Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Salutare fetele!
Eu am fost 2 zile la parinti,m-am mai relaxat un pic
Vad ca aici se chilueste in grup,pai a venit vara,care la mare,care la mare si tot asa
Sabina,abia astept sa te vad mireasa,cred ca ai niste emotii.....Distractie placuta si casa de piatra

Anacezara,multumim pentru horoscop,esti o dulce

Irlandeza,nici un concert nimic week-end ul asta?Mai trimite si la noi un pic de ploaie,noi ne coacem aici .Am zis eu ca-m sa ma mut la voi

Elutaf,ce-ti face baiatul?Si-a revenit?Parca era bolnavior...

Ana_Maria,cum a fost in vacanta?Te-ai distrat?Vino aici la taclale si adu niste poze

Restul fecioarelor unde-au disparut?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare feciorici !!!
Chiar ca e mare chiul prin zona . la noi a inceput sa ploua de ieri dupa-masa si parca s-a mai racorit putzintel .
Elutza a plecat de ieri la parintii ei la tzara si nu are net acolo , deci numai dupa 20 iulie ne vom reauzi cu ea .

Sabina casa de piatra si multa sanatate si fericire !!! Asteptam pozici de la nunta !!!

Ana-Maria nici tu nu scapi . Haide si pune rpd-rpd pozele din vacanta , daca tot ne-ai facut " pofta " ...

Va doresc tuturor un week-end cat mai placut .
Iata si horoscopul de week :

1-2 iulie
Sambata te hotarasti sa faci o investitie profitabila pentru familie si trebuie sa faci mai multe drumuri scurte. S-ar putea sa dai piept cu birocratia, dar reusesti sa te descurci. Sfaturile pe care le primesti de la o ruda mai in varsta te vor ajuta mult. Totusi, iti recomandam sa nu subestimezi intuitia partenerului(ei) de viata. Duminica se pare ca nu ai timp sa-ti tragi sufletul, insa hotararea si autodisciplina te ajuta sa termini tot ce ti-ai propus. Te sfatuim sa profiti de aceasta conjunctura favorabila, pentru ca poti castiga atat pe plan profesional, cat si financiar. Petreci seara in mijlocul familiei si faci planuri pentru concediu.

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alayna

Irlandeza,nici un concert nimic week-end ul asta?Mai trimite si la noi un pic de ploaie,noi ne coacem aici .Am zis eu ca-m sa ma mut la voi

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Fara concerte week-end-ul acesta.
Azi a fost f. cald , fara ploaie , mi-emi place cand e cald, m-am saturat de frig si ploaie.

Ana-Maria , ai facut poze? Cum a fost ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Salutare !!!

Pe unde umblati fetelor ???

Ana-Maria inca mai asteptam pozicile !!!

la noi in Zalau se sarbatoresc in week-endul asta zilele romane . E asa de fain , sunt tot felul de chstii , incepand de la muzica medievala , arta populara si terminand cu distractiile pentru copii .

Duminica placuta tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

tuturor.

Anacezara , distractie placuta si ai grija sa nu bei prea mult.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

' neatza !!!

A fost frumos , ne-am ghiftuit bine ...

Irlandeza de beut nu am baut nimik , doar apa si suc , in schimb de mancat am bagat la greu pulpe cu mujdei de usturoi , grater si cartofi pai , frigarui , hamsii ...

Revin mai tarziu cu horoscopul .
O zi minunata tuturor fecioarelor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna feciorici!

Va multumesc mult pentru urari!
A fost foarte frumos ieri,obositor insa am fost fericiti!Ne-am distrat,a trecut totul foarte repede,parca prea repede.
Am sa pun poze cat de curand.
Va pupacesc

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Devylla unde va veti petrece luna de miere ????
Inca o data va urez casa de piatra si multa sanatate si fericire alaturi de cel pe care l-ai ales sa-ti fie aproape !!!

Si uita-ti ca ma tzin de promisiune si scriu horoscopul zilei si pe cel saptamanal .

3 iulie
De dimineata ai o imaginatie debordanta, iar intuitia te ajuta mult. Chiar daca nu ai o situatie financiara prea buna, esti entuziast(a) si dornic(a) sa te apuci de afaceri. Te sfatuim sa-ti pui la treaba inventivitatea si talentul. Dupa-amiaza, este posibil sa suferi o deziluzie pe plan sentimental. Nu te lasa afectat(a)!

Saptamana 3 iulie - 9 iulie
Viata este o piscina, luni. Sari in apa! Fa o multime de valuri. Acest sentiment de cufundare este extrem de frumos. Vei fi atat de acaparat(a) de acest sentiment, incat marti vei cumpara ceva din impuls, ceva de care nu ai nevoie. Satisfactia achizitiei este tot ce conteaza. Miercuri si joi, curiozitatea te duce in locuri neasteptate, sau e posibil sa afli un secret. Vineri, vei avea parte de multe descoperiri. Ai planuri mari pentru weekend, dar nici unul dintre ele nu va fi posibil, din cauza obligatiilor familiale.

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551764851&security=NrvGyh

aici sunt pozele!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Misto poze. A fost bine ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput