Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)
Raspunsuri - Pagina 28
impreuna spune:
Un om de la tara, impreuna cu baiatul sau, viziteaza un magazin universal de la oras. Raman amandoi blocati in fata celor doua ziduri stralucitoare, care se desparteau si apoi se uneau la loc. Baiatul intreaba:
- Tata, ce-i asta ?
Tatal, care in viata lui nu vazuse un lift, raspunde:
- Fiule, n-am vazut asa ceva in viata mea, nu stiu ce poate fi !
In timp ce se uitau amandoi, cu ochii iesiti din orbite de uimire, o batrana intr-un carucior cu rotile vine, apasa un buton, cele doua ziduri se deschid, iar batrana intra intr-o mica camera. Zidurile se inchid, iar cei doi vad niste cerculete mici de lumina, care se aprindeau si se stingeau. Zidurile se deschid din nou si apare o blonda superba de 24 de ani.
- Fiule, du-te repede si cheam-o pe ma-ta!
Chelnerul catre o doamna:
- Ati observat ca sotul Dvs a cazut sub masa?
- Te inseli, sotul meu tocmai acum a intrat pe usa...
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Neata.
Va in .
Danezo .O sa-mi fie dor de tine.Cu ce pleci la Bacau?Cu trenul?
Puteam sa jur ca prima-i Sun, a 2-a Teodora.Deja v-am invatat programul.
Addinelu bafta la sedinta.Ati vazut mai fata noastra?
Hai ca revin.Ma duc si pe la casnicute.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
krelia spune:
...pai e simplu....ieri, cand am ajuns acasa de la mami.....ma astepta iubi...m-a luat de manussa...m-a dus in sufra...unde ma asteptau 3 tantefiri rosii-portocalii...si 2 pahare de sampaniuca...si o cere in catasorie si un inelush invartecush ...si multi pupici si lacrimusse....si iar pupici si declaratii....si uite asa...am devenit "logondica" ...acum..oficiala - cu inel
(n-a fost o povestire prea siropoasa ca e frig rau aciulea in biuro si imi alunga toata gandurile...siropu' concentrat fu aseara....)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
addinel spune:
kreliutz, ce frumooosss! bine ai venit in randul logodnicelor oficiale vrem pozici cu ineluuul...
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
SunSmile spune:
Io va urai de aseara, dar o s-o fac si azi..live! Si vaz si inelushu! Sa fiti fericiti, Cumiloii mei!
quote:
Originally posted by krelia
...pai e simplu....ieri, cand am ajuns acasa de la mami.....ma astepta iubi...m-a luat de manussa...m-a dus in sufra...unde ma asteptau 3 tantefiri rosii-portocalii...si 2 pahare de sampaniuca...si o cere in catasorie si un inelush invartecush ...si multi pupici si lacrimusse....si iar pupici si declaratii....si uite asa...am devenit "logondica" ...acum..oficiala - cu inel
(n-a fost o povestire prea siropoasa ca e frig rau aciulea in biuro si imi alunga toata gandurile...siropu' concentrat fu aseara....)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Bravos Krelia.
Sa-ti traiasca soatza.Si sa fiti fericiti.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Casa de piatra , KRELIA
GEORGI , plek cu microbuzul si am intorc cu masina.Venea sa ne ia cumnatul , dar Andreas are maine examen , si va veni seara si el.Si mie o sa imi fie DOR de voi!
Nasica,am scris cu caractere mai mari , ca am zis ca sunteti matinale si cu ochii carpiti de somn , ca mine!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
multumesc mult, fetili, pentru urarile voastre!
..asa-s de bucuroasa!!! ..
Sa ne dea DD tuturor fericire, iubire si sanatate!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
addinel spune:
sunt in crize maxime, mai am putin si fac spume! ma enerveaza o nebuna ca vrea sa faca contract cu firma mea. i-am zis ca nu se poate, ea nu si nu... ma suna zilnic si ma tine cate 2 ore si ma piseaza si ma intreaba diverse. adica dau consultanta gratuita pe timpul meu! si nici nu pricepe ce-i zic. eu renunt la orice urma de bun simt si nu-i mai raspund in veci la telefon!
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
daniela_daneza spune:
Adina ....trimite-o la padure ......scurt ....
quote:
Originally posted by addinel
sunt in crize maxime, mai am putin si fac spume! ma enerveaza o nebuna ca vrea sa faca contract cu firma mea. i-am zis ca nu se poate, ea nu si nu... ma suna zilnic si ma tine cate 2 ore si ma piseaza si ma intreaba diverse. adica dau consultanta gratuita pe timpul meu! si nici nu pricepe ce-i zic. eu renunt la orice urma de bun simt si nu-i mai raspund in veci la telefon!
pupici pe botici
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"