Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana B i-am zis sa-mi mai manince si altceva!Ana S eu am burta de 4 luni si de nou nascut dar lungiii!Silvi si eu as pleca in Tenerife, dar nu cu socru, cum pleaca Dan!Daca merge cu jobul!

poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
eu de ziua Biei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Of Moni nasol cu febra asta ,poate totusi e de la dinti la Dia
Eu la capitolul stau bine adica am si eu tzatze cat de cat si nu as vrea sa scada la loc Am avut eu un fix mereu sa le am mari , mi-as fi pus si silicoale la urma urmei Mai rau e cu restul ca sunt mareee peste tot si ma apuca nervii pe loc cand ma duc prin magazine si vad ce tzoale faine sunt pt. fete cu siluieta cum am avut si eu candva
Cata fiimea manca pui cu legume pasate si ii place dar are toane cand vrea si cand nu...

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bai graselor va vorbeste grasa sefa ( a se intelege cea mai grasa nu sefa voastra) avem o problema . L_am cantarit pe Mario si surprise::: are 8900 sau 9000 ceea c einseamna ca nua luat niika in doua saptamani . E posibil sau ii dau prea putin 4 mese? Voi ce ziceti? Si dc nu ziceti nimik sa stiti ca ma supar si de maine il indop ca pe pelicani.
Cata eram sigura ca ai varsat lichid si iti spun si de ce: ca eu am patit-o de doua ori asta in vremea cand pufaiam la calculator si beam diverse tot acolo.
Monica pupici la Di si ai sa vezi ca te trezsti cu niste dintisori.
Bombon lasa mama ce dc avem balcoane? Buneeee..ce dc avem grasime...bune si alea. Ia intreab yu vreo slabanoaga dc nu ar vrea si ea niste balcoane?
Hai ca ma duc sa fac papa sau cica.
Apropo de film o sa il pun pe mail adica o sa pun siteul pe email dar va avertizez ca e de proasta calitate ca e fgacut cu aparatul si
facut la 23.30 noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina Daca Mario nu cere mai multa mancare nu vad de ce l-ai indopa aiurea. Are si el perioade!
Bombo Eu am tate foarte mari si toata viata mi-am dorit tate mici, sa-mi gaesc si eu sutien, sa-mi gasesc si eu bluze mai normale (degeaba sunt ele pana in talie, ca din cauza tatelor imi ajuns peste buric.... etc). Stii ce fain e sa alergi si sa simti doua greutati atarnate de gat, care se balangane in sus si-n jos, la stanga si la dreapta?!
Daca nici acum nu te-ai convins ca e mai bine cu mai putin, mai am motive.
Moni Imi pare rau ca Dia are din nou febra.
Cata Tate de nou nascut?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai Ana aic e buba ca d cii dau de 10 ori de 10 ori papa dc ii dau de 4 de 4 papa. deci sunt in ceatza. Totusi ideea e ca in doua sapt sa nupui un gram....imi da de gandit.

Mergi la inceput

Mai baga-i lapte atunci! Dar io nu-s in masura sa-ti dau sfaturi ca eu nici macar nu am diversificat, asa ca....

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hop si noi, buna seara.
Maine pun poze, a fost frumos, cine stie Biserica de pe Gen. Ernest Brosteanu, preotul Holbea ne-a fost nas.
va pupam!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Irino Hai ca-l vazui pe fii-tu! Soro, pai la cata miscare face de ce te miri ca nu a luat deloc?! Da-i baiatului sa pape, tu nu vezi ca mai are putin si pleaca singur sa-si ia din frigider?!

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Astery De abia astept poze. Oricum tre' sa-mi faci o schema cu faza cu preotul si nasul. Adica nasul a oficiat slujba?! Si era pa preot, ba nas?

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Moni ai mare grija...fa-i impachetari in scutec cu apa la temp. camerei sau baie in cada...e periculoasa temp. asta...(sunt patita), daca sare de 39, du-te la medic sau da-i antibiotic ca nu-i de joaca...cum e starea ei prezenta?
Irina sigur ca e posibil sa nu ia in greutate nimik in 2 sapt..si nu-i da nu-i dai suficient...eu in Bia si sa incerc a bag mai mult nu am nici o sansa..sigur luna asta imi face surprize, si ar fi o minune sa luam minimum de 500...no way cred....ca si ieri tot 7920 avea, mai mult doar cu 60 decit acum 5 zile!
Bombonica super ca papa Jasmine asa bine legumele..parca si Bia inceput..sa vedem daca o si tine..vazut si filmuletele..e o dulcica!Si eu mor de ciuda ca nu intru inca in hainele vechi..mai am vreo 5 kg cel putin, ca la 56 nu mai ajung io, dar macar la 58! Dar cred ca termenul limita de 1 iulie nu-l voi prinde sub 60! UFF!

poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
eu de ziua Biei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput