oare ma va ierta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

nu e vorba de testat..fata doar a vrut un sfat una alta dar lumea daca ii comenteaza fiecare cuvant asta e...sfaturi a primit..eu i-am dat ca si de altfel celelalte fete..acuma depinde de ea ce vrea sa faca ce alege sa faca...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Aloooo!Io cred ca v-ati ratacit pe-acilea,altfel nu-mi explic!Va reamintesc chestia aia enervanta cu gramatica si regulamentu'
Si-mi mai place la nebunie cand apare cate unu mai mic si mai naiv,ale carui probleme,coplesitoare pentru el da' bagatele pentru altii,sunt facute mingiute de ping pong intre mistouri si critici;cum ii e norocu'!Ca doar suntem adulti si posedam di toate,mai ales adevaruri universale,intelegere si compasiune pentru altii....
Iaca..

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

veveric-a io sper cal certi doar pe al-a care a atentionato pe iasminut-a direct nu pe cele care a-m discutat in termeni generali despre impactu-l pe carel are scrierea gresita asupra meselor.
ca ios sensibil-a si nu tolerez cand ma cert-i

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Michelle,iar esti off-topic!Sa nu se mai intample ca te dilesc!Rea-o!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

auzi , in loc sa fii lupu` moralist mai bine ne-ai split-ui la zezicu

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by iasminutza

eu ma mandresc ca am o familie care ma intelege cu care pot comunica foarte bine...mai ales cu mama mea cu acare vb despre orice....in rest va multumesc pt sfaturi...poop
iasmina

mama ta ce spune?

spune-i varsta adevarata, zic io ... si apoi spune-ne cum a reactionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Yasminutza - eu ma pun in papucii tai si la varsta ta, dar cu mintea si experienta de acum. In primul rand o diferenta de 5 ani nu este deloc mare, este chiar ok, mai ales ca in general populatia masculina se maturizeaza mai greu decat cea feminina. Diferenta pare mare insa datorita preocuparilor diferite. De exemplu daca tu aveai 22 si el avea 27 ar fi fost aproape insesizabila. Asta nu inseamna ca lucrurile nu pot merge bine si acum, dovada este insasi relatia voastra. Greseala/minciuna ta pare mare pentru tine, cu tot respectul fata de varsta ta frumoasa crede-ne pe cuvant la 17 ani toti ne cream adevarate probleme din niste lucruri marunte, pe masura ce inaintezi in varsta si te lovesti de realitatea vietii incepi sa cerni adevaratele probleme. Din pct. nostru de vedere, la varsta noastra dupa cum vezi nu putem sa-ti dam decat un sg. sfat spune-i adevarul! Simplu si curat fara ocolisuri, fara minciunele ajutatoare. Pur si simplu!

Apropos de "sex" daca intentionati sa aveti curand astfel de relatii, sau poate deja ati avut atunci s-ar putea sa existe o problema. Daca amandoi ati fi fost minori ea nu ar fi existat dar asa...

Daca nu ati avut inca relatii intime si daca baiatul este intr-adevar un om cu capul pe umeri si daca nutreste sentimente sincere fata de tine probabil ca va lua hotararea sa mai astepte un an. Nu vreau sa te dezamagesc dar in acelasi timp s-ar putea sa ia decizia sa rupa relatia cu tine daca nu-si poate tine "sarpele" in pantaloni. Sincer nici asta n-ar fi un lucru rau, desi tie ti se va parea sfarsitul lumii stiu. Mi-e greu sa-ti explic acum in asa fel incat tu sa tii si cont de ceea ce iti scriu - nu sunt totusi chiar atat de departe de varsta asta frumoasa a ta ca sa nu-mi dau seama ca cel mai important pentru tine acum e sa pastrezi relatia cu acest baiat/barbat. Totusi crede-ma pe cuvant ai o viata inainte care cu siguranta iti va aduce iubire, dar si suferinta si probleme adevarate, asa ii e dat omului pe pamant. Poate ca omul acesta iti e harazit poate ca nu, tu ar trebui acum sa pretuiesti cel mai mult tineretea ta si sa te mandresti cu ea nu sa o ascunzi! Tocmai tineretea ta iti va aduce momente frumoase, romantice si pline de iubire! Sper sa citesti aceste randuri si sa te gandesti la ele macar.

Cat despre gramatica/ortografie - din pacate dupa cum vezi moderatorii stau cu pe noi asa incat te sfatuiesc spre binele tau si-al nostru tuturor sa folosesti pe cat posibil semnele de punctuatie!

Cu bine si succes!

Pentru voi celelalte sa va fie rusine celor care ati luat-o peste picior. Nu sunteti chiar asa batrane insa va purtati zeflemitor cu saraca fata! Babe invidioase pe tineretea ei ce sunteti! Va pe toate insa ca sunteti de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

pai pana la urma cati ani ai: 16, 17, sau 13 cat ai scris in profil? cand aveam eu 13 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ntzz 13 e varsta standard data de admin oricui se inscrie fara sa-si puna data corecta.

Fatuca draga, no amu, zi-i adevarul, da cereti scuze si poate cadou de ziua ta te va ierta. Daca v-ati inceput viata sexuala... inca un an de ascuns, daca nu..unu de asteptat.
Sincer as prefera sa fi asteptat, dac-ai fi a mea, desi aici ii liber de la 15 sa faci ce vrei. Mama ta ce zice daca zici ca stier tot?

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

hmm..si credeam ca doar eu am patzit-o pe forum..dar vaz ca nu era rautate...era ce simt eu acum dupa 3 ani de forum!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput