Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)
Raspunsuri - Pagina 27
SunSmile spune:
Ufffff....incearca sa nu te mai gandesti atat! Incearca sa vezi dincolo de momente! Nu-s eu in masura sa dau sfaturi...dar vreau sa-ti fie bine! Cand pleci la Bacau?
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Neatza!
Daca era sa postez atunci cand m-am trezit , cred ca ziceati ca am luat-o razna ....la 4.00....dupa ce m-am culcat la 12.00 nopatea....uf...emotiile astea (de toate naturile )....acum mi-e somn, normal ...o sa fiu chiauna azi ...sper sa fie o zi lejera...dar avand in vedere ca ma intorc marti la servici ..tre sa ii las ciumafaiei ce are de facut ......
Adina, in sfarsit acum percep exact persoana cu care vb
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Sunule, plek dupa -masa pe la 18.00.Si eu as vrea sa nu ma mai gandesc atata, dar fara sa vreau ...lucreaza subconstientul...
Chatonel , te-am visat !
Dany
SunSmile spune:
Scumpi te inteleg..stii tu! Incercam numai sa fiu alaturi de tine. Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente! Cand te mai linistesti, sa citesti ce ti-am zis! Si sa nu uiti ca Dumnezeu nu da nimanui mai mult decat poate duce! Ai credinta si speranta si va fi bine! Sunt aici...pt orice, sa stii! Te pup duldce-dulce!
quote:
Sunule, plek dupa -masa pe la 18.00.Si eu as vrea sa nu ma mai gandesc atata, dar fara sa vreau ...lucreaza subconstientul...
Chatonel , te-am visat !
Dany
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Scumpi te inteleg..stii tu! Incercam numai sa fiu alaturi de tine. Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente! Cand te mai linistesti, sa citesti ce ti-am zis! Si sa nu uiti ca Dumnezeu nu da nimanui mai mult decat poate duce! Ai credinta si speranta si va fi bine! Sunt aici...pt orice, sa stii! Te pup duldce-dulce!quote:
Chatonel , te-am visat !
Dany
Multumesc mult de tot ca ma intelegi si ca esti alaturi de mine!
Dany
addinel spune:
ajunsei la job. sunt un car de draci, zapacita de sor-mea nu raspunde la telefon
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by addinel
ajunsei la job. sunt un car de draci, zapacita de sor-mea nu raspunde la telefon
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
Adinutza , calm ...
Dany
krelia spune:
neassa!!!
ma-c sa trag un tiutiun, sa sorb un cafeu si viu sa va pove ceva...belea belea!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by krelia
neassa!!!
ma-c sa trag un tiutiun, sa sorb un cafeu si viu sa va pove ceva...belea belea!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Abia astept ...povestea ....
Dany
SunSmile spune:
Finutzoooo...mai micsoreaza bre caracterele alea ca ma uit crucish!