Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)
Raspunsuri - Pagina 29
georgi75 spune:
Addinelu daca nu a inteles cu vorba buna, inchide-i mama telefonul.Nu te mai stresa.Io i-as zice si vreo 2... sa ma racoresc.
Alooooo...fetiliiii...unde umblati?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Adina stai asa ca urlu si io cu tine...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....bai cred ca mai aveam un pic si-i dadeam cu ceva in cap unuia. Si eu nu-s genul urlator!!! Dar asta era ceva de speriat....bai cum sunt unii...de ce-or mai merge mai la scoala????
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Pot sa urlu si eu cu voi ...desi nu am motive....dar asa preventiv......
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Adina stai asa ca urlu si io cu tine...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....bai cred ca mai aveam un pic si-i dadeam cu ceva in cap unuia. Si eu nu-s genul urlator!!! Dar asta era ceva de speriat....bai cum sunt unii...de ce-or mai merge mai la scoala????
Degeaba...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
krelia spune:
Adina...fa transfer la mine ..ca ti-o linisteste fata...imediat!..sty ce dexteritate am la "pasat" oamenii? ...de vreo 2 ani tot ii pasez pe unii care ne suna sa ne inscriem in nush ce catalog...da da, multumim
Hai...nu te mai stresa...reject, frumos, elegant si cu glezna subtire!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Ca sa se afle in treaba .....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Urla Dany.... Eu mananc lamaie, spre oripilarea sefului meu! Si ma amuzam cu asta(desi il mai vazusem):
Pentru ca se apropia Pastele, Bula vroia sa se urce in avion
cu un pui de gaina, mic, galben si piuitor, cadou pentru Bulisor.
-Domnule, zise stewardesa cea urita si batrina a Taromului,
nu e voie cu animale in libertate in avion!!!
Se intoarse Bula in aeroport, se duse la WC, si,
din lipsa de timp si neavind bagaj de mina,
ascunse puisorul in slitzul pantalonilor si
urca inapoi in avion.
Locul lui era linga o calugarita tinara si frumusica.
De atita uitat la buzele ei proaspete,
adormi Bula cu gindul nu tocmai curat la ea.
Deodata, puisorul iese din pantalonii lu' Bula,
scoate capul prin slitul desfacut si incepe sa piuie.
Calugarita speriata incepe sa-l zgiltie pe Bula:
-Scoala domnule, scoala repede...
Speriat, Bula tresari uitindu-se in toate directiile:
-Ce e, unde, ce...ce s-a-ntimplat!!????
Zise calugarita:
-Domnule, eu nu am deloc experienta in acest domeniu,
dar am impresia cä vi s-a spart un ou!
Positive Thinking Poem...
Little birdy in the sky,
You look up and it shits in your eye
You don't mind and you don't cry,
You just thank God that cows don't fly...
georgi75 spune:
Bah!Mi-ati adus aminte de unul de la ING care mi-a luat nr de telefon din anuntul pt apartament.Si ma tot suna sa ne intalnim sa-mi prezinte oferte de asigurari.Si l-am lasat vreo 3 luni asa in care suna saptamanal si-i tot spuneam ca daca ma intereseaza stiu unde-i gasesc. Si pana la urma i-am zis ca ma duc.Si i-am tras teapa.Nah!
M-a sunat sa-mi zica de ce nu sunt acolo si i-am zis ca daca nu a inteles cu frumosul, poate asa se prinde ca NU MA INTERESEAZA.
Ei.Da povestea nu se termina aici.Ca am dat iar anuntul dupa Paste.De data asta cu nr de fix.Si iar a sunat fara sa stie ca-s tot eu.Si nu m-a recunoscut prima data.Si incepuse iar cu polologhia.Si l-am intrebat daca mai vrea o teapa.A ramas mut si a inchis telefonul.
Acu io ii inteleg si pe ei.Asta le e meseria...Dar asta era chiar enervant.
Nah!Ce a draq am fost.
Avem si POZE
addinel spune:
iar a sunat nebuna... ca vrea urgent un contract de comodat... exact asa s-a exprimat. i-am zis ca momentan nu am timp: sau asteapta pana luni sau sa incerce sa faca rost din alta parte. acum ma mustra constiinta ca imi lua 1 minut (cel mult) sa ii pun pe mail un model de contract.
sunule, da' si mie lamaie, poate ma ami acresc si reusesc sa i-o tai tipei.
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
krelia spune:
Pe mine ma sunau intr-un timp niste gagici de la nush ce d'asta de sondaje media - si-mi puneau taticule la melodii si io dansam si ii spuneam asta-mi place asta, nu-mi place, asta n-o cunosc...etc...pana cand m-am saturat de poezia de inceput a lor si le-am trantit-o ca nu mai vreau sa ma deranjeze...mi-a ajuns auditia muzicala...
quote:
Originally posted by georgi75
Bah!Mi-ati adus aminte de unul de la ING care mi-a luat nr de telefon din anuntul pt apartament.Si ma tot suna sa ne intalnim sa-mi prezinte oferte de asigurari.Si l-am lasat vreo 3 luni asa in care suna saptamanal si-i tot spuneam ca daca ma intereseaza stiu unde-i gasesc. Si pana la urma i-am zis ca ma duc.Si i-am tras teapa.Nah!
M-a sunat sa-mi zica de ce nu sunt acolo si i-am zis ca daca nu a inteles cu frumosul, poate asa se prinde ca NU MA INTERESEAZA.
Ei.Da povestea nu se termina aici.Ca am dat iar anuntul dupa Paste.De data asta cu nr de fix.Si iar a sunat fara sa stie ca-s tot eu.Si nu m-a recunoscut prima data.Si incepuse iar cu polologhia.Si l-am intrebat daca mai vrea o teapa.A ramas mut si a inchis telefonul.
Acu io ii inteleg si pe ei.Asta le e meseria...Dar asta era chiar enervant.
Nah!Ce a draq am fost.
Avem si POZE
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006