Care este idolul tau?(12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

daniela_b, ai tinut minte bine, hai sa fim sanatoase si noi si toti prietenii nostri
arinna, a ramas Davero? Sa stiu sa nu mai mananc nimic pana la intalneala
brenda, vacanta placuta, ce te invidiez!
april, eu vreau in Maramures, sunt fan.
Ce cuminte sunt, mereu inchei on-topic

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

craciunitza, uite aici:
www.ruraltourism.ro/maram/pensmar/vaduizei/balazs/html/balazsro.html" target="_blank">paradisul...

serbari gradi

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

April, eu nu reusesc sa vad linkul dar si eu cu sotul suntem fani Maramures asa ca ma bate gandul la anul cand venim in vizita sa facem o "escala" pe acolo,sa ne dai si noua numarul gazdei sau ce e! Ar fi superb...

Eu trebuie sa dau o fuga la Brasov dar nu stiu daca pe 26 27 sau 28, poate mai reusim sa ne vedem o data!Sa ne zici pe la ce ora crezi ca ai aparea...

Te pup, calatorie placuta !

Craciunitza,am inteles ca e foarte aglomerat Dav Vero seara si mai ales in weekend, oare sa schimbam data ?sau facem o rezervare, da eu am aruncat cartile de vizita de-acolo...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by april
uite aici:
www.ruraltourism.ro/maram/pensmar/vaduizei/balazs/html/balazsro.html" target="_blank">paradisul...

Nu stiu de ce, dar “detaliul” acesta m-a facut sa devin melancolic.... citez:
“- curte mare (1,2 ha) cu pomi (meri, pruni, etc.) si .....”

Enervant – auzi, 1,2 ha curtea..... - april, e clar, tu vrei sa ne sinucizi ....

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

arinna, dar merge link-ul....nu stiu cum de la tine nu merge.
cand aveti nevoie de un loc linistit unde sa va incarcati bateriile .....si va dau adresa, nr de tel...tot tacamul.

fetele, cochetele...pupici

serbari gradi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DARAEL

quote:
Originally posted by april
uite aici:

Nu stiu de ce, dar “detaliul” acesta m-a facut sa devin melancolic.... citez:
“- curte mare (1,2 ha) cu pomi (meri, pruni, etc.) si .....”

Enervant – auzi, 1,2 ha curtea..... - april, e clar, tu vrei sa ne sinucizi ....

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

uite ca a sosit si fiul ratacitor.. .......sincer, nu ti-a fost dor de noi???

darael, eu nu pot sa va sinucid, doar voi puteti asta, eu va dau arma........dar recunoaste...nu e ca-n paradis??

serbari gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

arinna, la Davero e tot timpul aglomerat, fara rezervare ciu-ciu masa, doar ca la terasa noi prindem mereu liber, ca in poza :))) Am si numarul de telefon daca trebuie rezervat, numa' sa va hotarati.
april, stii ca-s fitoasa la greu, de ce n-au aia baie la fiecare camera? Nu mergem in locatii cu baie comuna, avem noi un ghimpe mare si nu ne trece, nu ne place cu baia comuna si gata
Suntem fan baia noastra. Iar inchei on-topic

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Craciunita, eu sunt foarrrrrte hotarata, sa vina Brendutza de la mare sa vedem daca e libera atunci, dar eu zic ca este...

April, am vazut linkul pana la urma...sigur vorbim inainte sa venim, daca ne hotaram...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

da' ce Darael tu stai la bloc??????

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by craciunitza

arinna, la Davero e tot timpul aglomerat, fara rezervare ciu-ciu masa, doar ca la terasa noi prindem mereu liber, ca in poza :))) Am si numarul de telefon daca trebuie rezervat, numa' sa va hotarati.
april, stii ca-s fitoasa la greu, de ce n-au aia baie la fiecare camera? Nu mergem in locatii cu baie comuna, avem noi un ghimpe mare si nu ne trece, nu ne place cu baia comuna si gata
Suntem fan baia noastra. Iar inchei on-topic

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

draga mea, la tara ar trebui sa dormi in fan........intr-o capitza.......acolo se fac BB......

serbari gradi

Mergi la inceput