Slabim mincind din 3 in 3 ore (13 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela amalia spune:

Eu una incerc sa dau cat mai mult pana marti dimineata la cantar, ca dupa ce cobor de pe el...doamne ajuta ...Ca doar o data in an e 13 iunie pentru mine
...asa ca mai trag o tura de 

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Eu una incerc sa dau cat mai mult pana marti dimineata la cantar, ca dupa ce cobor de pe el...doamne ajuta ...Ca doar o data in an e 13 iunie pentru mine...asa ca mai trag o tura de
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
Ne pregatim sa te ...felicitam, marti !

Hei, fetelor, tocmai pe pagina 3 am gasit subiectul
. Ati fost la plimbare azi?
Noapte buna !
Nora
devylla spune:
Buna fetelor!
Am fost ceva mai ocupata in week-end,am umblat cu pregatirile de nunta...a venit si mama...plus alte maruntisuri...si n-am avut timp nici sa respir prea bine.
Eu cu kg stau la fel...cu toate ca nu am facut vreun efort in ultima saptamana.
Va pupacesc
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Buna fetelor!
Am fost ceva mai ocupata in week-end,am umblat cu pregatirile de nunta...a venit si mama...plus alte maruntisuri...si n-am avut timp nici sa respir prea bine.
Eu cu kg stau la fel...cu toate ca nu am facut vreun efort in ultima saptamana.
Va pupacesc
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
`Neata !

Sabina, pe cit e nunta oare? Sper sa-ti iasa TOT asa cum iti doresti ! Nu uita si de PREGATIREA SPIRITUALA a nuntii. E foarte importanta. Parerea mea.
Azi am o zi grea...cu invatatul sunt in urma, cu Liviu m-am... impacat, desi sunt ceva probleme care ma pun pe ginduri...copilul a intrat in ultima saptamina de scoala si trebuie sa fiu si eu atenta sa aiba situatia incheiata la toate obiectele. Ramine parerea de rau ca nu pot fi la festivitate, din pacate
! Nici nu stiti cit de rau imi pare, dar tot pentru el ma duc si la concurs, poate reusesc sa am un salariu mai mare, nu ? Numai mama sa nu fii. Cu dieta ? Nu stiu ce sa zic, ieri am mincat peste, brinza, rosii si cirese, capsuni. A fost luna plina si acum incepe sa scada, ceea ce ne ajuta. Personal, voi fi ajutata numai dupa ce trece TOM, care deja suna la usa...Deci raportul meu e putin compromis, asa ca-l voi amina imediat dupa plecarea lui. Insa miercuri plec la Bucuresti, asa ca ma bazez pe voi sa fiti mai active saptamina aceasta, eu nu stiu ce timp voi avea. Ok,
? 
Nora
Littlelight spune:
Buna dimineata!
Fetelor,sa-mi fie
, pentru ca in week-end-ul asta mi-am facut de cap si merit
, fiindca in dimineata asta cantarul arata 66,5kg
.
Asa ca dati bine sa nu mai fiu tentata alta data.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna.
Ps.Sper sa se remedieze pana la raportul de maine.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
Moniland spune:
quote:Cred ca glumesti ?!
Originally posted by nora2005
Numai mama sa nu fii.
Mult succes la examen.
Deja sti ca noi aici iti tinem opumnii si iti facem galerie HAI NORA

Va doresc o saptamana pline de reusite.
Maine vom fi prezente la raport.

Monica
teodora35 spune:
neata raportul meu este neschimbat am tot 73 kg.
Moniland mult succes cu sarcina
Nora bafta la examen
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Interesant, desi cu Tom in vizita, cintarul arata 300gr. mai putin 

fata de precedentul raport. E de bine ! E si luna in scadere, asa ca...profitati si dati jos fetelor !
Teo, tot e bine si pe loc, cel mai rau e in plus, nu ?
Va multumesc pentru urari, sper sa iasa ceva, de fapt, ce-o vrea Bunul Dumnezeu cu mine si cu acest concurs. Eu ma prezint, mai departe...vom vedea. Incerc sa trag chiulul
azi sa invat, sper sa-mi iasa faza. Si mai completez pe la voi, la raport, daca nu vine repede Andrei si ocupa calculatorul ![]()
Nora 
nora2005 spune:
Mihaela Amalia, LA MULTI ANI FERICITI, PLINI DE IMPLINIRI SI REUSITE !!!

Tot binele din lume tie si familiei tale. Sa te distrezi, dar cu ochii pe cintar, ok? Ai noroc ca luna e in scadere, mare noroc ! Petrecere frumoasa, afara e soare, doreste-ti tot ce vrei azi si fii senina, orice-ar fi, pentru ca de ziua fiecaruia se deschid cerurile !
Nora
nora2005 spune:
Eu ma lupt cu celulita si se pare ca salopeta aceea de la biomed nu e tocmai rea...incepe sa se vada ceva...uitati un articol despre celulita aici:
http://www.eva.ro/dietafitness/articol494.html
Nora