Slabim mincind din 3 in 3 ore (13 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 4
Littlelight spune:
Nora,
Uitasem...iti tinem pumnii pentru examen si ne dorim sa auzim ca l-ai luat,chiar daca nu ai pile si cunostinte asa cum au cei mai multi care se prezinta la astfel de examene.
Eu inca mai sper ca va veni o zi cand valoarea va fi apreciata just,iar pilele vor disparea.
Succes!
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
dordia2000 spune:
Nora ma mobilizez mama dar...cu gratarel in curte la Brasov...si cu alte bunatazi...cam greu.Eu mananc salate si iaurt dar...mai o iau si pe aratura din cand in cand. Macar sa stagnez ca de luni...sunt acasa si mananc iarba cu carne toooata ziua. Am un nou regim, Adica o dieta facuta de un cardiolog si o sa o incerc pe aia macat o perioada.Sa vedem daca da rezultate! Va pup si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
nora2005 spune:
Fetelor, multumesc de urari si pentru tata
si pentru inscrierea la concurs. Eu imi fac datoria si ce-o vrea Dumnezeu sa se intimple. Fie ca cel ce este in Voia Domnului sa fie pe acel post, eu sau altul.
Vreau sa va spun ca mi-am luat de la Bucuresti o salopeta "biomed slip" si am si pus-o acum pe mine, sa vad ce se intimpla...spune ca purtata zilnic, pe sub imbracaminte, dai jos 200 de gr. pe zi. Vom vedea ![]()
Nora 
Moniland spune:
Fetelor, dragelor, va multumesc pentru incurajari. 
Azi dimineata erau fecundati 2 si sper sa nu se fi oprit din evolutie. Inca o
sa treaca cu bine noaptea ca de maine voi avea mare grija de ei sa se cuibareasca bine la mine in burtica.
Nora, La multi, ani! tatalui tau. Iar in legatura cu concursul, eu in locul tau nu mi-as mai face probleme. La cat esti de obisnuita cu asa ceva cred ca nici emotii nu mai ai
. Oricum iti doresc sa ajungi SEFA
devylla spune:
Nora iti tin pumnii pentru examen.La multi ani!pentru tatal tau.
Moni multa bafta si sigur o sa fie bine.
Eu am fost ieri sa imi aleg din accesorii pentru rochita.Am pus o poza pe mailul comun,sper sa va placa.
Va pupilic si fug ca azi sunt ocupici,tre sa ajung la dentist,apoi la munca,apoi sa fac curat in toata casa,si diseara plecam ca vine maaamiiii
Fericire mare!
Pupici
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
megbeng spune:
dragele mele..eu cred ca am sa ma retrag de la voi, pentru ca se pare ca am ramas
..adica am si teste de urina pozitive si, cel mai important, beta-HCG-ul plasmatic pozitiv..doar ca inca e prea devreme pentru confirmare ecografica..oricum, zilele astea mi-a fost cam greatza, nu pot sa mananc orice si oricand..si dupa ce ma distrez in timpul zilei cu apa plata cu lamaie, ma ia foamea seara..pe la 12 noaptea mai precis si atunci nu mai tin cont de kilograme![]()
dar am sa mai arunc cate o privire la listutza, sa vad ce progrese faceti voi 
si chiar daca tonul meu nu e tocmai optimist...sunt foarte, foarte bucuroasa..dar inca nu-mi vine a crede..o sa-mi revin in cateva zile si o sa ma vedeti tzopaind pe forum

suceava!
mihaela amalia spune:
Ziua buna 
Meg 

felicitari pentru
, e un motiv buuuun pentru care te iertam ca te retragi de la noi
Moni bafta multa si tie
, iti tinem pumnii
Hai ca am fugit la contul comun cu poze sa vad ce a mai adaugat albinuta noastra![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
Moniland spune:
Megbeng FELICITARI!!!
Eu am acum in burtica 2 puiuti diferiti. Unul s-a dezvoltat prea repede, iar celalalt este prea lenes. Poate totusi isi incepe si el dezvoltarea, iar daca nu cu unul singur as fi foarte multumita. Peste 2 saptamani voi face testul de sarcina.
Vreau sa ve zic ca i-am vazut pe monitor si inca mai am in fata imaginea lor. Probabil m-a impresionat prea tare. 
Dar cu greutatea tot nu ma joc. Voi avea mare grija in astea 2 saptamani sa nu cad in nici o extrema.![]()

Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
dragele mele..eu cred ca am sa ma retrag de la voi, pentru ca se pare ca am ramas..adica am si teste de urina pozitive si, cel mai important, beta-HCG-ul plasmatic pozitiv..doar ca inca e prea devreme pentru confirmare ecografica..oricum, zilele astea mi-a fost cam greatza, nu pot sa mananc orice si oricand..si dupa ce ma distrez in timpul zilei cu apa plata cu lamaie, ma ia foamea seara..pe la 12 noaptea mai precis si atunci nu mai tin cont de kilograme
dar am sa mai arunc cate o privire la listutza, sa vad ce progrese faceti voi
si chiar daca tonul meu nu e tocmai optimist...sunt foarte, foarte bucuroasa..dar inca nu-mi vine a crede..o sa-mi revin in cateva zile si o sa ma vedeti tzopaind pe forum
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76721" target="_blank">suceava!
Felicitari !!!! Te asteptam macar in vizita pe la noi, ok ?
Ai grija de tine, de...voi !
Cu drag, Nora
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Zi senina afara...sa zicem si in suflet (am..reluat comunicarea cu cei doi baieti ai mei care ma suparasera
)..dar trebuie sa fac oleaca de treaba si apoi la invatat. Am mincat un iaurt dietetic si acum beau o cafea. Pe foc se face un orez cu ciuperci...Si mai vad eu ce mai fac, o mamaliguta cu brinza...ca vine Liviu azi...altfel, cred ca nu gateam deloc ![]()
Voi ce faceti? E cam liniste...
Nora