au cam incins spiritele cat am lipsit eu...dar pana la urma ma bucur ca v-ati impacat...

A,si vedeti ca mie in afara de Dana si Ange nu mi-a zis nimeni nimic de poze.... pe toate mamicutele,pe maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata scumpicilor si poftiti

Ati scris voi 8 paginute intr-o zi dar to am dibuit ce si cum.... si n-am putut sa nu ontru sa va pupacesc dulce de tot pe toate

....
adek 43 cate cred eu ca suntem unul pt fiecare

Bun venit Luna! Sa ne psui mai multe despre tine!
Scumpelor, sper ca sunt toti copilasii si toate mamicile bine sanatosi. Alina si Flavia, multumesc de cuvinte, eu incec sa vin macar cateva ore sa va vad ca nu pot sa va ratez, dar daca ies scantei cu sotu' nu raspund. Alina la Jupiter de pe 6 iul? Pai sigur ne vedem ca doar o sa fim aproape rau
Unde mai mergeti voi la mare? Mai ales de pe 3 iulie cine mergea...
Vreau sa fiu succinta dar simt ca iarasi ma lungesc.... vropiam s-o intreb pe Mirela, mai pe la voi acolo pe langa Miami nu sunt uragane sau ceva vantoase? Ca am un nene pretin in Miami care mi-a trimis niste poze cu tigle zburate si copaci la pamant cica de cateva ori pe an e posibil asa ceva.... si ma gandeam la voi.

Mai fetelor, stiu ca s-au stins scanteile, dar de ce sa ne suparam mai unele pe altele cand ne intelegem asa de bine, temperamentele difera f mult, eu in scurele conferentieri mi-am dat seama de asta f bine, si-mi sunteti dragi toate fiindca sunteti mamici in primul rand si fiindca ne cunoastem de ceva vreme. Hai ca nu mai filosofez ca risc rosii. reau doar sa-i dau un pupic special Flaviei , si aici sunt subieciva recunosc, fiindca ea a fopst prima cu care am avut contact in acest grupusor si fiindca a fost ereu o finuta. Pe voi va pupacesc colegial si repet chiar daca nu intru asa des pe aici acum tot ma gandesc la voi mai des decat credeti...
O zi buna va doresc!!!!
Am pus poze...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata si de la mine......eu tot la serv prestez

mmiha

Mergi la inceput

Adriana concediul de inca un an in plus este numai pentru copii bolnaviori (eventual cu grad de handicap)....da bine, ca poti aranja daca ai cu cine...
Mai multe poti sa o intrebi pe Andreea_tx....are mai multe informatii

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

'neata si de la mine.

miha ma ajuti si pe mine azi cand ajungi acasa sa punem pozele la obecte? adica sa vii cu aparatu la mine.
fac cinste.

Mergi la inceput

Sunt asa de obositaaaa, am dormit ca un, desi am fost singurica in pat.....creata mea a reusit sa adoarma la soacra-mea pe la 12 noaptea.
Mi-e un doooor de ea

mmiha

Mergi la inceput