Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 6
voicu_bebi spune:
da asa e roxi...acuma mai vedem ca nu am mai vorbit cu nasii de ceva vreme...ca ma certasi ieri cu iubi de atributiile nasului...i-am zis ca eu vreau sa stiu ca platesc biserica si lumanarile...atata am nevoie nu mai mult!
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
camelia72 spune:
Salut gagicile!
Noi cu vremea asta urata am cam racit,trag de nas si eu si copiii si am o lene de as dormi tot timpul...treaba e ca nu prea am timp,spre seara trebuie sa mlm-esc ca-mi vine cumnata cu fratele sa-mi "vada" afacerea!
Lavi...asa deci,sambata te chefuiesti cu picii,sa-ti creasca mare nepotzica,ce i-a cumparat tushii de ziua ei?
Marina,intreaba medicul,poate iti schimba tratamentul daca pe asta nu-l tolereaza organismul!
Vicki,sanatate multa mamei tale...si tie curaj la stomato!
Andreea...in sfarsit,ne-ai mai linistit,chiar ne faceam griji ca nu ai mai intrat e ceva vreme...bine ca sunteti ok,spor la invatat!
Fla...asa deci,te duci cu mamicile casnice la munte...super!Cand plecati?Luati si copiii,nu?
Buni,super bancul !
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
preda_vicky spune:
Aly, cum facem sa merem la dentist, vii tu la Buc. sau vin eu la Cj? Poate la voi e mai ieftin?
Bebi, multumesc pt. urari, sper sa-i fie mai bine mamei, nu de alta, dar se apropie nunta si vreau sa se simta bine, ca si asa am destule giji.
Legat de nasi, nici noi nu stim ce cadou sa le luam. Suntem in cercetari...
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
da asa e roxi...acuma mai vedem ca nu am mai vorbit cu nasii de ceva vreme...ca ma certasi ieri cu iubi de atributiile nasului...i-am zis ca eu vreau sa stiu ca platesc biserica si lumanarile...atata am nevoie nu mai mult!
Poze
si cerzi ca nu ar vrea sa plateasca chestiile astea minime? lumanari si biserica?
faceti nunta in bucuresti?
sa stii ca noi nu am primit d ela fini cadou (nu ca as fi dorit, ca-mi sunt atre dragi si nu as vrea sa se fi cheltuit)si nu cred ca se practica in bucuresti. asa ac nu te stresa cu cadoul pt nasi. nu stiu daca se practica. faceti asa cum vreti si cum credetzi voi.
noi nu ma tinut cont de cecea ce se practica si nu i-am lasta pe nasi sa plateasca nimik. ne-am asumat toate cheltuielile. asa ca, dpeinde numai de voi cum vreti s ava faceti nunta si nu neaparat de ceea ce spune lumea ca s-ar face.
pupi si nu te certa cu iubitul tau pt absolut nimeni! fii optimista si nu te mai amari pt nimik. si de nu vor plati nasii biserica, ce este? veti plati voi si gata! asa veti afla ce fel de oamnei sunt si veti decide daca merita sa mai vreti vreodata sa-i vedetzi sau nu....
nu merita sa te stresezi pt nimik!
pupici tuturor!
roxi foto
Alynutza spune:
Vicky, nu stiu zau cum ar trebui sa facem Habar n-am daca e mai ieftin la Cluj, oricum nu-i musai, am auzit pe aici de medici stomatologi care iau 100 ron numai pentru o consultatie . Unde merg eu consultatia e gratuit daca gaseste ceva bubitza si ti-o rezolvi la el. Daca nu, parca e 10 ron, nu mai stiu exact. Oricum, se pare ca eu am scapat azi, cica a intervenit ceva si amanam, naspa ca eu ma pregatisem sufleteste si abia asteptam sa scap cu totul. Daca o tine tot asa, prelungim pana la nunta...
Sanatate mamei tale, sa se puna pe picioare pana la nunta, sa se poata distra.
Roxi, si mie mi-e ok oricum, numai ca nu prea stiu care sunt locurile din Cluj unde nu se fumeaza. Flavia, tu ce zici?
Anca, eu zic sa faci cum ai tu chef. Mai da-le incolo de traditii, mai important e sa-ti placa tie cum iese. Mie de exemplu nu-mi place ideea de staroste si lautari, asa ca am zis pass si n-a comentat nimeni nimic. Cat despre nasi, nu stiu ce sa zic, noua inclusiv preotul la biserica ne-a zis ca tot ce tine de biserica e de datoria nasilor sa plateasca. E stiuta chestia si ei stiau (sau ar fi trebuit sa stie) cand au acceptat sa va naseasca.
Nunta noastra
Pregatiri
voicu_bebi spune:
nasii de la inceput ne-au zis ce e de datoria lor sa plateasca si ce trebuie sa plateasca mirele...ei stiu ca trebuie sa ia lumanarile si sa plateasca biserica si ce mai sunt ....nu e nevoie sa le zic eu.
si pana la urma nu ma amarasc eu din cauza asta ...prefer sa nu ma cert cu nimeni pt nimic.
Poze
Alynutza spune:
Fetele, v-am , o sterg spre casa, sa vad ce lucreaza mesterii (au venit sa ne puna parchet in dormitor). M-a palit si un somn... cred ca trag o leneveala... desi as avea o groaza de facut.
Pe maine!
Nunta noastra
Pregatiri
impreuna spune:
Iar sunt pe fuga, am avut musafiri si nici n-am apucat sa scot hainele din masina de spalat:)
Cami mergem cu toata trupa (adica tot familionu:) si abia astept
Clujencele nici eu nu fumez (nici activ, nici pasiv:) asa ca as prefera tot un loc fara fum. Primul care imi vine in minte e Cafe Mozart. Ar fi ok?
Si la orice ora, ca eu imi fac singura programul:)
Am trebaluit azi prin bucatarie. Sambata m-a apucat ambitia sa fac dulceata de capsuni, doar ca n-am citit cu atentie ce si cum si a ramas moale. Astept sa vina soacra sa o dregem impreuna:) Ce sa fac, asa se invatza
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
GATA! Sunt ACASAAAAAAAAA! Sunt cu voi!!!!!!!
MI-A FOST DOR TARE! De TOATE!
Va pup si va ubesc
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
cherry22 spune:
Sunule, ce ma bucur ca te-ai intors, mi-a fost tare dor de tine!
Hai, povesteste-ne, cum a fost?Fotoase ai si pentru noi?