Slabim mincind din 3 in 3 ore (13 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Buna fetelor

Poate ma ajutati si pe mine ca tot ma chinui sa mai dau jos vreo 10 kg din cele 30 cumulate in timpul sarcinii,spuneti-mi si mie va rog in ce consta acest regim ,sabim mancand din 3-3 ore,eu acum sunt la disociat a doua tura si la ziua a 6 si nu am dat jos nici un kg,prima data am dat jos 2 kg dar acum deocamdata nimic si m-am gandit sa mai incerc si alteceva poate mi se potrivste mai bine.
Multumesc.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetele mele cucuiete!
Ce faceti voi?Yo am stras o fuga pan' acas de la munca si hop la calculator.Va scriu pe fuga.
Raport neschimbat si ma opresc aici.
Insa nu ma despart de voi si raman la stabilizare.
Mihaela pe unde esti?
Carmen de asemenea sper ca esti bine!
Nora te pup!
Felicitari fetelor care au slabit!
Bun venit Claudia!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Zi de raport: deci 97 kg raportez.

Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Fetelor, am calculatorul stricat . Cind rezolv, intru in urma si completez raportul. Voi scrieti, ok?
Acum am intrat la un prieten acum, dar nu pot sta.
Pe curind.

Nora

P.S. Eu singur voi avea dragalash...m-am ingrasat, sigur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Sa stiti ca nu am fugit, numai ca nu ma simt bine deloc...ma simt de parca mi-ar da tarcoale vre-o gripa, si tocmai ce i-a trecut mandrei mele...cred ca de la ea am luat-o.Bine macar ca ea e sanatoasa acuma...

Deci raportul meu: stationez

Am sa ma mai intind in pat ca deja ma dor toate, mai ales ochii

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

SALUT DRAGELE MELE!!!!!!
Acu o zi ne-am intors din concediu unde ne-au cam inghetat putin fundurile; e drept ca ne-am ales si noi o perioada de mers la mareca nu vedeai tipenie de om pe plaja , numa noi cu fetitele si niste amariti de pescarusi.Dar pentru ca fetele s-au simtit minunat ne-am bucurat si noi de bucuria lor si ne-am odihnit , asa ca pina la urma a fost super.
Dupa cum vad si pe aici se simte o adiere de concediu ca tare m-am speriat pina am dat de subiect pe pagina patru cred sau ati avut fiecare treburi importante.
NORA - incep cu tine ca tare m-ai emotionat- iti doresc sanatate si cit mai multe bucurii din partea puiutului tau ca tare esti mindra de el ( eu credeam ca numa mie mi se intimpla sa ma emotionez toata cind e vreo serbare sau onomastica de-a lui Kriszta si Iulia) si sa dea Dumnezeu sa i se implineasca toate visele.
Mihaela desi intirziata iti doresc din suflet si poate ne povestesti cum ai petrecut de ziua ta.
Moni cred ca e tare stresanta perioada asta pentru tine dar cind ii ai alturi pe cei dragi toate probleme isi gasesc rezolvare asa ca noi vom fi alaturi de tine.
Devylla oare cind pui poze cu rochia de mireasa? Tre sa asteptam pina dupa nunta oare, ca eu tare sunt curioasa.
Si daca nu supar pe nimeni eu amin raportul pe saptamina viitoare ca stiti si voi cum e dupa concedii, imi vine sa arunc cintarul pe geam la cit arata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

karin bine ai revenit!Ma bucur ca v-ati distrat in concediu!
Am pus vreo doua poze.Sunt pe gmail!Intra si ai sa vezi!
Eu is ocupata pana peste ap...nervoasa si eu si sotul.Deabia astept sa vina mai repede ziua!!
Azi e aniversarea noastra...avem un anisor!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna dimineata,fetelor!
Gata?Ati si plecat in vacanta? .Daca e asa va invidiez...dar in sensul bun al cuvantului si va doresc concediu placut.
Sa ne-auzim cu bine!
multi.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

WWWWWWWWWooaaaaaaaaaawwwwwwwwwww ce frumoasa esti Sabina, iti sta superb in amindoua tinutele, oare asa se obisnuieste acolo sa te imbraci si in rochia traditionala? Sau ai vrut doar sa ne lasi cu gurile cascate?
Dar ce slaba miscare e pe aici , se vede ca "troaca" lui Nora e defecta, ca tare sufla vintul pe aici.
Eu de doua zile am hotarit sa o intarc pe asta mica si am luat de la farmacie brocriptin pentru intreruperea lactatiei dar mare brinza n-am facut: pe linga ca sinii imi tot produc lapte am si niste senzatii de ameteala si greata de-mi vine sa ma las de paguba. Oare a luat careva dintre voi medicamentul asta?
Si pentru ca am cam pus pe mine in concediul asta de azi trec iar la mese dese si la multe fructe si legume;azi dimineata am mincat o mamaliga si vreau in rest sa maninc cirese ca am o gramada in frigider.Imi lipsesc meniurile lui Carmen - ea posta aproape zilnic tot ce minca - dar poate imi mai dati si voi idei.
Si pentru ca m-am uitat in gmail am pus si eu niste poze din concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Karin, bine ai revenit la viata normala.

La noi in acest week-end sunt zilele orasului prin urmare mici si bere en gros.

Fetelor tine-ti-mi pumnii azi. Am fost sa donez sange pentru testul de sarcina. Diseara voi avea rezultatul. Tare mi-ar place sa fie bun.

Monica

Mergi la inceput