the look of love- zile si nopti la Paris

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Oana,

Hai sa iti raspund pe puncte:
1.am stat 7 zile (6 nopti), plecasem initial pentru 4 nopti si apoi nu ne-am mai putut desparti de Paris;
2.nu am mers cu open bus
3.intrarea la tour eiffel, nu mai stiu exact, cam 11 euro
3.si noi am fost cazati in zona Tour Eiffel ; taxiul a costat maxim 50 de euro
4. daaaaaaaaaaaaaaaaaa am haladuit; e fte multa lume si e safe, dar noi tottusi am evitat stradutele laturalnice;
5. am fost cu vaporul pe sena si a fost super;pretul depinde de ce vapor inchiriezi
Te astept cu toate cele 'enshpe' mii de intrebari. Raspund cu drag.Super faza cu excursia organizata doar de tine, mi-ai dat idei, asa ca o sa imi rapesc si eu sotul, ca tot zicea ca vrea sa mergem si la Venetzia

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Venezia

Oana...anu trecut er 11,50 euro sa urci in turn....si 10 euro plimbarea cu vaporasul!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

Mia, merci.
sa nu-mi spui ca ai stat 7 zile in paris si nu ai fost la cumparaturi... unde ce cat cum? pt kupil ai gasit ceva? eu vreau sa le iau incaltari, sper sa gasesc ceva dragutz.

fetelor, nu va spun cum ma mananca limba sa-i psun sotului (nu prea poci sa tin un secret fata de el) dar ma abtin cu stoicism gandidu-ma ce fazta va face la aeroport ( o sa fiu cu aparatu' pregatit).

sunt in faza de planuiri trasee ce sa vedem, ce sa vizitam, pe unde sa cumparam, cine romantice (mai ales ca implinim 4 ani de la casatorie si fro 15 de cand ne cunoastem - d'aia te-am intrebat de dinner cruise pe sena).
oricum stiu ca nu po sa vad nici 10% din paris in trei zile dar daca nu mergem in tunisia sau maroc la toamna atunci - repetir paris.

btw, mie mi-a placut venetzia.

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

fetelor, fug la coafor pt ca juniorul meu a decretat :'mami duchi' , asta inseamna 'mami are paduchi'adica 'mami trebuie sa se duca la coafor'....Pe seara, 'fara duchi', vin sa va povestesc despre capitolul cumparaturi la Paris.

Ana-Maria de ce Venetzia?????

Mergi la inceput

Asa cum am promis, uite ca va povestesc si de cumparaturi:
Cosmetice mi-am luat muuuuuuuuulte de la Sephora, nu am rezistat tentatiei, efectiv eram ca in paradis.
Hainutze, incaltari, lenjerie si iar cosmetice de la galeriile LaFayette si tot de acolo mi-am luat o geanta Kenzo (ca eu am mania accesoriilor). Daca vrei la cumparaturi nu rata galeriile LaFayette.
In rest am mai luat una, alta de pe unde am nimerit, unde am vazut ceva frumos.
Am carat pana si o bicicleta pentru junior ...nu va spun circ in avion cu cate bagaje am avut.

Revenind la distractie, noi am petrecut o seara la Ritz. Merita. Este absolut superb.Daca vrei sa il scoti undeva pe sotzul , poti incerca la Ritz. La bar Hemingway, 4 cocktail-uri au ajuns cam 100 de Euro+ shpaga...masa e mai scumpa , dar eu m-am simtit ca o regina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Miag mie nu mi-a placut Venezia deloc. multe gunoaie..toti isi scot gunoiul la usa si se ridica o data pe sapt...apa miroase f nasol...esti si f scumpa...si inghesuita!!!

eu am fost cu serviciul..poate dc ma duceam cu prietenu ceva..mi se parea mai frumoasa!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput