Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

iulyp...asta e ...fara galerie...nu vreau sa dau alarma falsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bey Cristina mai bine incepem galeria de pe acum pt. maine. Ai vazut la Roxa i-am facut galerie si chiar daca s-a intors acasa cu bebe in burtika data urmatoare a plecat asa fulgerator si pe "ne ve" la spital ca n-am mai apucat sa o incurajam deloc, da stia deja ca suntem cu gandul alaturi de ea. Asa ca:

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

iulyp multumesc mult! esti draguta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Luana asa cum a zis si Marilena, Nan e lapte praf, si e printre cel bun(ce gen are substantivul lapte? ca la ora asta nu stiu pluralul corect ). Eu am folosit la fetita in completare la san ca tot asa nu lua in greutate si pe la 3 luni am abandonat sanul din comoditate si nu numai.
Despre analiza laptelui de la san nu stiu ce sa zic. Sunt metodele alea babesti ca daca se prinde de marginea paharului cica e gras si bun, sau daca il fierbi nu stiu ce mai face. Sunt chestii care mi-au intrat pe o ureche si mi-a iesit pe cealalta.

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

luana noua la cursul pt viitoare mamici ni s-a explicat ca nu exista lapte de mama care sa nu fie bun...
si chiar dadeau exemple...ca zic femeile ca pare apos sau ca are nu stiu ce culoare...prostii...au insistat ca laptele de mama e cel mai bun...si ca de ex laptele unei mamici care a nascut prematur are alta compozitie decat al uneia care a nascut la termen...special pt bebe...asa ca eu as zice sa nu te apuci sa faci analize...
stii doar ca prima parte din san e un lapte mai apos care sa-i sature setea si apoi la final e mai hranitor...d'aia ele insistau sa termini un san...ca daca nu-l termini si-i dai din amandoi risti sa-i dai partea de saturat setea...si sa nu ajunga la cel hranitor...
acum daca ele bateau campii, bat eu...totusi una din ele era dr. neonatolog...
a, si mai ziceau ceva ... sa nu cumva sa credem in chestia cu berea!!!!!!!!! ca nu e adevarat ca asta te face sa ai lapte...
a, ca ce mananci tu ajunge in lapte, asta e altceva...o colega mi-a zis ca manca numai paine cu unt si i s-a spus sa nu mai exagereze ca iese prea gras laptele si nici asa nu e bine...dar nu stiu daca sa cred sau nu...cert e ca ei asa au explicat de ce se ingrasa prea tare fiul ei...

si nu cred ca toti copiii se ingrasa in acelasi ritm...fetitele sunt mai firave in general...

sper sa treci de teama asta...

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Multumesc Aura.

Luana, s-ar putea sa nu se sature caci nu-i dai un singur san pana il goleste.laptele gras se formeaza in momentul alaptarii si e cel de la sfarsit.Cel format intre 2 alaptarii e ca un "ceiut", asa mi-a spus neonatologul meu cand am iesit din spital.De fapt, singura chestie buna din spital a fost cursul intensiv de "mamici" pe care ni l-au facut inainte sa ne dea drumul.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cristina subscriu!!!

Mergi la inceput

andreea ce e cu tine la ora asta?

eu nu am somn din cauza stresului....dar tu fugi la somnic...

ai vazut ce atenta am fost la cursuri?

mie chiar mi-au prins bine...inainte de orele astea nu credeam ca o sa spal eu vroedata copilul...acum insa am prins curaj...

te pup

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Salutare !

Mai intru si eu sa va salut inca odata ...fuguta-fuguta inainte de culcare ...sper sa se lipeasca somnul de mine, macar vreo 5 ore ...ca au cam inceput emotiile. Maine ne internam pt cezariana, dimineata pe la 7.30. Am vorbit in seara asta cu dr. Nayel care zicea ca va veni si el pe la 8.00 ...deci probabil ca pe la 9.00 va incepe "distractia" ! Abia asteptam s-o vedem in sfarsit pe Eliza si sper ca totul sa decurga fara probleme!

Zax si Steluta multumesc mult pentru urari si pentru pumnii stransi si nastere usoara si voua ! Iar pana atunci, asteptare usoara si ... succes la alegerea caruciorului!

Cristina vaz ca s-ar putea sa ne vedem maine...! Succes si tie ... sau mai bine sa-ti urez ca bb sa mai stea cuminte in burtik unde-i cald si bine ! Ai grija de tine si multa sanatate!

Steluta multumesc pt modificarile din listuta si apropos de asta, ar mai fi una ...iote de ce-mi arde mie la ora asta ...dar tendinta asta de a lasa totul in ordine m-a urmarit toata ziua , ca si cum la intoarcere nu va mai fi timp pt nimik... ceea ce de fapt cam asa va fi o vreme . Deci la sarbatoritele lunii iulie trece-ma cu 03.07.1973 ...ca si A.C.-Alina ...decat ca "un picutz" mai batrana... Ei acuma, c-am rezolvat-o si p-asta, chiar ca ma pot duce linistita sa nasc !

Pupici la toate burticile, mamicile si bb-ii !

Carmen 39 cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by cristina1702

andreea ce e cu tine la ora asta?

eu nu am somn din cauza stresului....dar tu fugi la somnic...

Pai ce stres sa mai ai? Crezi ca daca te stresezi rezolvi ceva? Du-te linistita la culcare! Maine o echipa de oameni va roi in jurul tau...sa se streseze ei nu tu!

kiss

Mergi la inceput