oare ma va ierta?

nu stiu daca subiectul are vreo legatura cu site-ul dar sper sa ma ajutati cu un sfat.
acum 7 luni lam cunoscut pe C.la inceput mi se parea un barbat arogant figurant....dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu e asa. am inceput sa ne iubim si tinem enorm unul la celalalt si in prezent..dar datorita impresiei mele de la inceput lam mintit cu o chestie:varsta.el crede ca am cu un an in plus de varsta mea....se apropie ziua mea si nu stiu cum sai zic ca lam mintit nu as suporta sa il pierd..va rog am nevoi de un sfat.....va multumesc anticipat
Raspunsuri

merry_p_s spune:
Depinde!Daca esti o pustoaica,si ma refer pana in 18 ani,nu cred ca te va ierta.Daca esti matura,, mergi pe sipca'' si nu-i spune adevarata varsta,inca.Si ca o concluzie 1 an in plus nu se cunoaste la nici o categorie.Numai sa nu fi minora!!!
MAMI IMPLINITA-CATY-16 ani-daria-2 ANI

michelle7 spune:
de ce nu-l intrebi asa in gluma? hei ce ai zice daca iubita ta te-ar minti cu o chestie banala cum ar fi . " nu am frati" si sa aiba unul sau " am 18 ani " si de fapt sa aiba 17? cum ai reactiona?
Michelle

zouzounaki spune:
bine ai venit iasminuta,uite cel mai simplu este sa ii spui adevarul,pt ca din minciuna se naste tot minciuna...daca te iubeste cu adevarat te va ierta...nu este ceva grav...la un moment dat cu totii spunem minciunele...din pacate asa e firea omului...linisteste-te si vei vedea ca totul va fii bine
iubirea iarta,indura si spera...iti doresc de pe acum la multi ani si multa fericire si dragoste alaturi de dragostea ta
http://www.sfaturiortodoxe.ro

michelle7 spune:
el cati ani are?
Oricum un an diferenta nu e mare scofala. si nu te mai agita atat ca stii cum se zice , cine se scuza se acuza
Michelle

iasminutza spune:
da am sub 18.am 16 ani peste 1 luna fac 17..dar el stie ca fac 18........lam intrebat odata ca daca as fi avut 16 mar fi acceptat si a zis ca da......dar lam intrebat daca las fi mintit ca am 14 deci o varsta mult mai mica ca si a mea mia zis ca nu mar ierta pt ca lam mintit pana acuma si in al 2 rand ca am 14 si el 22.....dar in sufletul meu cred ca mar ierta pentru ca ma iubeste enorm de mult ...dar nu stiu ce sa zic...i need help...cum sai zic
PS:scuzati ortografia dar nam chef acum sa pun punctulete...si etc

merry_p_s spune:
Iren!Semnatura mea e pe bune.Daca acu'ne-am facut,,timp''pentru al doilea copil ?Iasminuta,draga e cam mare mama, pt.tine.Nu se va supara daca ii spui varsta si nu fi convinsa ca ai ajuns sa-l cunosti.Nu poti spune ca-l cunosti pe un barbat nici dupa o viata traita langa el.Ai grija!Unele greseli in viata nu mai pot fi reparate!Te pupacic
Si pt.Michelle7-eu sunt cea pe care ai,,bumbacit-o''la,,invata-ti din greselile mele''.
MAMI IMPLINITA-CATY-16 ani-DARYA-2 ani

Alexmona spune:
Ciao Iasminutza,
cel mai bine eu cred ca e sa-i spui adevarul .Sincer.
Daca te iubeste cu adevarat ...va intelege.
In orice caz nu continua cu minciuna ...si apoi daca va afla de la altii cred ca se va simti mai rau.
Vezi cand e linistit si binedispus si ...incet , incet demareaza subiectul.
Succes!!!!
Pupici
Alexmona

nicoll_mada spune:
Iasminutza si eu sunt pt adevar.Si poti sa-i spui curatul adevar,cu parerea de inceput si toate cele,desigur mai sub forma de gluma.
Asta pe de o parte,caci pe de alta parte am aceeasi parere ca si ankalaura in ceea ce priveste viata unei fete.Ca tot tititza am si eu.Sper sa reusesc sa o determin cu argumente logice sa-si amane cat mai mult debutul vietii sexuale.( Nu sa ramana fata batrana,dar e timp....)
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

aelita spune:
Eu zic sa ii spui cu un aer de..aici nu s-a intamplat nimic :)))
Nu spun ca daca te iubeste trece peste sau alte cuvinte mari. Eu spun ca orice om cu putin simt al umorului ar rade de s-ar prapadi ,si mai ales ar rade la gandul cat de mult te-o fi stresat pe tine minciunica asta pana acum .
Am niste prieteni,si cand s-au cunoscut ,el a mintit-o ca e cu un an mai mare,si ca il mai cheama si cu totul altfel . Sunt impreuna de 10 ani,si se iubesc la fel ca in prima zi !Rad si acum cand isi amintesc.
Eu aveam 16 ani,si ma imprietensc cu un baietel .Nu mi-a dat prin cap sa il intreb cati ani are,ca mi s-a parut ca are 17 . La cateva zile incepe pustiul sa plaaanga si sa plaaaanga de nu stiam ce are . Ca sa mi se confeseze ca are 15 ani !!!!!! Suspina de-i sarea inima din piept,si eu zic: bun,si daca ai 15 care e problema ? "Tu esti mai mare si ai sa ma laaasi " .Problema i-amexplicat-o cand s-a mai calmat,ca nici nu-l iau nici nu-l las,ca suntem doar AMICI si atat . Cred ca a crezut saracul tot timpul ca asta a fost buba lui .