Clubul Studentelor (8)
Raspunsuri - Pagina 3
andreea_trend spune:
Sa fie
Atunci maine esti motivata... da nu foarte mult... ai auzit?
quote:
Originally posted by ana_maria222
multa multa bafta maine...!!!
eu maine ma duc sa vizitez un prieten care s-a operat de apendicita( al doilea luna asta ..sa inteleg ca urmez eu????????)!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
ana_maria222 spune:
maine o sa cam lipsesc....la 18 are si sormea spectacol la MAI...apoi mergem un pic prin oras.....imi dai invoire???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
voicu_bebi spune:
neatza,studentele! ce faceti?
andreea,bafta multa azi la examen? sa vii sa ne zici ce facusi?
ana,sanatate multa la prieten! si te mai asteptam...fara multe absente...
ionella,bine ai venit printre noi...bafta multa la licenta...esti norocoasa ca ai scapat de examene noi abia suntem la inceput...
haideti mai veniti si mai barfiti una alta...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
andreea_trend spune:
Neatza studentelor!!!
Ete ca m-am trezit mai devreme ca sa mai stau cu voi un pic inainte de examen.
Ana... bine azi esti invoita... dar poate totusi iti faci un pic de timp si treci si pe la noi.
Bebi... cum am iesit de la examen... vin si va zic ce am facut... dar stati linistite ca e examen usor... se cam copie la asta... asa ca nu-mi fac probleme .
la studente dragi...
Mai sunt pe aici cam 1h jumate...
voicu_bebi spune:
e bine atunci,andreea..daca zici ca e usor examenul asta...am fost pana la apartament ca venise iubi sa vedem cum ne-a iesit culoarea de lavabil pt sufragerie si dormitor...sufrageria o facem piersicuta si dormitorul vernil...si a iesit super..si saptamana viitoare urmeaza mobila...
Poze
andreea_trend spune:
Oooo... esti in zugraveli... ce naspa... cat urasc eu sa am dezordine din asta in casa... bechhhh... praf mult
quote:
Originally posted by voicu_bebi
e bine atunci,andreea..daca zici ca e usor examenul asta...am fost pana la apartament ca venise iubi sa vedem cum ne-a iesit culoarea de lavabil pt sufragerie si dormitor...sufrageria o facem piersicuta si dormitorul vernil...si a iesit super..si saptamana viitoare urmeaza mobila...
Poze
megbeng spune:
buna dimineatza la toata lumea!!!!!
intru si eu in clubul celor cu program de invatat de noapte...am o perioada mai lejera la scoala, mai pot chiuli, pot sa merg un pic mai tarziu, deci somnic dimineatza pana pe la 8-8 jumate, asa ca seara stau destul de tarziu
cu scoala lucrurile stau bine...mai putin bine e capitolul bebe...e a treia luna de incercari si am impresia ca nu am ramas nici luna asta..ooof...vroiam sa merg la o monitorizare, dar sa vad cum e, ca vine vacanta,o sa fiu plecata destul de mult din bucuresti..
in fine, inca mai cred in minuni!
fetelor care sunteti deja mamici , din a cata luna de incercari ati ramas?
(ma scuzati daca deviez un pic discutiile..tara arde in sesiue, eu ma)
andreea_trend spune:
Megbeng... din pacate eu nu-ti pot raspunde la intrebare pt ca nu stiu... dar iti urez bafta... sa ramai cat mai repede.
P.S. am vazut postarea sotului tau de la generale...
megbeng spune:
mai, da a fost un subiect foarte citit bag de seama...pe unde intru mi se tot aminteste...eu am asteptam sa scrie mult mai multi barbati acolo..in fine...
multumesc de urari, trenduliciule!
andreea_trend spune:
Mda ... asa ar fi trebuit... eu i-am sugerat lui iubi... da a zis ca nu vrea... ca nu stie ce sa scrie
quote:
Originally posted by megbeng
mai, da a fost un subiect foarte citit bag de seama...pe unde intru mi se tot aminteste...eu am asteptam sa scrie mult mai multi barbati acolo..in fine...
multumesc de urari, trenduliciule!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76721" target="_blank">suceava!