Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

....MA LAUD CU UN MAGAR DE 20 DE ANI OPERAT CU SUCCES!!!
ie bine, peste 4 saptamani o sa faca si ligamentoplastia, am spus io mai devreme: asa mama asa fiu!

gogosarel ce ma bucur ca ai schimbat! poate ca acum se aduna toate la palavre!!! sar'na mult si mersik!

madyn, ie greu cu baietzi!!! cat sunt mici mai merge cum mai merge dar cand incep sa creasca sa te tzi! Stiu si Sorinache despre ce vorbesc. Te sustinem noi, babele DC-ului cu baietzi!

vale cand o sa fiu soacra mare cred ca o sa rad continuu, ce...IO CHIAR AM MUTRA DE SOACRA MARE? O sa spun ca sunt sora lui
Da si de trei ori, ma cam zapaceste ideea asta. Bleachhh, parca mi-e rusine de mine

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Fetele, io zic ca e bine ca ati luat decizia de FIV, daca aveti posibilitatea. Asta nu exclude inca un BB conceput natural, ca doar avem exemple .

31+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna dragalaselor !

era sa nu va gasesc ! da e mai bine cu titlul asta, ca poate unele nu mai suntem aspirante.
Laurici, ma doare genunchiul cand aud de operatii ...ma bucur ca e ok operatia, Doamne ajuta in continuare.
Danutza p., imi pare rau...dar sa stii ca totusi se intampla sa se desfunde (vezi Tia) si eu iti doresc asta din toata inima.
Mihaelutza, nu te enerva cu nervii ! este doar un servici...
Vale, ce zici de 3 luni tinctura de coada soricelului ? cica e bun la progesteron
Mercedes, imi pare tare bine sa te "revad"
Ledi, I salut you !
va pup pe toate-toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Flory si eu anul trecut am facut 10 zile de tratament la Techirghiol si dupa aia am facut extrauterina in toamna din prima luna in care am incercat sa raman insarcinata.
Sorina, de cand a ramas Tia insarcinata tot timpul m-am gandit la ea ca i s-a intamplat pur si simplu o minune, o astept si eu incontinuare pe a mea pentru ca altfel cred ca mi-as lua campii.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dana,imi pare rau!De fapt,imi amintesc ca ai facut extrauterina,dar nu stiam ca ai ramas in urma tratamentului de la Techirghiol.Oricum,noi intentionam sa mergem si vara asta la Sovata.Imi amintesc,ca anul trecut cand am fost,vb cu AncaW si-mi spunea ca e fain ca fac tratamentul inainte de fiv,ca-mi pregatesc oraganismul.Am retinut asta si anul asta ma duc iar inainte de fiv.Te pup

Sorinush

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

de la servici
lauriciule...sa va distrati frumos si sa va traiasca finii si sa va dea si fini mai mici sau poate au deja
care se anunta cu intalnirea? hai k fac lista. k m-a delegat laurici.
io as prefera pe joi daca va e si voua bine.

Listuta pt intalnirea de saptamana viitoare:

1. Laurici
2. Io
3. Vale
4. Androix
5. Madyn

observati k am lasat lista deschisa. Vale, nu ne onorezi tu?
poate si vreo graviduta?
tumpi...io..o sa-ti simt lipsa
gata fug..revin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Daca nu faceti luni sau miercuri viu si io daca ma primiti, sa beau o bere fara alcool, sa fumez un paket de tigari si sa dau dreq dieta

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

As veni si eu .... dar daca credeti ca nu e bine sa-mi spuneti, nu ma supar. Va pup!

31+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna
fac si eu parte din vechile aspirante dar spre rusinea mea nu am participat prea mult la discutii din lipsa de timp
promit ca de acum o sa fiu mai activa, asta daca ma primiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata dragutele,eu astazi sunt fara sefa.Dar am o stareee de zici ca sunt batuta cu bita,cred ca ma paste o criza de bila.Va pupic pe toate si ca doresc o zi placuta in continuare si un wekend cit mai placutici

Mihaela

Mergi la inceput