Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

MAXIMILIAN wowwwwwwwwwwwww......sa fie sanatoasa papusica ta!noua ne trebuie o luna sa ajungem la greutatea puiutzului tau!

AM SI EU O INTREBARE.......SI BEBELUSII VOSTRII SE STRAMBA ASA TOT TIMPUL CA AL MEU?CA IMI VINE SA IL PAP TOT!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna dimineata mamici si burtici si pitici...

Eu mai greu cu scrisul.. desi va citesc zilnic, ba mai mult, mai dau cate un refresh din 5 in 5 minute. Dar am o stare de deprimare cumplita si nu as face decat sa ma plang ba de una, ba de alta...

Luana, esti bestiala ! Si eu m-am hotarat de abia pe la 34 de ani sa fac un bebe. Ce-i drept din alte motive, si anume ca mi-ar da peste cap tot echilibrul interior, si asa precar. Ma si vedeam o mama paranoica, ce fuge la spital cu bebe in brate in secunda urmatoare unui stranut. Ei bine nu a fost asa si din ziua in care mi l-au pus in brate am stiut sa fac totul ca si cum eram la al 3-lea copil deja. Sotul chiar ma intreba daca sunt sigura ca e primul meu copil . Si uite ca m-a convins sa facem si pe bebe nr. 2! Asta nu inseamna ca nu sunt paranoica. Daca ai sti cate nopti nedormite am la bord cand Vlad e la bona si nu pot sa-l controlez din 1/2 in 1/2 de ora daca respira bine, daca e invelit... asa cum am facut 1 an intreg!

Voichita ! felicitari pentru bebe mic. Mi-ai dat ceva emotii ca nu stiam nimic de tine. Am vrut la un moment dat sa te sun dar nu voiam sa deranjez ca stiu ce greu in primele saptamani si ce dat peste cap e programul unei proaspete mamici. Ma bucur ca sunteti bine .

Felicitari tuturor mamicilor mai proaspete sau cu state mai vechi de plata! Ma tot uit la pozele bebelinilor vostri si imi dau lacrimile si nu mai am rabdare.

inaioana , nu ne-o imprumuti si noua pe Katja o saptamana sa-l invete pe Vlad cum sta treaba cu o surioara mai mica? [. Noi inca nu stim cum va reactiona cand va vedea mogaldeata mica, desi acum tot vine si pune mana pe burtica si intreaba "bebe? bebe?". Am citit povestea nasterii lui Serghei si am fost dezamagita . In tine imi era baza sa povestesti mai multe amanunte despre nasterea propriu-zisa cu Nayel la CF2!!! Glumesc, bineinteles... pentru ca povestioara ta m-a linistit in mare parte .

Mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Draga Luana
multumesc de indicatii. Am reusit sa folosesc pompa cu succes. Nororc cu tine ca altfel mergeam la magazin sa fac scandal. Probabil ca si oboseala isi spune cuvintul.
Si mie imi zicea lumea inainte sa nasc sa dorm dar emotiile si excitatia creata de asteptare si necunoscut nu-ti da linistea sa te odihnesti. Dupa esti intr-o oboseala continua. Probabil cel putin o perioada. Noi fiind in saptamina a 2 a de viata inca neluptam cu reglementarea orelor de somn si a celor de masa. Am inceput "educatia" de asta noapte. Si a mea doarme ziua de-ti vine s-o pupi mereu dar de azi am decis s-o scol si s-o pun sa manince chiar daca nu vrea singura.
Intrebare: intre mese daca va curg sinii va mulgeti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Aura multumesc.Nu sunt sigura ca am probleme dar as vrea sa ma duc la un control si doctorul meu vine de abia pe 16.S-ar putea sa astept pana atunci mai vad.Da-mi totusi nr. dansei de tel.

Fetelor, ma uit la poze si nu-mi vine sa cred cati bebelusi avem.Toti frumosi si mancaciosi, din pacate cam toti au colici dar or sa treaca.

Angelica, ce ai facut cu icterul?Si al meu inca are, i-am facut analizele si se pare ca are o anemie si luam fier.Sper sa se termine cu bine si repede.Deja nu mai stiu pe cine sa cred ca unii zic ca poate sa dureze 2-3 luni fara proleme alti ca ar fi probleme.Mai vedem.

Nasteri usoare celor care urmeaza.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

FELICITARI MAXIMILIAN!!! SA-TI CREASA MARE SI FRUMOASA PRINTESICA!!

Alina, Virgi, Maximilian v-am trecut datele noi in listuta!

Carmen, te-ai mutat pana la urma la Nayel. Si eu care speram ca poate ne intalnim pe la Elias . Oricum nastere usoara!! Esti pe maini bune!!!

Noi am ajuns azi la Institutul de Hematologie, pentru analizele de incompatibilitate de grupa sanguina. Macar sa fiu pregatita, pentru cazul in care bebelina va avea icter prelungit. Am mai facut si cateva cumparaturi (cadita, suport pt infasat). Cu caruciorul inca suntem in dubii, de ales intre 3 modele. Ah, si am comandat diverse produse Avent de la distribuitor (pompa, sterilizator, set nou nascuti cu biberoane, tetine, etc.).

Pupici,
Steluta 37s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutari la mamici si burtici!

Zax, nu te mai stresa, vine bebe cand nici nu te astepti! La mine au venit toate o data: dopul cu membranele rupte in acelasi timp, contractii la o ora dupa asta. Dupa DPN s-ar fi nascut abia ieri.

Adriella, stiu prin ce suferinta treci. Am suferit ca un caine in spital pt. ca bebelusul meu nu respira pe nas. Dar bebelushii au o pofta de viata pe care nici nu ne-o imaginam, sunt niste luptatori si isi revin extrem de repede. Trebuie sa fie o cauza pentru febra aia!

Maximilian, felicitari pentru fetita Sa creasca mare si sanatoasa!

Fetelor cu bebelusi mai mari, la cat timp de la nastere s-a instalat lactatia normal, incat sa hraniti bebelusii numai cu laptele vostru?? Nu mai stiu ca sa mai manancsi sa mai beau ca sa am mai mult lapte

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

fetelor!

l-am sunat pe nayel acum jumatate de ora!
i-am povestit ce am patit aseara...si i-am spus si continuarea ca toata noaptea ca o continuare m-a durut piciorul (stiti ca eu am o problema ... rezultatul RMN-ului a fost: necroza de cap femural...dar doctorul a zis ca nu crede si nu a facut nimic...)...m-am gandit ca durerea de picior are legatura ca modificarile bazinului...
si mi-a zis sa vin maine la el la 12...si sa fiu pregatita...caci daca e cazul raman sa nasc...
???????????????
nu sunt pregatita...

va spun maine dupa 12 ce am facut...

parca nastea maine cu el cineva, nu? am uitat cine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am citit toate povestile disponibile ale mamicilor care au nascut, toate sunt foaaarte frumoase. Insa cea a lui Mag m-a impresionat, pentru ca imi imaginez ce a fost in sufletul ei zilele acelea... Asa este, Mag, Nichita a fost un luptator, dragul de el!

Toate cele bune tuturor!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Dragelor....in ultimele zile tot am citit dar numai nu apucam sa scriu si eu .....ca am ramas singurica saptamana asta...pana acum a fost mama la mine si mi-a fost de mare ajutor...acum imi incalzesc de 3 ori mancarea pana apuc sa mananc si nu din cauza lui alex ci pur si simplu intervin o mie si una de chestii de facut....in fine....sa revin la ceea ce vroiam sa postez....

erau discutii despre cat de des si cum face kk , am vorbit cu vara-mea care e neonatolog si mi-a spus ca si daca face o data pe saptamana kk inca e ok,noi nu avem probleme de genul... facem des si puteeee......asa ca nu va impacientati daca nu face f des kk.

cica laptele de mama il digera copilul f usor si de aceea tinde sa stea f mult la san si sa suga, cel putin cum face al meu...si 3 ore tot suge dar parca si doarme in acel timp....laptele praf se digera mai greu si da si o stare de discomfort bebelui stomacelulul lui depunand mai mult efort la digestie, in plus de asta copilul care papa numai lapte de la mami, nu are tendinta sa se ingrase spre obezitate ca si cei care sunt hraniti cu formula sau combinatie cu lapte de la mami si formula.....

eu am o problema cu el ca nu reusesc sa-i desfund nasucul si in timpul noptii se agraveaza starea de nas infundat ....i-a pus ser fiziologic, am luat 2 tipuri de pompite si nimic....are undeva destul de sus mucii, si ma gandesc ca poate sunt polipi ca nu-mi explic altfel de ce nu reusesc sa-l desfund....
mi-e mila de el ca se enerveaza stand la san ca nu poate papa calumea pt ca nu poate respira calumea pe nasuc.....imi da si mie cineva o idee cum sa fac?? la medic i-am spus si mi-a spus sa insist cu ser si pompita

acum apropo de crizele de seara....cititi articolul asta http://www.desprecopii.com/info.asp?id=56
ca eu m-am lamurit....are scarbici....si nu colici(poate are si din astia nu zic nu)....e cam greu intr-adevar sa te obisnuiesti la alt mediu si te apuca pandaliile cateodata.....

MAXIMILIAN m-ai luat clar....pana acum din lista am observat ca al meu fusese cel mai lungan la nastere 55cm, dar se pare ca fetita ta l-a intrecut sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea cum ne bucuram toate mamicile de ai nostri strumfuleti draguti....

asa ca fapt divers am vazut ca predomina la mamici de mai iunie numele de alexandru si alexandra.....

de ALEX(4w2d - 8 mai 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/arthemis_79/album?.dir=/bc83re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Lacri - stiu, dar nu mai am stare.

Cristina - tinem pumnii maine la doctor. Sa ne anunti sa incepem galeria.

Steluta - credeam ca numai noi am ramas fara carucior si scoica luate. Care sunt cele trei finaliste? Poate imi dai si mie niste idei. Eu m-am oprit la scoica de la Cam dar nu reusesc sa gasesc un carucior. As fi vrut totusi un carut cu scoica de la aceeasi firma. Am mai gasit un carut dragut de la babyconfort - ESPRIT, dar nu ne-am hotarat.

Arleena - si eu am observat faza cu alexandru...

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput