Clubul Studentelor (8)
Raspunsuri - Pagina 4
voicu_bebi spune:
ce subiect,fetele...vreau si eu sa citesc poate ii zic lu asta al meu...sau poate raspund eu...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
megbeng spune:
subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77230" target="_blank">asta
voicu_bebi spune:
bafta multa ,andreutzo!! asteptam rezultatul...
Poze
maggda spune:
Fetelor scrieti intr-un ritm ca de-abia va citesc ce sa va mai si scriu!Saptamana asta sunt de noapte asa ca sunt zombi,tocmai imi beau cafeaua sa ma trezesc,am avut o noapte grea.Mai trebuie sa merg si pe la scoala ca ne baga examenele pe calculator.Intram 20 in sala,la fiecare cal. alta grila,iti apare intrebarea, raspunzi in 30 de sec daca nu apare urmatoarea si la final sti si nota .Bine ca in afara de asta mai am 2 sesiuni(anul 4) ca le-oi gata eu cumva .
pupici la toate si bafta la examene
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
megbeng spune:
maggda, ce-a mai crescut bianca!!! nu m-am mai uitat la pozele voastre de anul trecut, de la concursul acela la care o tot votam!
ceva intentii de fratior/surioara?
maggda spune:
quote:
Originally posted by megbeng
maggda, ce-a mai crescut bianca!!! nu m-am mai uitat la pozele voastre de anul trecut, de la concursul acela la care o tot votam!
ceva intentii de fratior/surioara?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76721" target="_blank">suceava!
Fara fratiori si surioare pt ca am displazie bilaterala si nu as vrea sa raman in carucior .Bine ca am nascut-o pe Biutza normal fara sa mi se intample nimic.Biutza acusi termina clasa intai si spre bucuria noastra invata tare bine si isi face lectiile singura nu cu ajutorul nostru.In septembrie face 8 ani.Sa vezi ce bucuroasa e cand poarta maieutul(anul acesta doar o zi a fost asa de cald) castigat la concursul de anul trecut!
Din ce ti-ai facut lucrarea de licenta?Noi trebuie sa facem o lucrare de diploma pt septembrie si pe anul viitor una pt licenta,ne rup astia!Mi-am ales "diagnosticul si tratamentul in accidentul vascular hemoragic",aici sunt la mine acasa dupa 17 ani de neurologie.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
megbeng spune:
"tromboflebita cerebrala-spectru etiologic si corelatii clinico-paraclinice"
nu stiam de probleme tale...duap cum zici, bine ca ai reusit sa faci o printesica
ana_maria222 spune:
hello hello...va mai salut si eu inainte sa plec mai departe....am venit sa-mi mananc daneza.....si in scurt timp plec la spectacol....va puuuuuuup!!!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
voicu_bebi spune:
distractie placuta,ana. dar la ce spectacol te duci? si de ce daneza vorbeai....?
Poze