Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 4
Alynutza spune:
Cherry, inca nu e gata-gata rochitza, de aia nu am pus poze, ca vreau sa fie gata-gata. Din pacate nu stiu exact cand va fi asta, ca presupune si scurtare si inca nu mi-am gasit pantofi si tanti a zis ca mi-o scurteaza numai dupa ce imi iau pantofi. De luat am luat-o acasa si negata (inca nu-i sosisera la tanti strasurile care trebuie lipite pe rochie), ca oricum trebuie sa o duc si la scurtat si n-am inima s-o las acolo, cine stie la cine da la probat...
Cand e gata-gata promit ca pun poze si anuntz cu surle si trambitze, ok?
Fug la conferinta! Am niste emotii...
Nunta noastra
Pregatiri
voicu_bebi spune:
alynutzo,bafta la conferinta..tinem pumnii la fetita
lavi..distractie palcuta la piticei sambata...sa-ti traisca nepotica ca eu crezusem ca e fetita ta...
flavia...avem apartament...eu vroiam casuta dar al meu e obisnuit cu apartamentul...ce sa-i faci.......amenajarea merge de zor...abia asteptam sa terminam odata ca de ni s-a cam luat cu atata praf....
pupici
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
lavinai spune:
cherry, bebi, multumesc de urare!!!!
bebi, mi-ar fi placut sa fie a mea!!! O ADOR!!!! e ca si cum ar fi a mea!!!
vaii fetele daca ati vedea ce rochita i-a luat maicasa, .......e din saten, are ca un fel de corset si cu mult tul dedesubt!! arata ca o adevarata printesa!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Fla, cu intalneala nu stiu ce sa zic, pe vremea asta... abia imi vine sa ies din casa sa merg la scarbici. Dar as putea (cred) miercurea asta. Ne mai intelegem.
Va , cam un ceas lipsesc ca intru iar in conferinta...
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
ok
de principiu e bine pe miercuri spre dupa amiaza, dupa job.
votez pt.
am s acer poze nasilor s avad cum afost nunta. iar afza aia...cu rama neagra! cah!!!!!!!!!! sinistru`
mai vb!
pupici!!!!!!!
roxi foto
roxanicea spune:
lavinia imi poti spune si mie ,in mare ce atributzii au nasii de cununie, in timisoara? acre sunt obiceiurile si ce trebuie s aplateasca si s afaca ei?
merci mult d etot!
pupici
roxi foto
Alynutza spune:
Gata conferinta, am scapat repede si usor de data asta.
fetele, mersi ca mi-ati tinut pumnii.
Fla, uite, Roxi e de acord cu miercurea asta. Tu ce zici? Ne vedem au ba?
Lavi, sa-ti traiasca nepotzica!
Nunta noastra
Pregatiri
lavinai spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
lavinia imi poti spune si mie ,in mare ce atributzii au nasii de cununie, in timisoara? acre sunt obiceiurile si ce trebuie s aplateasca si s afaca ei?
merci mult d etot!
pupici
roxi foto
pai e cam in felul urmator: nasii platesc lumanarile de cununie, fac un buchet (cos cu flori) pt cununie, platesc taxa nasilor de la biserica (mai nou vad ca s-a bagat si taxa mirilor - pe care o platesc miri). cumpara un cadou pt miri si bineinteles darul. acum adepinde si stilul de nunta si cat de atre vor sa se bage nasii in cheltuieli
si ca obiceiuri : se merge dupa nasi cu muzica , mirele si alaiul apoi cu nasii se vine dupa mireasa. in biserica nasa pune verigheta miresei iar nasu' la mire, la intrarea la restaurant ospatarii asteapta mirii si nasii cu sampanie si paine cu sare, dansul se deschide de miri, apoi urmeaza si nasii. se afce un tort al nasilor (pe langa tortul mirilor) si se da si un cadou nasilor.
altceav nu imi mai amintesc. daca imi mai aduc aminte iti scriu!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
a.cicel spune:
Neatza
Am revenit si eu... pe forum. Saptamanile astea nu m-am simtit prea bine, nici nu mi-a mers netul bine, am avut si de invatat (nu ca as fi terminat...c aabia sambata am primul examen) si toate astea adunate au dus la lipsa mea. Imi pare rau, dar nu am reusit sa citesc tot ce ati scris.
Acuma sunt OK. Ma misc cam greu ca am o burta... (am pus poza cu burtica la 30 de saptamani) si ma chinui cu invatatul. Nu pot retine nimic. Si nu vreau sa imi las restante. Pana pe 2 iulie o tin tot in examene
Va pup si promit sa intru mai des.
celor care au intrebat de mine.
Andreea 30+
POZE
voicu_bebi spune:
lavinia,pe cuvant de stiam ca se ia si un tort pt nasi...chiar m-as mira daca nasii noastrii o sa ne ia vreun cadou m-as indoi...oricum noi trebuie sa mergem cu ploconul sa le luam ceva ...habar n-am ce...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata