the look of love- zile si nopti la Paris
Raspunsuri - Pagina 3
alinutza00 spune:
danyce f ieftin hotelul respectiv, multumim ca ne ai impartasit informatia(am editat, deci camera 2pers 68 euro cu mic dejun inclus?intelesesem altceva
"La demi-pension est obligatoire : 1 nuit + 1 petit-déjeuner + 1 repas.
Le nombre des repas doit être égal au nombre de nuits.
Il est possible de prendre deux repas le même jour et de ne pas en prendre le lendemain." e obligatoriu sa mai luam o masa acolo?
cam pe unde este situat?adik raportat la centru...
Stiti cumva pe unde este gara Paris Bercy?Noi ne am hotarat sa plecam cu trenul, la cuseta(plecam la 23.30 si ajungem dimineata, la fel vom face si la intoarcere)cu avionul ajungeam la pranz, asa am salvat si ziua de plecare si cea de intoarcere.Speram ca vom pleca cam peste 2 sapt..
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
xandra28 spune:
offff.... miag e acuma la paris...
ce frumos!
concediu placut!
ce-as mai reveni si eu...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 5 luni
varsta lui vladut
danyce spune:
Alinutza, pretul include micul dejun si cina (presupun ca se poate masa de pranz in locul cinei, dar noi am mancat numai dimineata si seara).Mancarea e in regim de autoservire, dar ai de unde alege:dimineata ai croissante, biscoturi sau paine, ceai sau si cafea, sunca/cascaval, gemuri, miere, cereale, lapte...ce vrei. Primesti de la receptie bonuri de 20 de puncte pt o masa completa si nu mai stiu cate puncte pt micul dejun. Tu alegi cum iti imparti punctele acelea (unele alimente au mai multe puncte decat altele) si daca le depasesti platesti putin in plus, dar fff putin. Eu nu le-am depasit niciodata, chiar imi ramaneau si la cina luam un petit hors-d'oeuvre (sunt mai multe)+felul 2 (paste cu sos si carne sau cartofi cu carne si legume sau alta combinatie)+salata+desert+bautura.Daca vreti sa incercati ceva mai sofisticat, la etajul 1 parca e un restaurant mai select cu preturi modice (acolo trebuie sa platesti).Din textul copiat de tine de pe site imi dau seama ca poti manca si de pranz si de cina intr-o zi daca a 2-a zi nu ai timp sau chef sa mananci acolo.
A propos de locatie, nu as sti exact sa-ti explic pt ca pe noi ne ducea autocarul la locatiile pe care urma sa le vizitam si apoi ne plimbam mai mult prin centru.Dar nu era prea departe de centru si le auzeam pe frantuzoaicele din club zicand ca se poate ajunge usor acolo cu mijloacele de transport in comun. O sa o intreb maine pe organizatoarea excursiei mai multe despre locatia hotelului ca inca e la mine in vizita.S-ar putea sa raspund doar seara sau duminica pt ca maine n-o sa stau acasa.Acum e randul meu sa-i arat doamnei Olanda si tot asta fac de 2 saptamani.Am mare noroc cu excursiile organizate de d-na asta pt ca am acces si la partile mai putin cunoscute ale Parisului si mai putin accesibile turistilor obisnuiti.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by anelize
In afara de Cartierul Latin care sunt zonele recomandate pt cazare?Noi ne chinuim de la inceputul anului sa mergem la Paris,dar de fiecare data intervine ceva si trebuie sa ne amanam excursia.Dar acum in iulie......mergem sigur.
Nu am fost niciodata la Paris si nu stiu zona in care sa aleg hotelulu.Vreau ceva relativ aproape de centru,sa nu ne fie frica sa umblam pe afara pana noaptea tarziu.
mergeti fetelor la un hotel Formula 1...
am stat anu trecut 3 persoane/camera cu 35E pe noapte...
este extrem de curat si de placut!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
miag spune:
Bine v-am gasit fetelor....
...am fost, m-am indragostit de oras, de atmosfera de acolo, de strazile Parisului, de plimbarile tarzii, de malul Senei, de cafenele....acum tanjesc incercand sa reintru in atmosfera de la birou...
Am prelungit excursia cu inca 2 zile pentru ca efectiv nu puteam pleca, aveam un gol in suflet cand ma gandeam ca trebuie sa ma intorc...
astazi revin cu poze, muuuuuuuuuulte poze...va pup...
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
ana-oana spune:
povesteste tot, m-asez comod in fotoliu si iau notite. eu plec pe 3o, sunt in faza de stabilire buget asa ca ma intereseaza si preturi daca iti mai aduci aminte.
merci,
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
miag spune:
Oana, scuze pentru lipsa de timp. Astazi am fost moarta la birou, asa ca abia acum reusesc sa intru . Uite niste poz(n)e si promit sa intru cat mai curand sa iti povestesc mai multe.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miagrosu/my_photos
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
ana_maria222 spune:
bine ai revenit!!!! eram sigura ca tge vei indragosti de oras....eu am fost de 3 ori si m-as duce oricand!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ana_maria222 spune:
ah...am vazut pozele tale si m-a cuprins o melancolie mama mama!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ana-oana spune:
abia astept sa povestesti, abia stept sa plec, mai ales ca excursia asta e planuita in taina de mine, sotzu' habar n-are (il aduce cineva la aeroport sub un pretezxt oarecare). noi stam doar de vineri pana duminica, nici nu stiu ce sa fac mai intai. ca vreau si o tura de shopping, iti dai seama.
cate zile ati stat?
ati mers cu open bus?
cat mai e intrarea la tour eiffel?
cat e taxi de la aeroport la tour eiffel ? (p'acolo avem hotelu')
ati haladuit noaptea pe strazi? e safe?
ati mers pe sena cu vaporasu'? dinner cruise? cat e?
mai am enshpemii de intrebari...
mersi bocup
oana
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA