Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

La mine e fix invers . Am avut o gramada de dosare de lucrat si chiar m-au ajutat colegii .
Cat despre nervozitate , pana la ora asta nimik ... sunt calma , cu toate ca am iarasi plin de dosare ...

Sper sa nu primesc nici o veste despre nici un accident ...

Un week placut si racoros tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Salutare , fecioare !!!

Azi e ziua Zalaului , avem de toate , va astept la un gratar , un tobogan gonflabil , un linghispir , etc ...
Deseara merg la nunta , sper sa fie frumos sa nu ma plicti , ca nu prea cunosc lumea de la nunta ...

Va doresc tuturor un week placut !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, distractie placuta pe ziua de azi, s-o tii tot intr-o petrecere, da? La noi e caaaald, suntem molesitit de caldura, n-avem nici un chef de nimik...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fecioara

Sunteti cam prost-dispusi astazi? Incercati sa nu le aratati acest lucru celor cu care intrati in contact, caci in primul rand nu pot face nimic pentru dv. si in al doilea rand riscati sa le pierdeti simpatia si increderea. Cu putin mai multa disciplina de sine veti reusi sa va reveniti. Poate nu ar fi rau sa evitati a va petrece seara intre patru pereti, ci iesind undeva sa va relaxati.

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

salutare !!!

La nunta nu a fost cine stie ce distractie , din cauza ca nu am cunoscut aproape pe nimeni . De zilele Zalaului ne-am " subtiat " bugetul destul de bine cu toate ringhispirurile si toboganele gonflabile ...

Horoscopul pe ziua de azi nu l-am gasit scris nicaieri ...

Mie o leneeee si cald de nu mai rezist .... mai imi e si sooommnnnn ....

O dupa-amiaza placuta ...

albumele noastre

Mergi la inceput

fecioara

Simtiti ca lumea trebuie sa se invarta in jurul dv. si vi se pare de neconceput sa fiti perceputi altfel decat Buricul Pamantului. Sunteti plini de mofturi si pretentii si nimic si nimeni nu reuseste sa va intre in voie. Mai rau este ca exercitati o presiune negativa asupra celor din jur care vor incepe sa va evite. Aveti toate sansele sa va treziti singuri in curand. Va dura cateve zile aceasta pasa proasta, dar astrele promit ca va veti reveni.

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

31 iulie
Reusesti, in sfarsit, sa rezolvi o problema financiara. Este o zi favorabila afacerilor si ai ocazia sa finalizezi lucrari incepute cu mai mult timp in urma. De asemenea, este un moment bun pentru a te ocupa de problemele persoanelor mai in varsta din familie. Ai grija sa iti respecti promisiunile!

Saptamana 31 iulie - 6 august
Luni, fii atent(a) sa nu cumperi ceva din impuls. Un prieten iti poate da un sfat bun in ceea ce priveste o achizitie. Ar fi mai bine sa nu cumperi nimic. La mijlocul saptamanii, curiozitatea ta se va indrepta spre lucruri profunde si interesante din punct de vedere intelectual si emotional. Sambata, te vei stradui din rasputeri sa nu te certi cu cei din familie. Dar ziua de duminica va fi romantica si distractiva.

albumele noastre

Mergi la inceput

1 august
Ai multe probleme de rezolvat, dar nu prea te simti in forma. Ar fi bine sa nu iti asumi riscuri, pentru ca este putin probabil sa ai succes. Ai rabdare si nu te lasa dominat(a) de nervi! Te sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita.

albumele noastre

Mergi la inceput

fecioara

Ati putea face unele economii, chiar daca veniturile nu sunt prea mari. Starea Dvs. de calm si optimismul ar putea constitui un izvor de forta binefacatoare pentru cei de acasa care au reala nevoie de ajutor. Problemele financiare va dau bataie de cap, dar le veti putea rezolva; printr-un imprumut. Este bine si asa, in loc de nimic.

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

2 august
Ai tendinta sa incepi prea multe treburi simultan si risti sa nu iti reuseasca nimic. Te sfatuim sa nu iti impui punctul de vedere. Risti sa declansezi o cearta. Astazi este indicat sa amani afacerile si investitiile.

albumele noastre

Mergi la inceput