Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

dana p, a fost o minune la care am contribuit cu multe.. iar instilatiile, desi primitive si barbare, au avut rostul lor. bafta, sa ai parte de o minune ca a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Tia, si eu am facut instilatii acum 5 ani si poate ca atunci m-au ajutat dar acum nici macar instilatiile nu-si mai au rostul pentru ca trompa ramasa este obturata in intregime, cel putin asa s-a vazut pe film., si doctorul mi-a spus clar inca odata ca nu mai este nimic de facut decat FIV.Nu stiu ce mai sper. Incerc acum sa culeg cat mai multe informatii despre preturi de fiv, analize, tratamente. Poate ma ajutati si pe mine cu informatii. Am scris si am facut o propunere acolo sa vad daca au fetele timp sa scrie ce le-am rugat.

Va pupic pe toate

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata lume!

Mi,trece-ma ca vin si io!

MAdy,eu vreau sa vii la intalneala,Androixo asemenea.Abia astept sa va vad.

Cornelia,te asteptam sa fii mai activa(io vorbesc)
Bey cum imi fac si eu o programare la MArinescu la cab particular?Si care sunt scorurile,aveti idee?
Pup fetilii!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Vale, stiu ca a fost Lachi acum vreo 2-3 saptamani la el la cab. particular si zicea ca echo este 150 ron si consultatia tot 150 ron. Si eu vreau sa ma programez la el dar cred ca ma duc la Giulesti ca acolo cred ca nu sunt scorurile astea.Am inceput si eu sa ma interesez de tot ce inseamna FIV -preturi, analize, tratamente, etc. Ma duc sa caut unde a scris Lachi de preturi si de nr de telefon si revin.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna iubitele, acum 5 minute am ajuns si eu!
"Magarul" este f bine, l-am dus acasa, urmeaza dupa 4 sapt ligamentoplastia!

intru mai tarziu sa va povestesc mai multe! ma bucur pentru listutza

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

dana p, asa arata si filmul meu, o mare pata neagra, singura sansa - FIV. depinde cand faci hsg-ul, tu l-ai facut imediat dupa instilatii?

Mergi la inceput

Tia , ieri cand am facut hsg nu era dupa instilatii, am facut 3 luni de tratament injectabil cu gentamicina , diclofenac si polidin.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

o fuga.
fetele..am modificat listuta la pagina anterioara.
androixule, lasa dieta pt o zi. cand ne anunti de bb 2?
madyn..la tine bateam apropouri cand am zis si de o graviduta . ma gandeam io si la anis dar..nu cred ca avem noroc
fug..ma intorc la treaba
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutari si de la mine

V-am zis cat de tare va invidiez?Vreau si eu la intalnirea cu vooooi .Ce fain o sa fie...o sa aveti si o gravidutza printre voi(Madyn ) si o mamica (Androix ).Fetelor,sa faceti poze muuulte,ca mi-e tare dor sa va mai vad.

Mai stiti ceva de AncutzaW?Am "strigat-o" ieri pe messenger,dar nu cred ca era in zona

Danutza,Vale,voi cand ati vrea sa faceti fiv?Poate facem in aceeasi perioada,sa ne sustinem reciproc.

Mihaela,multa sanatate;ai grija de tine,iubita

Va pup pe toate

Flori
Noi

Mergi la inceput

Flori, eu as vrea sa-l fac in toamna prin octombrie -noiembrie dar nu stiu daca o sa am bani pana atunci ,daca nu la primavara ,ca tot vin berzele atunci. Sper sa nu se razgandeasca al meu sot pana atunci.
Ar fi fain sa facem impreuna FIV .
Vale, nu mai gasesc nr de telefon a lu' Marinescu trebuie sa iau mult din urma sa citesc.

Dana
Poze

Mergi la inceput