Fecioare DC(7)
Raspunsuri - Pagina 28
dianaiulie2009 spune:
3 august
Inca de dimineata esti irascibil(a) si risti sa tensionezi relatiile cu prietenii si atmosfera in familie. Ideile tale nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru ca nu reusesti sa le prezinti intr-un mod convingator. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul(a) de viata si cu o persoana mai in varsta din familie!
Numai de rau , nimik de bine ....
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
4 august
Poti rezolva o problema financiara care te framanta de multa vreme. S-ar putea ca dimineata sa ti se propuna o colaborare. Este momentul sa-ti consolidezi relatiile de prietenie si de afaceri. Profita de aceasta conjunctura favorabila!
Fetelor ce-ati patzit , nu mai trece nimeni pe la fecioare ????
Noi suntem bine , ne bucuram ca a plouat si s-a mai racorit un piculetz ...
Sotzul e ocupat pana peste cap la scarbici , colega lui fiind in concediu , asa ca ma chinui singura dupa-mesele cu fetele ...
In acest week nu cred ca vom merge pe nicaieri ...
Voi ce mai faceti ???? Care pe unde ati fost sau veti merge in concediu ???
Astept vesti despre voi !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
5-6 august
Este posibil ca, sambata, persoana iubita sa-ti inteleaga gresit dorinta de libertate. Te sfatuim sa te exprimi clar, ca sa eviti un scandal. Chiar daca prietenii insista sa petreci dupa-amiaza cu ei, te sfatuim sa nu accepti. Incearca sa pastrezi echilibrul in familie! Duminica, nu esti multumit(a) de nimic si te enervezi repede. Nu-ti descarca nervii pe cei din jur! Ar fi preferabil sa-ti pastrezi cumpatul si sa nu exagerezi. Cu rabdare, toate se vor rezolva usor.
Se pare ca fac monologul brunetei ... nimeni nu mai zice nimik pe acest forum !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
SALUTARE FECIOARE !!!
IAR NU E NIMENI PE ACEST FORUM ????
Totusi va scriu horoscopul pe saptamana asta si pe ziua de azi .
7 august
Rudele si prietenii te ajuta sa faci schimbari importante pe plan social si sentimental. Esti ingenios(oasa) si foarte comunicativ(a), astfel incat dobandesti usor un statut aparte. Desi nu stai stralucit pe plan financiar, nu este cazul sa te ingrijorezi. Te sfatuim sa ai rabdare. Pe plan afectiv, totul merge bine.
Saptamana 7 august - 13 august
Daca erai in cautarea iubirii, luni va aparea ca un cadou frumos imapachetat, la usa ta, la serviciu sau la cafeneaua unde mergi de obicei in pauza. Va aparea, in sfarsit, si se va dovedi nemaipomenit(a). Daca nu esti singur(a), te poti astepta la un buchet mare de trandafiri. Marti si miercuri, incurajat(a) de noile oportunitati, esti foarte tentat(a) sa faci niste schimbari. Te simti ca nou(a) si plin(a) de curaj. Joi si vineri, relatiile sunt cele mai importante aspecte pe ordinea de zi. Sfat: ce s-a terminat, s-a terminat, mergi mai departe. In acest week-end, ia-ti o inghetata, du-te in parc si lasa-ti mobilul acasa.
albumele noastre
elutaf spune:
adriana mi-am zis sa nu te las singura fecioara de pe forum ... am citit horoscopul si-mi pare simpatic ... oare sa-l sun pe-al meu sa-mi aduca un cadou? ... ca altfel ...
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
8 august
Pleci intr-o calatorie in care cheltuiesti cam mult, dar poti avea mari satisfactii pe plan sentimental. S-ar putea sa te simti foarte bine intr-un grup, desi nu te-ai fi asteptat.
Voi pleca intr-o calatorie dar numai pe 1 septembrie ...
albumele noastre
elutaf spune:
sa zicem ca eu tocmai m-am intors dintr-o calatorie ... deci nu mai plec
dianaiulie2009 spune:
9 august
Se pare ca nu esti intr-o forma prea buna. Nu-ti asuma noi responsabilitati, pentru ca risti sa-ti irosesti energia! Esti predispus(a) la stari depresive si accidente vasculare. Pastreaza-ti calmul! Ar fi bine sa asculti sugestiile unei persoane mai in varsta din familie.
Mai fecioarelor chiar nu mai aveti nimik de povestit ????
Ce e cu linistea asta aici ???
La noi la Zalau ploua de sambata incoace , cu oprire duminica ... sper sa fie vreme frumoasa pe cand plecam in concediu .
Astept vesti despre voi ...
albumele noastre
elutaf spune:
chiar nu sunt intr-o forma prea buna... de data asta m-a nimerit ...
chiar asa fecioarelor pe unde umblati?
adameasca spune:
P-aci... Eu una astept sa nasc. Si sunt in curatenie...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca