Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Carmen Cita bafta maine!!! Sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

[/[navy]navy]salutare, mamici de mai-iunie!

Va citesc de cateva luni, dar am tot amanat sa ma inscriu (o vreme am avut si motiv: nu puteam din cauza firewall-ului instalat pe calculatorul nostru). Acum, ca de cateva zile mi-a coborat burta , am zis pana apare bebe (maine? saptamana viitoare? ) sa va spun ca existam si noi.

Asadar: sunt o mamica de mai-iunie, o sa am o Ana Miruna, DPN este 30 iunie 2006 (desi nu cred ca-l apucam 2 in 1). Sunt din Cluj-Napoca, nasc la Clinica Ginecologie I, cu dr. Muresan Daniel, nastere naturala cu anestezie peridurala. Careva - va rog! - inscrieti-ma si pe mine, cu date cu tot, in listuta de la inceputul topicului.

Atat pentru moment. Sa vad eu intai ca am reusit sa trimit mesajul si mai povestim! Pup!

[navy] EllaX, 36+ cu Ana-mica-din-burtica

EllaX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Bun venit Ella ! Se pare ca suntem foarte apropiate cu DPN-ul. Eu il am pe 29 iunie!
Iti urez sarcina linistita in continuare si bebica cumintica pana pe 30!

Andreea cu Petra 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Carmen Cita bafta multa. Tinem pumnii sa fie bine. Doamne ajuta, abia asteptam sa aflam vestea cea mare.

Diana 39 si 5 zile cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutica!!!

Carmencita - tinem pumnii.

Cristina - iti doresc nastere usoara...asteptam sa ne dai semnalul de incepere a galeriei.

Luana - dar tu de ce nu-i dai macar o masa sau doua cu formula? Si eu am lapte suficient deocamdata, dar bb mic are 2 mese de 80 ml formula( in special noaptea sau cand plecam la plimbare ), asta ca sa fiu eu sigura..ca si-a luat tot necesarul de vitamine.
Eu nu am invatat-o la san, stiu ca trebuia sa insist, dar nu-mi pare rau deloc, dorm noaptea foarte bine. In 5 minutele scot cam 100 ml...iar ea papa la o masa cam 70 - 80, mereu arunc....Nu pastrez la frigider, asta ca eu am un fix cu mancarea congelata sau tinuta mai mult de o zi in frigider. Eu nu consum mancare de pe o zi pe alta, deci nici copilului nu-i pot face asta. Papam cat avem, cand s-o termina, trecem integral pe formula....pe care-l savureaza. Am constatat ca-i place mult mai mult formula...dar macar 3 luni sper sa-i pot sa-i dau si de la mine. Prin urmare eu sunt o mamica odihnita, ma rog sa fie soare mereu sa putem iesi la plimbare, ca in carut doarme cel mai bine....iar aerul de munte ne face bine la amandoua. Ziua ii cam place in brate, dar i-am cumparat niste jucarii interesante ( care-i canta si-i danseaza ) si e tare captivata de ele..( mai ales de culorile lor), se pare ca usor usor scapam si de problema cu bratele.
Este adevarat ca laptele mater este cel mai bun, dar trebuie sa facem in asa fel incat sa ne dam si noua o sansa...sa ne refacem prospetimea, care fara "somul de frumusete"..nu se poate.

Nu mai tin minte cine spunea de manute reci....mie pediatrul mi-a spus..s-o imbrac subtire, dar s-o tin mereu invelita usor ( si nu strans), intr-o paturica moale...asa se simt bebelusii bine..cand e mai rece afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, draga mea, ai facut foarte bine ca ai hotarat sa ii dai laptele tau din bibe ca sa vezi exact catpapa. Spuneam eu ca ai un talent de mama innascut..poate te razgandesti totusi si mai faci unu-doi cupii!
Acuma, io zic ca laptele tau e foarte bun si cresterea mai lenta in greutate se datoreaza metabolismului ei de cupil mare la nastere. Nu stiu unde se face analiza laptelui dar io zic asa: daca vrei sa o faci, mulge-te o zi intreaga bine-bine, amesteca bine tot laptele si du din asta o proba pentru ca altfel risti ca proba dusa sa nu fie de fapt concludenta (sa fie lapte subtire de la inceput sau mai gras de la sfarsit).
In plus, eu iti propun sa ii schimbi si laptele de completare daca nu cumva ii dai Milumil 1 deja. Evident, sa il schimbi cu Milumil 1 care este cel ami "bogat" lapte de pe piatza. Eu am folosit pentru completare Humana1 (un lapte foarte bun de altfel)la inceput pentru ca este cel mai aproape de laptele de mama ca si gust si consistenta (pe cat de aproape poate fi un lapte praf) ca sa nu exista riscul ca bebe alaptat mixt sa prefera laptele praf, si apoi, cand a devenit evident ca prefera sanul si nu-mi mai era teama ca se poat intarca, am trecut treptat la Milumil 1, ca daca tot papa completare sa pape cel mai bogat lapte.
Prin urmare daca vrei sa ii schimbi laptele de completare, i-l inlocuiesti treptat adaugand initial numai o cupa din cel nou , a doua zi doua cupe si tot asa.
Nu renunta insa la laptele tau, te rog!
Nu toti bebelusii cresc la fel, vei vedea ca ei cresc oricum in salturi nu constant iar cu lapte praf il faci pufos repede dar banuiesc ca nu asta iti doresti!
Pentru orice alta idee..sunt aici!

Cristina si Carmen..succes!

Alia, e normal sa aiba manutele reci, nu inseama ca ii e frig. E firesc ca extremitatiloe sa fie putin mai reci decat restul corpului!Pupa soacra printesa mica!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by virgi

Am constatat ca-i place mult mai mult formula...dar macar 3 luni sper sa-i pot sa-i dau si de la mine.

Ha ha ha! Asta imi aduce aminte de mine la Katja, numai ca io nu prea am avut lapte in primele luni. Asa spuneam si eu : macar 3 luni sa ii dau mititica..macar trei luni! Apoi mi-am zis, hai ca merge, macar pana la 6 luni, apoi am trecut si de pragul asta si am zis, hai sa treaca iarna...si am ajuns la 18 luni!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Heii, da, dar tu ai o frumusete naturala, dupa 30 de anisori, trebuie aplicata o formula..

Diferenta e ca tu ai obisnuit-o si la san...dar iti dai seama cum mi-ar sta mie sa dau 6 luni la pompa

Si o intrebare?
Cand am voie sa-i mai ridic spatarul de la carut cu o treapta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Carmeeeeeennnnnnn acum cred ca esti deja in sala de operatii sau te pregatesti sa intri asa ca:.
Asteptam sa ne dai vestile cele bune.

Ella bine ai venit in gashca. Acush acush se face si 30 iunie.

Zax azi mergem amandoua sa dam "oku cu doku"? si sa aflam detalii?

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Cristina, Carmen, tinem pumnii!!! Nastere usoara si sa va tineti bebeii in brate cat mai repede!!!

Ella, bine ai venit printre noi!!! O sa te trec in listuta!!!

La mine acasa azi va fi santier. Ne montam si noi calorifere. Mai este cineva nebun sa faca asta inainte de a naste??? Dar cum sotul e mai mult plecat, acum ca l-am "prins" acasa, incercam sa terminam si amenajarea apartametului .

Pupici,
Steluta 38 (FIX). Mai avem putin si noi !!

Mergi la inceput