Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 5
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Acuma sunt OK. Ma misc cam greu ca am o burta... (am pus poza cu burtica la 30 de saptamani) si ma chinui cu invatatul.
Lasa burticuta, ca uite vremea tine cu tine: dc ar fi fost 40 de grade ar fi fost si mai greu cu burtica. Ne bucuram sa auzim vesti.spor la invatat, iar bebelina sa stea cumintica si sa o lase pe mami sa invete!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
cherry22 spune:
Andreea, ce ma bucur ca esti bine, si bb-lina la fel. Iti sta foarte bine gravidutza si burtica nu mi se pare asa mare. Hai, mobilizeaza-te, invata ca sa scapi de examene, ca dupa ce nasti nu o sa mai ai chef de invatat. Stiu ca nu prea ai chef, asa eram si eu, dar dupa ce le iei o sa stai linistita. fata frumoasa si burticoasa
Sunuuuule, tu ce faci, nu iti este dor de noi?
si te asteptam cu poze si povesti
impreuna spune:
Ete ca a aparut Andreea :) Bafta la invatat si sper sa nu ne mai lasi sa ne facem griji pt tine:)
Sa zicem ca pana in 2 iulie esti motivata pe jumatate:)
bebelina din burtica.
Lavi abia astept sa-ti vad minunatia de nepotica. Ea oricum e frumoasa foc, cred ca in rochita aia arata super.
Clujence, miercurea asta? In principiu sunt de acord, nu-mi amintesc sa am ceva programat. Sa speram ca tine si vremea cu noi, ca in rest stabilim detaliile unde si la ce ora:)
Bucurestencele, vine Sun. Voi cand va vedeti?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
lavinia,pe cuvant de stiam ca se ia si un tort pt nasi...chiar m-as mira daca nasii noastrii o sa ne ia vreun cadou m-as indoi...oricum noi trebuie sa mergem cu ploconul sa le luam ceva ...habar n-am ce...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
dar din ce zona esti?? la noi asa se face, cand vien tortul mirilor, vine si tortul nasilor, pe care il iau ei acasa!! cat despre cadou, la noi asa e, nasii cumpara un cadou mirilor (ca si cum ar veni pt cununia civila!!).
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
Andreea, ne-ai dat emotii. Bine ca esti bine, cu burticica rotunjoara . Spor la invatat si tinem pumnii sa treci cu bine toate examenele.
Flavia, era vorba de miercurea asta. Insa cred ca ar trebui sa fim realiste si sa nu asteptam minuni de la vreme, din cate am vazut eu pe net, abia din 15 se mai indreapta putintel. Daca mergem pe ideea de plimbarica in natura, atunci ar trebui sa amanam pana vii tu din Grecia. Daca mergem pe ideea de "o barfa mica la un suc intr-o cofetarie/local" (de preferinta sa nu fie plin de fum) atunci e ok miercuri. Daca se poate sa stabilim azi da sau ba, ca daca ba, atunci ma duc miercuri la coafeza sa-mi tai varfurile.
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
lavinia,pe cuvant de stiam ca se ia si un tort pt nasi...chiar m-as mira daca nasii noastrii o sa ne ia vreun cadou m-as indoi...oricum noi trebuie sa mergem cu ploconul sa le luam ceva ...habar n-am ce...
Poze
Anca, ar trebui sa intrebi pe cineva din zona ta, astea sunt obiceiuri care difera de la zona la zona. La noi de exemplu nu se face tort la nasa. Se facea candva, dar s-a renuntat la obicei. Si nu se iau nici cadouri la nasi, eventual iau nasii cadou pentru miri (de obicei servici de masa sau tacamuri) asta evident, in afara de dar. Daca va intelegiti bine cu nasii, vorbiti cu ei si vedeti ce pretentii au si ei ca sa stiti ce cadou sa luati. Daca nu, orientati-va si voi in functie de ce buget alocati pentru asta si ce stiti ca au ei prin casa.
Nunta noastra
Pregatiri
preda_vicky spune:
pe-aici, cam tarzior.
Sunt necajita ca mamicul meu se simte cam rau (din nou) si m-am cam speriat.
Am trimis mesaj sambata Razucai, sper ca l-a primit, nu am avut cand sa sun dim. ca am fost si am cumparat costum de ginerica, camasi, cravate etc. si mai ramane sa luam pantofii pt. ginerica. Si am primit cadou de la tata socru un costum de baie Triumph, o minunatie. A vazut el ca mi se scurgeau ochii dupa el si mi-a facut surpriza. Sa-l pup eu pe el! Maine mergem dupa pantofi si dupa floricelele de pus in piept la nunta.
Lavi, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa, si sa te bucuri de ea. Si fiindca tot veni vorba, nu vrei sa mergem amandoua la dentist? Ca mi-a cazut vineri o plomba si mai am una de pus? Poate asa prind curaj...
la toate noricile!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Alynutza spune:
Vicky, hai ca te tin eu de mana, ca eu merg azi sa imi schimbe o plomba. Daca am noroc, o sa fie nervul viu si rezolv azi si mai am o plomba mica si gata. In schimb daca nu mai am nerv sau e mortus preparatus, sa vezi tu tratament pe canale de ma ia gaia (ca vreau sa termin cat de repede, ca si asa am o gramada pe cap, numai la dentist nu-mi lipseste sa-mi petrec timpul) .
Fla, unde ai disparut iar?
Nunta noastra
Pregatiri
voicu_bebi spune:
Alynutza...iti tin pumnii la dentist ca de altfel si tie Vicky si eu trebuie sa ma duc dar am o frica de stomatolog ca de dracu' ...asa ca mai stau deoparte
vicky,sanatate la mamica ta...
Alynutza,nu prea facem noi dupa traditii..o sa le luam la nasi un cadou asa numitul plocon...inca nu stim ce ne mai orientam noi...ca obiceiuri el face hora aia in fata blocului,eu i-am zis lui asta al meu ca fara hora...sa nu aud de hora in fata blocului ca fac infarct pe loc...
Poze
roxanicea spune:
buna!
lavi multumesc muuult pt precizari.
aly e ok si pt o plimbare si pt un suc. stabilitzi voi. nici eu nu fumez si nu-s mare fan localuri fumegande.
anca, asa-i. faza cu obiceiurile depinde de zona . nu se prea potrivesc traditziile.....
va pupic. plec acum la treaba dar revin.
multumesc tuturor!
p.s lavi, la multi ani nepotzelei tale !
roxi foto