Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Abia acum am terminat de citi tot ce ati postat, vad ca voi nu sunteti somnoroase ca mine seara, eu pe la 23 cad lata. Alain s-a trezit din nou pe la 6,4 si l-am lasat singur in patut pana la 7,00, avea manutele raci cand l-am laut ca se dezvelise. Astazi mergem la vaccin, sper sa scapam cu bine ca l-am tot amanat din cauza nasucului infundat dar vad ca oricum nu-i trece asa ca nu mai amanam.
Moni, abia astept sa vad cum e Diana.
Ioana, super pozele de la nunta, la noi nua imortalizat nimenis as de bine scosul jartelutei cu gura mirelui....din pacate. Si eu il imbrac pe Alain in rosu, in vernil , in galben si in toate culorile care imi plac.
De azi reiau dieta ca m-am cam lenevit, Giova trec si eu la sport, sper sa gasesc ceva aerobic online sau ceva de genul asta ca e mai antrenant. Merg sa-l pun pe Alain in patut si revin.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Giova Trezeste-te! Vineo cu noutati, spune-ne cum a fost la Alba, ce mai face iubitul de Marco... hai, ca ne-ai lipsit!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ana..deci asa..numai Gio ti-a lipsit...
Moamaaaaaaaaaaaa.....ce ma supar pe tine....
Ia totusi un de Buna Dimineata...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Nico Dar de la tine aveam vesti de ieri, plus ca ai scris si dimineata.

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI RAISA, IOANA, CARLA, FILIP si BIANCA ! Sa cresteti mari si sanatosi.
Cat despre cheful de , trebuie sa raportez ca mie mi-a cam revenit, nu sunt eu chiar dar merge. Cred ca deja ma gandesc la vacanta si la plaja insorita....

poze

Mergi la inceput

Ana..tre sa ne scoti la parc..sa te iertam..nu asa cu una cu doua..ca aseara m-ai certat pe mine..ca intru rarut...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Fetele..cum fac cu filmuletele?M-am logat pe dropshots..dar nu stiu cum si unde le incarc...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

FILIPELU....LA MUUUUUULTI ANI....TOCMAI PE TINE TE-AM UITAT!!!!

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am uitat..ieri dupa ce m-am chinuit o gramada am reusit sa fac o brinza de vaci minunata...si i-am bagat-o in suc de piersica si a basculat-o...azi i-o dau cu mar, sper sa-i placa..
Nico fain ca Dariuta e bine!
La multi ani bb de azi..sa fie sanatosi, papaciosi si norocosi!Silvi cit mai ai de reiei dieta?

poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
eu de ziua Biei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Bai Nico ne induci in eroare!

LA MULTI FILIP!

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput