Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Cine vine, soro? Marian?

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

IOANA, da-i bataie!

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Stati bre nu fugiti la .
Am citit si io putin, inca nu-s la zi.

Ba io am chef... dar nu astazi.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

IOANA - eu ca-ca(dou) la 30de veri lu' husbandu'. Am fost miercuri si mi-am verificat cardul si ciuciu bani... 200.000lei mai aveam pe el. Indemnizatia.... oha... abia mi-a venit adeverinta de serv, refacuta... sapt asta sa vad cum ajung sa depun dosarul...

ANDOOOO - hai soro ca m-am saturat eu decand tot inveti. Cand scapi sa dea naiba daca nu-ti fac eu cinste.

IRINOOO - ai vazut daca pui gogosarul sa faca gimnastica noaptea?Nu mai asimileaza pustiul.

Mergi la inceput

Deci sa inteleg ca nu mai e nimeni prin zona?
Pai in cazul asta fug si eu la somnic.
Noapte buna, fetele

toujours optimiste

Mergi la inceput

Pai daca eu sunt NIMENI... o iau si eu la vale pe scari, pana nu se culca Robert sa ii scartii treptele in cap si sa ma ia la.

Noapte buna si pe maine dimineata!
Somn usor si vise placute langa pruncusori.

Mergi la inceput

Offf, LILIANA, acum ti-am vazut mesajele, pai normal ca nu esti nimeni da' nu le vazui io, ca am dat refresh la computer dar nu mi-au aparut, acu' le-am vazut.
Io fac cinste mare cand oi termina cu invatatu' asta, ca nu mai pot, m-am saturat!
Hai ca poate ne vedem next week daca poti. Miercuri cica se termina oficial cu bubuiturile, deci pot pleca mai mult de acasa. Doamne ajuta!
Acum chiar ca sunt singura asa ca acum chiar ma duc la somn, da' nu am nici un chef, as bantui pe net.
De sex n-am chef, de somn nici atat, da' de ce oi avea chef, nu stiu! A, ba da, stiu, de

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetele..vad ca aseara s-a lasat/ori ba cu ...la noi s-a lasat simbata cind mi-am pus rochia din poza de la semnatura, dar ceva de genul ca Bia era treaza si cu chef de bagat in seama
Noi suntem bine si Bia desi face kk tot provocat la inceput, ma uimeste cum reuseste sa faca un purhoi de kk desi papam asa putin..
Mai avem si noi 3 zile de tratament abia astept sa terminam..
Nico imi pare rau ca Dariuta a facut febra de la vaccin, dar mama zice ca e mai bine sa faca nitica febra ca inseamna ca reactioneaza organismul si cica nu-i asa grozav daca la toate vacciinurile nu fac febra bb!
Moni sper ca Diana e bine, dar sa stii c temp. poate creste f. repede si la mine Bia avea atunci dim. 37 si peste putin timp. 39.3...si temp. vezi ca are la git si cap ca frig, in caz de febra mare restul pot fi sloi!Sper sa nu aiba infectie urinara...asteptam sa auzim de o urocultura negativa si cu leucocite in limitele normale!
Bee ai dreptate cu centru..o gramada de bani si daca nu prezinta interes e nasol!

poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
eu de ziua Biei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza minunatele...
Am facut si noi ochi..noapte linistita..fara febra..fara treziri....
Trezit Dari la 5..paapt..adormit..trezit 7,30...
Deci are maam fata mare...
RAISA DE URSULICA..IOANA DE MARCH....CARLITA DE JANINA...BIANCA DE ANCUTZA....
SA FITI SANATOASE..SA CRESTETI MAAAAARI..DESTEPTE SI SA VA DEA DOMNUL MUUUUULT NOROC SI NUMAI IMPLINIRI......

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI RAISA, IOANA lu' March, CARLA lu' Janina si BIANCA lu' Ancutza!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput