Lost si Neveste disperate
M-am uitat la aceste doua seriale si as vrea sa stiu cite episoade sint in total?Din Lost am vazut 24 episoade si din Neveste disperate 23 episoade.Nu mai am continuarea si presupun ca nu e sfirsitul la nici unul dintre ele....Stie cineva?Mai sint devoratori din aceste seriale?La TV pe ce posturi sint si la ce episod s-a ajuns?In cel mai rau caz voi fi nevoita sa le urmaresc asa.Multumesc frumos!
Raspunsuri
Kittie spune:
desperate h. nu ma pasioneaza (am vazut un episod , doo atunci cand a inceput sa fie difuzat in ro dar l-am gasit mai prost decat sex and the city..). Lost e la al doilea sezon, pe canalul mama e la episodul 23 deja. Din 24. Deci in total s-au difuzat pana acum pe ABC 47 de episoade. (in ro a mai existat un episod de "sinteza" in primul sezon ceea ce aduce numarul de episoade "neoficial" la 48).
, mami de ( 13oct04 )
spic de grau spune:
LOST - sigur va urma si o serie 3, la cat de ciudat se termina ultimul episod din sezonul 2. Asteptam toamna.
La Neveste disperate sunt 2 sezoane din cate stiu... eu sunt inca in sezonul 1 cu vizionarea.
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
LiliaToma spune:
La Neveste disperate tocmai s-a terminat sezonul II in SUA( adica inca 23 episoade). Ca si la sezonul I, sfarsitul da impresia ca va urma, pentru ca au ramas multe momente neclare.
Merge pe TVR1 sezonul II, dar nu stiu la ce episod s-a ajuns acolo.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
ionella3003 spune:
vazui si eu toate episoadele din DH!... de pe net (poate vin astia cu "Gramofonul" peste mine!) Chiar dragut si relaxant serialul, abia astept o noua serie, cu toate ca seria a II-a s-a terminat cu un "remember". Habar n-am daca va mai fi alta serie!...
Comentarii despre personaje, pareri?
Cat despre "Lost" am urmarit, sporadic, cateva episoade... tot telenovica ca si Dh mi se pare...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Kittie spune:
spic de grau, ai dreptate, acum m-am uitat la ep 23 si este dublu, considerat si 23 si 24.. Deci s-ar fi terminat si seria 2 pe abc...
edit : ultimul episod al carui recap este pe site-ul oficial abc se termina cu fraza "see you next year"... Asa ca.. ne vedem la anu :D
, mami de ( 13oct04 )