the look of love- zile si nopti la Paris

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu fusai in decembrie 2002, exact in ajunul Craciunului, in Paris si a fost ceva de vis. Am sta la hotel Le meridien si a fost superrrrrrrr. Sper sa pot retrai curand acele emotii pe care le-am trait atunci.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Superba metropola, m-am simtit ca o printesa - ceva de neimaginat, si cand ma gandesc ca pana la Paris am vazut maaare parte din Italia. Si totusi asa de emotionata ca-n Paris nu m-am simtit niciodata nici in Venetia nici Roma Florenta Napoli etc. O vacanta de neuitat si tare mi-as dori sa ma reintorc pe acele meleaguri - doar cu sotul normal .
Ce am vazut noi in mare in 4 zile (smabata-marti) Louvre cu gradinile, Notre Damme, D'ezinvalides (parca) unde era ingropat Napoleon, tour Eifel, Cartier Latin (in fiecare zi treceam pe acolo), plimbari pe CampsElisse, cu vaporasul pe Sena, Arcul de Triumf. Mentionez ca pentru Luvru + gradinile am avut o zi intreaga.
Cam atat imi aduc aminte, acum, doamne ce vacanta de vis - superba. Nu a fost timp pentru tot si seara mai devreme de 11 nu intram in hotel - o oboseala crunt de dulce - daca ma pot exprima asa.
Am folosit ca mijloc de transport metroul - am avut un pass de 7 zile cu diferite reduceri la marile atractii parisiene.
Am vazut Parisul cu ocazia interviului pt Canada.
Si ma voi reintoarce cu siguranta in acel loc feeric. Mi-am promis asta in mom cand am lasat hotelul.
Sa va distrati, profitati de fiecare moment sa va simtiti bine.
Drum bun si sa veniti cu poze
Adina si Bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Maine la 15.15 (ora Romaniei) avem avionul....

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by miag

Maine la 15.15 (ora Romaniei) avem avionul....

drum bun!!! distractie placuta!!! si te asteptam cu impresii si cu pozeeeee!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Multumim, ana maria...
Uite, imi beau cafelutza cu voi pe forum si, sincera sa fiu, sunt atat de nerabdataore incat imi vine sa plec de acum la aeroport...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna,

Miag, sper ca vacanta pe care ai inceput-o deja sa te bucure, sa va ajute sa va regasiti, sa aveti parte de tot romantismul la care visati.
Eu am fost la Paris deja de 4 ori, ultima data in noiembrie anul trecut si o sa mai merg 7 zile in noiembrie anul asta ca in minivacanta petrecuta recent in Franta (la Meuse) nu am mai reusit, din cauza timpului defavorabil, dar si din cauza sotului neamator de locuri aglomerate.In noiembrie anul trecut am fost intr-o excursie organizata di am vazut culisele turnului Eiffel (exclusiv pt francezi, dar eu am avut o pila, pe organizatoarea excursiei si am mai avut-o si pe soacra-mea cu mine, dar...surprise...ghidul era o olandeza, asadar no problem at all ca ne-am conversat si in limba ei materna). Am fost la o seara de cantece si cabaret la "Le lapin agile", barulet la poalele lui Monmartre (daca-mi permiteti sa ma exprim asa) unde se canta sansonete, cantecele traditionale franceze (sunt pur si simplu artisti care canta in mijlocul mesenilor...supeeeeerb.O seara costa cam 25 de euro daca-mi aduc aminte, dar mie mi-a placut enorm ce am ascultat si am vazut, deci n-am regretat nici o secunda.
Am fost la Teatrul Antoine si am vazut "La Locandiera" de Carlo Goldoni si la Theatre de l'Atélier (parca asa-i zice) am vazut o piesa de teatru superba, scrisa de un scriitor suedez (sorry, dar imi scapa numele), am mai fost la le Chatelet pt o seara de balet, anume "Lacul lebedelor" (era teatrul de balet din Sankt Petersburg si au evoluat magnific balerinele/balerinii, decorurile sunt imposibil de descris in cuvinte). Am vazut Louvre - recent deschisa Gallérie d'Apollon, precum si mare parte din muzeu, gradinile, casuta lui Colette, le Grand Palais, Champs Elysées - plimbari si mancat la restaurant (parca Bistro le Parisien era daca mai tin bine minte), Musée André Jacquemard, Moscheea din Paris, unde am si mancat excelent, m-am plimbat pe la Notre Dame de Paris si pe l'Ile de la Cité.
Deocamdata stiu ca o sa ajung sa vad un spectacol de opera la Opera Bastille anul asta, in rest...ma bazez pe aceeasi organizatoare (care e momentan musafirul meu pana luni) si pe surprizele ei.
La Paris ma voi intoarce mereu cu placere si voi savura la maxim tot ce voi vedea. Ador sa ma plimb seara (nu numai) pe Champs-Elysées.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Am stat www.fiap.asso.fr/" target="_blank">aici si va recomand si voua pt ca e ieftin si bine (asta mai ales pt cei plimbareti ca mine).

poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by danyce

Am stat www.fiap.asso.fr/" target="_blank">aici si va recomand si voua pt ca e ieftin si bine (asta mai ales pt cei plimbareti ca mine).

poze yahoo

Nu reusesc sa vad unde ai stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

In afara de Cartierul Latin care sunt zonele recomandate pt cazare?Noi ne chinuim de la inceputul anului sa mergem la Paris,dar de fiecare data intervine ceva si trebuie sa ne amanam excursia.Dar acum in iulie......mergem sigur.
Nu am fost niciodata la Paris si nu stiu zona in care sa aleg hotelulu.Vreau ceva relativ aproape de centru,sa nu ne fie frica sa umblam pe afara pana noaptea tarziu.

Mergi la inceput

Anelize, cum nu reusesti sa vezi?Nu se deschide pagina?Ca gasesti toate informatiile acolo. Du-te la Séjours-Hébergements si gasesti tarifele, de ex.

poze yahoo

Mergi la inceput