Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
irinadum spune:
Anasol cum sa se sature de lapte, DA ce e dpa el, Pai Mario papa l apranz 200 de grame piure cu canre si un borcan de 125 de piure de fructe...deci e ok si apoi baga normal lapte adica la celelalte mese.
irinadum spune:
Liliano da cate mese solide are? CA eu ii dau doar una si ma gandesc ca poate nu e suficient.
teolinda spune:
Irinucooo n-am zis bre ca e de la mine, n-am mai spus sursa ca sa nu va agasez, nah...
Sa-ti fie de bine cu cele 2 tigari.
ANAS - tradatoareeeeoooo... noapte buna, somn usor , vise placute puricii sa te sarute.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Glumeam Liliano ...ca stiam si eu fraza asta tot de acolo ca ma cam lasase cu gura cascata si am retinut-o. Oricum al meu cred caintrerupe seria de 1 kg pe luna si trec ela jumate
teolinda spune:
Bre IRINO ce nu pricepi ca fiu-meu se crede si nu mai vrea lapte din bibe. Numai solide vrea fata ca m-a capiat. Toata ziua prepar si spal castroane, oale si alte site
teolinda spune:
Pai de-acum e normal sa se incetineasca ritmul de luat kg. Daca ai citit Capraru... stii, deci nu inteleg de ce te ingrijorezi.
irinadum spune:
Ahaaaaaaaaaaaaaaaa deci aici era buba...am priceput...lasa ca pe al meu il las doar la o masa ca sa nu il apuce si pe el pandaliile si sa vrea doar mancare...ca eu nu m apauc sa gatesc de cinci ori pe zi...o data si aia sa fie din borcane adica eu sa incalzesc la microunde
irinadum spune:
Pai da da eu am citit-o cand avea 3 luni si de atunci am ramas cu ea in cap...si nu ma ingrijorez dar nici nu vreau sa dea inapoi Doamne fereste ca are el multe kg dar nu prea se vad pe el...asta este ...bine ca le are si pe astea.
teolinda spune:
Oricum eu perseverez cu laptele desi mai mult de 60ml la masa de dim si seara nu izbutesc sa il conving... asa ca eu incerc sa suplinesc cu branzica, iaurt, facut cu cereale de dat cu lingurita desi varianta asta nu-mi surade ca o sa se faca de la cerale, dar gasesc eu o solutie sa nu abuzam de ele
irinadum spune:
Stai mai linistita ca nus e face cat butoiul de la cereale ...uite Angelinos papa cereale de la 2 luni jumate si ...Mario de la 3 luni jumate...si nu curge slana pe nici unul.
Bai am ramas singure sau am nevoie de ochelari?