Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare fetele,
ce idee buna ati avut.
Tia, Vale, Laurici si restul fetelor, ma bucur sa va aud din nou.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna seara, fete dragi.
Imi cer scuze, azi nu v-am putut onora cu prezenta.Am plecat mai repede de la serv, am fost la niste cumparaturi pt maine ca vreau sa fac si de imparteala, si m-au pocnitara si uratii.Nu ca nu i-as fi asteptat, dar chiar nu aveam chef de ei acum, ca sunt intr-o draguta de criza de spasmofilie, si mi-e un rau.....

Sufar cand nu pot intra o zi intraga acum pe site, pt ca acum e cum era inainte....cand intram mereu sa vad ce ati mai facut....Nu stiu de ce am impresia ca nu m-am exprimat prea inteligent...dar tre sa ma intelegeti si pe mine ca acu sunt un pic cu capu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

MIHA, scuze azi am plecat in graba de la serv si nu am mai apucat sa vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragelor,
Buna seara si de la noi.
Va multumesc din toata inima pentru urari, s-aveti parte de ce am si eu. Cand si cand ma apuca "siropeala" si "lacrimeala" cand imi amintesc de momentele petrecute cu voi, aici... eu inca mai cred ca mie mi s-a intamplat o minune...
Iertare ca nu pot intra mai des, dar chiar nu pot, abia reusesc si dincolo sa fac fata (vorba vine... caci de fapt nu reusesc).
Deci, pupici calzi: AncaW, Lachioanea, Lauriciu, Arditu, Flori, Sorinush, MihaelaT, Vale, RalucaN, Shehe, Gogosarelu, Danap, MIRELUTZA si toate fetele.
Lauriciu, ma bucur mult ca baiatul este ok. Ha, soacra cu 3 nurori! Mi-ar placea si mie...
Uite pt. cine intreba, Vale parca: Dr. Marinescu - str. Aviator Zorileanu nr. 44, tel. 2243127 (sper ca mai este valabil).

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

zisei ca intru mai tarziu dar n-am mai apucat....ca tare rau mi-a fost fetelor azi!!!

"Magarul" s-a certat cu logodnica, lu' mama nu i-a placut rochia de soacra mare (am uitat sa va spun ca-l cunun pe frati'miu) pana la urma a vrut sa se incalte cu pantof negru la rochia culoarea ciocolatei, i-am cumparat sanda aurie pana la urma, lui tata nu-i mai venea costumul ca s-a ingrasat si fugi sa-i iei si lui costum+camase+pantofi+cravata (pana la urma s-a ales cu 3), mireasa s-a gandit sa faca petrecere la ora 4 dupa amiaza, asa, ca inainte de nunta cu toate cele, turta nu era gata, mama nu avea prajiturele pentru invitatii de maine cand il imbraca pe frati'miu, uitase si de sampanie, io trebuia sa ajung la Germana, al mic a spart un geam si i-a dat nota proasta la Romana drept pentru care este posibil sa ramana corigent, tata m-a certat ca i-am cumparat toate cele fara sa fie si el cu mine, iar prietena mea Vera s-a hotarat sa plece in Canada ca s-a certat cu ai ei........Aaaaa, mireasa s-a gandit in ultimul moment ca mai vrea inca 2 masini aranjate cu diverse buchetzele de flori (ca aste i le-am facut io cadou, era sa cada in cap cand a auzit cat sunt toate florile, lumanari, buchete etc)... Nu stie sa se machieze iar tipa care poate sa faca pentru mine aceasta chestie importanta are 3 mirese maine si m-a invatat pe mine la telefon ce sa fac in timp ce faceam cumparaturi iar al meu sotz nu vrea nici mort sa facem poze in parc dupa nunta ca cica el nu poate sa alerge de nebun prin oras cu mireasa dupa el sa se hlizeasca la fotograf in fata tuturor..............................

Ce parere aveti?

Sper ca nunta sa iasa bine si sa ma odihnesc si eu putin Duminica, poate ma duc pe la Delia sa mai vad bebelushele.

V-am zapacit? Nu-i nimic, io am luat 2 extraverale azi!
Va pupic, noapte buna si astept listutza de intalneala

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Laurici,mama,prin cate ai trecut doar intr-o singura zi...Sper din suflet ca nunta sa iasa bine si tu sa fii multumita la final.Te pup dulce si distractie placuta

Fetele,va pupic de noapte buna si mai vb maine

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mamaaaa ce mult mi-as dori sa ajung si eu la intaleala....din pacate distanta e prea mare si nu se poate.
Eu nu am nici un fel de vesti pentru ca nu am reusit sa ajung la doctor...poate la sfarsitul lunii sau luna viitoare.Pana cand o sa aflu si eu cum stau raman in stand-by si sunt cu ochii pe voi.
pentru toate fetele frumoase.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Laurici, va fi o nunta de pomina. Distactie placuta.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Monu, sa-ti traiasca printesa.
Laurici, ai fost haioasa rau .Distractie placuta si casa de piatra finiilor tai!!!
Eu am nervi prastie ca azi am examen pentru care am invatat dar luni am altul pentru care nici macar n-am deschis cartea sa vad care sunt subiectele.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

laurici..sa mor de ras si alta nu. stii cum e cand vine o problema...napadesc si altele..ce te mai mira? ummm...dar sa vezi tu k dupa toata agitatia asta..o sa iasa totul bine. sa faci poze sa te vedem si noi nasa...chiar daca pozele nu vor fi in parc
tumpilicule, unde esti? 9 era ziua cu pricina? parca asa.. trage un sut pe ym cand apari la pc.
astery..ce s-a intamplat? ti-a picat netu'?
a doresc un week end minunat!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput