Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

ralucis - felicitari!!!! Refacere rapida si un bb mancacios!!!

diana - nimic, nimic????

steluta -

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ELLA bine ai venit!!! sarcina usoara in continuare si odihneste-te mult ca dupa ce nasti....mai greu.....si eu sunt din cluj si poate o sa ne vedem prin parc la impins de carucioare...

azi avem o luna!!
ne-a masurat tanti doctor si avem 4900g 58 cm si cred ca tre' sa trecem si la masura 4 la pampers ca deja si 3 pare cam stramtutz

azi noapte a fost un pic cam agitat, nu stiu ce a avut ca nici papa nu vroia, nici somnic, desi casca sa ma inghita.....dar nici nu plangea, cred ca isi facea bilantul ce a facut timp de o luna....
noroc ca sta singurel in patut la el si mediteaza...cu suzeta in gurita, ca deh...cum zicea cypocs ca a transformat-o in suzeta

luana mi se pare destul de plauzibila ipoteza emisa de inaioana in legatura cu laptele tau. eu alaptez exclusiv, si ma mulg numai cand sunt sanii angorjati si nu mai mult de vreo 30-40 ml care deobicei ii cam arunc. cand stiu ca am treaba in oras ma mulg mai mult sa las de papa la copil cat lipsesc si daca se trezeste si sa fie un pic mai consistent(adica nu laptele ala de inceput care e cam apa pt el).am vrut si eu sa vad cat papa aproximativ bebe si i-am dat cu biberonul de cateva ori si cam in jur de 100 ml la o masa....dar depinde si de momentul din zi....ca deobicei seara baga mai mult. de aceea cred ca a crescut ca porcusorul;...asa de dodolet e acum

Cristina si Carmen va doresc nastere usoara si bebei sanatosi

de ALEX(4w4d - 8 mai 2006)

POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

luana , iulyp are dreptate, se calculeaza cat a luat in greutate fata de greutatea cu care a iesit din spital.la nastere si al meu avea 3700g si cand am iesit avea 3380g si acum are 4900g si poate ca fiinf fetita nu se grasuneste asa de tare ca baietii alde Alex al meu, Serghei al ioanei si Robert al MARRYCALU.

stelutaam mai trimis un pps. tot cu pozici frumoase de bebei si micuti si mai mari

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Arleena...am vazut pozele...sa-ti traiasca ingerasul...e tare dulcic! Si tu arati si se pare ca te simti bine dupa nastere...
Pupici

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

pai atunci nu e chiar asa rau...

hora s-a nascut cu 3550, iar apoi au mai cantarit-o dupa o zi si un pic si avea 3420. da eu am plecat acasa dupa o zi si jumatate, iar ea a mai pierdut vreo doua zile din greutate, ca intai n-aveam lapte si apoi nu voia sa suga. asadar, cred ca a ajuns pe la 3100 inainte de a incepe sa ia in greutate.
acum astept sa vina sotul cu cantarul si va dau de stire

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

asiza multumesc si din cate vad cam ai mult de asteptat pana sa-ti tii si tu comoara in brate dar bucura-te de sarcina,mie parca mi-e dor de burtica desi imi facea ficatul sac de box
apropo,unde o sa nasti?

luana eu am stat 5 zile in spital si deabia in ultima zi a inceput sa creasca in greutate....adica 60 g . cum ai iesit asa repede din spital???la cluj la stanca e obligatoriu 5 zile fara ziua in care ai nascut.....si eu am nascut lunea si am avut noroc ca nu m-a tinut pana lunea urmatoare, ca sambata nu se fac externari si am ajuns vinerea acasa....

POZE

Mergi la inceput

ahhh si nu o cantarii toata ziua ca asa bolunzesti.....o data pe luna sau no, hai la 2 sapt, mi-a spus vara-mea care e neonatolog si nici proba laptelui nu e concludenta....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Ca tot e vorba de muls si laptic, voi cum administrati completarea de lapte? la noi a venit pediatrul si ne-a intrebat doare greutatea de la nastere si cat avem acum. Nu ne-a sugerat ninmic de asta.

La iesirea din spital aveam 2.770(luasem deja 70 grame) si acum avem 3200 la trei saptamani. O fi bine?

In rest, papam numai de la san, cam din 3 in 3 ore.
Noi avem/am avut practic- fenomenul numit 'icter prelungit'...ca deee...mama are RH diferit fata de bebe si pana trece faza aia cu hematiile..dureaza.

Mai stiti ceva de Irinel?

Mihaela si bebe Rado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Mihaela - Unde-s pozicile cu Rado ca nu le gasesc.

Ildy 37+ cu bebitzaky in burtica

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

eu am nascut duminica dupa-amiaza, iar marti la pranz eram acasa! acelasi neonatolog ca si la Mag, dna dr. doaga. poate era cazul sa ma mai tina, dar si eu am fost fericita sa plec acasa..

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput