Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, eu carne (pui) ii dau de 4/sapt.Asa m-a zis dr. acum ii dau numai pui. Vitel de la 7 luni incolo.
de la 7 luni bagam si galbenusul, iaurtul. Cand se da galbenus nuse da carne si invers.
Cerealele nu se dau pt.pufosenie,ci ajuta copilul sa se dezvolte armonios.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am uitat sa spun, sint sursa de carbohidrati, care-s absolut necesari dezvoltarii organismului.

Pofta buna!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Aha, intelesei si eu la ce folosesc cerealele dar atunci mie de ce nu imi zice tanti dr sa ii dau?? Ia sa vezi ce ii fac cand o vad
Serios,eu i-am dat cereale doar cand incercam sa ii scot masa de noapte si in afara de multe "aere" nu am vazut nici un alt efect!
Si nici de branzica nu mi-a zis sa ii dau. Noi mancam asa:
-la 7h 210 ml lapte
-la 11h30 piure de legume ( ii combin mai multe legume, si ii adaug carne de pui sau un galbenus o data pe sapt). Am ajuns sa devoram cam 180-200g .
- dupa vreo ora ii dau laptic, cam 80-100ml
-la 16h un borcanas de piure de fructe sau un iaurt plus cam 100 mllapte
-la 21h papam 240 ml laptic

Cred ca si noua o sa ne introduca atunci cerealele doar ca mai tarziu ( poate la urmatoarea vizita) ca am observat ca aici se incepe mai tarziu introducerea de alimente.

Hilde, eu am vazut ca aici carnea de vaca se da de la 6 luni ( eu nu am incercat din comoditate) si iaurturile la fel.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Sanary mai 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

-ela27- si a mea papusica face miscari f...tacioase ,hahahha e scumpa e !!!
-hildegard- wow felicitari,a reusit sa se ridice apoi a mea nu prea sta nici pe funduc ca se da de-a busilea
-NokiLara - mie mi-a dat dr.FLOURETEN si se da 1/zi asta este ptr rahitism si dinti.Aici bebeii primesc din 1 zi de viata pana la 2 ani.Nu stiu de ce in Ro nu se da.

Vanessa lui mama
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/b192re2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ancaloredana, in ro se da vigantol, dintr-a 10-14-a zi, pana la 2 ani, apoi doar in lunile reci.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

aha,deci se da si acolo ceva si ma gandesc ca tot ptr aceleasi chestii rahitism si dinti.
Am nceput sa o fentez pe fiica-mea si anume sa i pun SAB SIMPLEX pe bibe de la sticala de lapte si asa mi beacca 280-200l.Hurrra sper ca minunea sa nu dureze 3 zile doar.
PS cred ca am reusit sa pun pozici...sper

Vanessa lui mama
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]

Mergi la inceput

corectura...ml nu l...am mancat un "m"..se vede xa e 23 si imi e somn.Pa si pusi si Noapte buna

Vanessa lui mama
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Incerc sa raspund pe scurt...

Leea, da, premergator. Eu am exersaucer acum si in curand voi scoate si premergatorul de la "naftalina". Rianna mai sta si pe spate cateodata cand ii atarn jucarii deasupra, sau mai sta in bouncer cand se uita la tv la Baby Einstein. Tot mai mult ii place sus, asa ca... traiasca exersaucer-ul

Eu sunt total in ceata cu diversificarea... Rianna are 5 mese pe zi, prima de lapte pe la 8 dimineata, apoi la 11:15 cereale + lapte, apoi la 2:30 piure de legume + lapte, si apoi inca 2 mese de lapte la 18 si la 21. Mie mi s-a spus sa nu-i scot laptele de la nici o masa ca are nevoie de el, dar mie cateodata mi se pare ca mananca prea mult (mai ales ca nu stiu cate legume sa-i dau si apoi cat lapte sa-i mai fac?) Ea nu mi-a dat niciodata semne ca-i satula, basculeaza cat ii dau (sorry Noki) asa ca nu-mi dau seama cat vrea sa manance si ma opresc eu cand cred ca-i suficient de satula... Oricum, pe 20 mergem la control si la vaccin si am deja o lista intreaga de intrebari pt. doctorita.

Am plecat la cumparaturi, va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare la toata lumea!
Luam si noi Fier , am inceput cu 5 pic si crestem pana la 10 picaturi pe zi treptat, pana se termina sticluta.

Am cumparat scaun de masa, ala din cora de la oferta, e fata super incantata de el - si eu pe langa ea! Ca o plimb dupa mine prin casa si asa mai reusesc si eu sa-mi fac treburile!

Cand vad ce mananca bebeii vostri ma ia groaza! Pai Bianca vrea doar laptic, mar ras cu suc de portocala si cereale si branza de vaci si iaurt...in rest nimic! Uneorimananca piureut de legume, dar nu vrea in fiecare zi si daca vrea mananca putin.O sa vad cei mai dau ca ar trebui sa mai manance si ea si altceva.Dar se uita la mancarea noastra cu pofta, la a ei....deloc!

In rest suntem bine, e super vioaie, ne zapaceste toata ziua cu ata-tata si cu ta-ta-ta, si cu da-da-da, ba-ba-ba, numai mama nu mai vrea sa zica! Doar daca plange si nu o iau in brate ma mai striga, in rest doar intinde manutele sa o iau in brate si rade la mine doar daca i-mi aude vocea!

Hai ca va las ca v-am plictisit destul pe ziua de azi!

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Tot eu !Mi-am mai amintit ceva : Ela , am facut gem de capsuni dupa reteta ta si mi-a iesit bun, sarumana inca odata de reteta

Si vreau sa va intreb de Corap , ce e cu ea ca nu am mai vazut sa scrie la noi-sau poate ca nu am vazut eu bine, deci:stie cineva ceva de ea?

Acum chiar ca plec la culcare ca e tarziu, va pupez pe toate, nb!

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput