Care este idolul tau?(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by april
[br
draga mea, la tara ar trebui sa dormi in fan........intr-o capitza.......acolo se fac BB......

serbari gradi

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Uau, eu sint gata sa merg oriunde se fac copii: capitza, fin, shura, ce-o fi! Numa sa iasa..
In primavara asta am plecat la Sapintza, prin Maramures si un pic prin Botiza si nu stiam de locul asta...
April, bine ca mi-ai dat adresa asta sa nu ma mai iau dupa cum bate vintul, noi ne-am dus in "neant" ca cica-i palpitant dar nu am nimerit prea grozav...Pina la urma ma imprietenesc si cu baia comuna si cu tufisurile si cu orice o fi...o disperata ca mine umbla dupa facutul copiilor ( da' am voie sa ii fac si-n pat, nu?)
In alta ordine de idei...cind va intilniti? Ce zi? Ce ora? Unde?

Arrina, am ajuns acasa...acum mai putem vorbi una-alta...
Craciunitza, imi pare bine ca ai venit cu noi la subiectul asta si ca planuiesti sa ramii. Nu-i asa?
Brenda, esti la mare? Oh, sper sa ai vreme buna!!!Tin pumnii bine strinsi in afara de cind spal vase si scriu la computer..
Darael, fii si tu mai activ!!!
Glumesc, lasa ca e bine asa cum e...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Daniela, bine ai revenit!

...pai am spus unde, la Dav Vero,ziua si ora ti-o zicem pe PM sa nu ne auda Darael... ca o sa poftesca rau ...
Sa vina si Brenda de la mare sa vedem daca ramane sigur cum ne-am gandit noi...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by april
draga mea, la tara ar trebui sa dormi in fan........intr-o capitza.......acolo se fac BB......

Esti constienta ca o sa platesti scump pentru remarca asta, da? Te vad eu luni
daniela, raman fara sa planuiesc, dupa 3 ani de haiducie pe forum parca-ncep sa-mi gasesc si eu un locsor caldut
Wow, iar inchei on-topic

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arinna

Daniela, bine ai revenit!

...pai am spus unde, la Dav Vero,ziua si ora ti-o zicem pe PM sa nu ne auda Darael... ca o sa poftesca rau ...
Sa vina si Brenda de la mare sa vedem daca ramane sigur cum ne-am gandit noi...

........................

Knowledge is power!

Scumpo, realizezi ca eu sint perducto in spatio ( expresie inventata)si nu stiu ce e Dav Vero, oricum nu conteaza dar tre sa stiu ca sa pot sa pun cap la cap informatii, trenuri, belete etc. Sa stiu daca poci pentru ca sa viu. Cu Maxi-taxi nu merg sa ma impusti, sa nu ma fioleze soferu', am un fix..Asadar, cum se ajunge cu metrouuu la Dav Vero (ce nume au si astia...nu puteau sa zica "Deadevaratelea" si gata?)
In caz ca viu, sa stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Da' de un'e vii?
Davero e un restaurant italian, in Tineretului, are papa bun si frape super, plus multi baieti cu sorturi rosii care ne servesc zambind

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Vin din fumosul f*** bip-bip al Moldovei, tomna' de la Bacau, asta ca sa vezi ce poate omu' daca vria sa ajunga la Davero, de-adevaratelea, zau.
Pin' la gara de nord stiu si eu, de acolo ma incurc. De fapt ziceti strada sau dati link sa ma uit pe harta...ca a nimerit orbu' daramite io care am doi ochi- formatie completa.
Cica banc:
Orbul da peste razatoare. O pipaie el bine si zice : "Gizaz, cine a scris porcaria asta?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by craciunitza

Da' de un'e vii?
Davero e un restaurant italian, in Tineretului, are papa bun si frape super, plus multi baieti cu sorturi rosii care ne servesc zambind

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Oh, stai ca acu citii ieu mai ghini, deci, sa reluam..sorturi adica pantaloni scurti si rosii sau shortzuri fara nika dedesubt da' tot rosii?
Mey, da' bine s-or mai gindit ei sa ajuga in Tineretului, zau!
Si zici ca zimbesc acesti purtatori de sort ( sper ca nu e short!)?
Uau, ce poate fi mai "din reviste"???
Trend-setters, nu alta!

Mergi la inceput

Craciunitza, noua ni s-a parut ca n-am intalnit ospatari mai antipatici ca acolo, si sefi de sala, abia ne-au acceptat sa sarbatorim evenimentul , ne-au zis ca nu govorim prea mult ca le stricam clientela, sa nu dansam sa nu miscam de colo colo - in orice caz nu aveam de gand asa ceva, ca nu era nunta era doar o masa festiva...tare nesuferiti au fost, nu zambea nimeni si maiales daca ne-au luat de la inceput cu cehstia asta...dar mancare a afost buna si atmosfera altadata ne-a placut, ca ce treba am eu cu mutrele alora pana la urma, dar nu m-am putut abtine sa nu remarc...

Daniela, crezi ca ai putea veni de-acolo pe caldurica asta ????De la gara nu-i problema, eventual te astept eu ca nu-i mare lucru si avem metrou ne duce imediat.

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Daraeeeell ce zici, nu apari si tu ?la dav vero?

Craciunitza, avem rezervari serioase

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Mi-ati facut chef de intalnire acu in toiul noptii...
Daneila si Brendutza tre sa ne confirme ziua si ora .

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput