Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

salut, sunt sotul lui ralucis si am intrat sa va spun ca ieri la ora 4si10 s/a nascut ilinca, o fetita de nota 10, greutate 3,300kg. si lungime 51cm. nasterea a fost naturala, fara epidurala. va spune ea amanuntele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by zax

Steluta - ai sa razi. Si la mine e un fel de santier. Trebuie sa montam o nisa din rigips in WC de serviciu, si am doi mesteri in casa. Si sunt singurica.
Pe site la scoica de la cam zicea ca merge pana la 13 kile. Faza e ca am mai vazut unele faine la Graco, dar tot pe net; si parca as vrea sa le vad live. Cine stie un magazin de-al lor sa-mi zica si mie.

Ei cum de ne-a gasit pe-amandoua amenajarile acum?? Eu macar am noroc ca sotul este acasa. Prin urmare ma relaxez stand pe forum.

Cat priveste cosuletul auto Cam, eu m-am uitat pe bebelusul. tau, si de acolo am citit datele. Dar intrucat acum mi-am indreptat atentia spre modelul Cam - Combi System, am vazut ca acolo il descria ca fiind pentru 0-13 kg. Acum nu stiu ce sa mai zic...

La magazinul Happy Baby am vazut ca au modele Graco, dar la carucioare, nu si la cosul auto. Te poti duce la pagina lor web, si au nr de telefon de la fiecare magazin. Poti suna inainte, sa nu bati drumul degeaba.

Succes,
Steluta 38s.

Mergi la inceput

FELICITARI RALUCIS!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESICA DE NOTA 10!! Recuperare usoara si mult laptic!!

Steluta 38s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Hm...ca sa vezi ce diferiti sunt bebeii.io m-am crucit cand am citit ca Hora a papat 145 ml.Am incercat si io faza asta sapt asta,adik sa-i dau din biberon sa vad si io cat papa.Am pregatit biberon cu 100ml laptic ca asa citisem io ca tre sa pape la varsta ei si ...ce credeti nu a papapt mai mult de 60.Am mai incercat de cateva ori sapt. asta...tot asa 60.Dupa o juma de ora o ora(in perioadele de veghe care sunt de vo2-3 ore) ar mai papa putin(probabil vo 40...asta nu mai stiu ca astia ii dau de la mine ca ala din biberon se strica pana mai vrea ea iar).Si daca a stat treaza vo 2-3 ore...inainte sa se culce iar ar mai papa putin.N-am cum sa o fac sa manance mai mult odata...nu vrea...pur si simplu...dupa ce si-a facut plinul nu mai deschide gura...chit ca e cu biberonul chit ca e cu tzatza.Si uite asa...mananca de vo 10 ori pe zi,iar in greutate a luat 900 grame(fata de greutatea de la nastere),dintre care 400 in ultima sapt.Iar io la muls nu scot mai mult de 120ml din ambii sani ...si asta cand sunt plini ochi.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

vivighe 900 de grame... ma faci sa plang!! la cate zile?! vreau si eu!!!!!!!

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Felicitari Ralucis pentru printzesa de nota 10. Sa fie sanatoasa si neclicoasa iar tie refacere rapida si o.

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by cypocs

LYLY, eu am baut la greu ceai de chimen si anason , desi cam da crampe , am luat GALACTOGIL si bere fara alcool si odihna daca poti.

ALIA si bb Maya

multumesc

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Mihaela, sa-ti traiasca flacaul!! Frumoase poze, dar si subiectul e pe masura!!

Arleena, multumim atat pentru melodii, cat si pentru fisierul .pps. Foarte frumos, iar copilasii erau asa de scumpi!!!

Steluta 38s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ralucis felicitari. Refacere usoara. Bine ai venit pe lume Ilinca. Sa fi sanatoasa si La multi ani!!!

Diana 39 si 6 zile cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Luana parerea mea e ca daca fetita ta a luat in 3 sapt. doar 100gr. in greutate nu e ok. Nu te supara pe mine da indiferent cat de bine si repede ar digera si chestii din astea copilul tot trebuie sa ia mai mult in greutate. Incearca sa mananci mai gras un pic io stiu. Ideea e ca daca tu zici ca Hora doarme 3-4 chiar si 7 ore inclin sa cred totusi ca laptele e gras si fetita se satura. Dar totusi ramane intrebarea de ce a luat asa putin in greutate. Incearca sa mai vorbesti si cu alt pediatru. Dar sa stii ca mi se pare foarte putin 100 gr. in 3 sapt.(apropo trebuie calculat incepand cu greutatea cu care a iesit din spital nu cea cu care s-a nascut; tu cum ai calculat?)

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput