Fecioare DC(7)
Raspunsuri - Pagina 29
dianaiulie2009 spune:
Pe cand ai data nasterii ???
Ce o sa fie , baietel sau fetita ?
Primul sau al catelea ?
Hai ca ti-am dat subiect de scris ...
Nastere usoara si sa fiti sanatoase/sanatosi aman2 !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Acum am vazut la semnatura ca exista un Luca pe 2 octombrie 2003 , deci urmeaza Ilinca , din cate am inteles ???
Am vazut ca esti insarcinata in 33 saptamani si 3 zile , parca ...
Asa ca ... uite ca am gasit raspuns cam la toate intrebarile ...
albumele noastre
adameasca spune:
Na ca ti-am dat de lucru . Dar vad ca te-ai descurcat, asa ca nu ma mai repet.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
nanna spune:
Saluuuut! Am venit sa "join the club!" Si eu sunt fecioara: 14 septembrie, se apropie "zilele noastre". Voi cand va sarbatoriti??? Pupici!
dianaiulie2009 spune:
10 august
Dimineata, s-ar putea sa nu mai pleci intr-o calatorie in interes personal, din motive independente de tine. Este mai bine asa, oricum aveai un program foarte incarcat. La serviciu, muncesti cu pasiune si rezolvi probleme dificile. Iti recomandam sa nu neglijezi sfaturile unui prieten apropiat.
albumele noastre
alayna spune:
Feciorici imi era dor de voi,ce mai faceti?Cam liniste in zona
Zilele astea ma pregatesc sa plec undeva in vacanta,poate la mare.
Sunteti bine?Sanatoase?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by alayna
Feciorici imi era dor de voi,ce mai faceti?Cam liniste in zona
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Daca zici ca iti era dor de noi de ce nu ai mai trecut pe aici sa vezi ce mai facem ???
De acum inainte te asteptam zilnic la raport , sau macar 1 data la 2 zile ...
Vacanta placuta !!!
albumele noastre
alayna spune:
quote:
Originally posted by anacezara
[
Daca zici ca iti era dor de noi de ce nu ai mai trecut pe aici sa vezi ce mai facem ???
De acum inainte te asteptam zilnic la raport , sau macar 1 data la 2 zile ...
Anacezara,am fost plecata la parintii mei,am stat 1 sapt jumate.Dar am revenit.Crezi ca as deschide forumul fara sa trec pe aici?Nuuu
Pupici la feciorici
dianaiulie2009 spune:
11 august
Iti cam lipseste simtul practic si ar fi bine sa nu-ti asumi noi responsabilitati. Nu aborda probleme importante, mai ales pe plan profesional sau in afaceri!
albumele noastre