Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
anasebe spune:
AnaB Stiu ca tu n-ai probleme d-astea!
Pai tocmai ca fii-miu e cat e, zic eu ca-i mai bine mai subtirei decat mai . Dar nici asta nu conteaza acum prea mult. Bine ca manca si sunt sanatosi. Si apropo de cat. grea, azi fii-miu avea 8,7 kg.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Spioancooooo deci te lasi pagubasa.
Maraki a pus-o Robert la punct.
AnaB e in urma cu somnu'.
IRINA cred ca s-a hotarat sa faca
Atunci daca va retrageti toate... ma retrag si eu ca doar n-oi beleuri de una singura pe-aici ca o naluca.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anasol spune:
La david e jale cu mancarea , am ajuns sa-i dau laptele praf cu lingurita, i-l bag fortat, dimineata cel putin mananca maxim 30 ml, o fi si din cauza ca are rosu in gat?
anasol& david-andrei
anasebe spune:
Anasol Foarte posibil! Dar manaca asa doar laptele sau si restul? Ca poate s-o fi saturat de lapte ca Nicolas!
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasol spune:
Vad ca plecati una cate una , raman sg pe aici,cred ca o sa ma retrag si eu.
anasol & david-andrei(06.01.2006)
teolinda spune:
Al meu in jur de 8,2kg... nu stiu exact ca nu statea locului bre nene.
ANAS al tau o sa incetineasca ritmul cand o sa il muncesti cu lingurita. Dar sa te vad ce te faci daca se face "fun"lingurita ca al meu.
Stii ca se zice ca daca un copil ar lua cate 1kg pe luna , pe fiecare luna , la 10an ar avea 125KG
anasebe spune:
Gata!
Noapte buna fetele! Vorbim maine!
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasol spune:
Sa se fi saturat oare de lapte?
ca pe la 12 ii fac asa mar cu caisa cu piersica cu branzica si cu cereale si mananca aproape 200 ml.
anasol&david-andrei(06.01.2006)
irinadum spune:
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaa inapoi cu voi.
Teolinda ai copiat din Capraru.
Maraki lasa-l tu pe Robert ce maicata te cauta pe tine prin baruri?
Ana la patrat sau la cub cate sunteti . Cea care fumeaza ...pai eu am calc langa patutul luiMario deci...out cu mine...iar baie ciuciu am fumat 2 tigari ..m-am conversat la tel cu alt somnambul si ma mananca capul
teolinda spune:
Eheee al meu dim a baut doar 40ml si i-am facut branzica din 250ML pana la urma. La 11 i-am dat un borcan de 200gr de la hipp cu cereale si fructe, la 13;30 a bagat mazare cu curcan, cam 120gr si 40gr de piure de fructe, la 4;30 un iaurt campina cu 2 mas de cereale si 30gr piure de fucte iar seara lapte a vrut doar 60ml iar din 150ml i l-am facut cu cereale si i l-am dat cu lingurita.
Anasol deci al meu a "intarcat" si biberonul... daca se poate spune asa....