Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello
ma pregatesc de munci...offff...iar? chiar trebuie? m-a ajuns oboseala
bone, felicitari pt soferita ta
viky, nu...nu-i a mea pisica. eram in vizita la matusa mea. imi plac mult animalele dar nu le-as mai suporta in casa...sa am o grija si un motiv in plus sa fac curat zilnic...si...motive ar fi mai multe. asa k..ma multumesc cu animalutele altora si cu casa mea....fara par
restul fetelor? gata..am fugit. pupici. o zi frumoasa.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Gata , am aparut si eu prin zona.
Bone felicitari pentru prietena ta; azi aveti ce sarbatori.
Mirela o zi buna si serviciu usor...aaaa...si am uitat sa iti spun aseara ca mi-a placut tare mult bluzita pe care ai purtat-o la nunta!!! Foooooarte eleganta!!!
Vicky ce mai face mama ta??
Menna bafta in continuare la examene!!!
Sa veti o zi buna si serviciu usor!! July, Mona, Geo, Ramonna,

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Sunt prezenta ! Ieri jumatate de zi nu am avut net si jumatatea cealalta am fost ocupata cu treaba. Super ! Si astazi se anunta tot treaba, iar cheful meu lasa de dorit. Norocul meu ca am aer conditionat la serviciu, caci altfel nu stiu cum as fi rezistat.

Ultimile noutati : Sofia a devenit pasare de noapte, adica atunci isi face cel mai mult de cap. Pacat ca nu am avut o camera de filmat sambata noaptea sa fi vazut cum se misca burtica mea in mai multe locuri o data. Pacat ca nu a fost si tati acasa sa vada nazdravaniile fetitei. Data viitoare !
Partea naspa este ca mi-au aparut niste vergeturi pe sanul drept. Si sunt tare inestetice ! Si doar ma dau cu crema! Daca mai aveti voi un remediu, ascult, ca nu ma incanta deloc ideea, nu ca as face topless.

De citit v-am citit pe toate!
Mirela am vizionat pozele ! Fata frumoasa tu nu stii sa zambesti in poze ? Si in general ? Stii ce se spune, zambeste, caci nu poti sa stii cine se va indragosti de zambetul tau . asa sa te vad in urmatoarele poze. Prea serioasa esti ! Ia exemplu de la mine. Se aude ceva de o petrecere ?

Menna bafta in continuare la examene ! Iti fac galerie ! Si sper sa treci peste starea mai putin vesela care nu te caracterizeaza. ca sa-ti treaca mai repede.

Mona apreciez elanul muncitoresc ! Imi imprumuti si mie un strop ? Ca eu am chef de leneveala cronica.

Bone am la cornurile alea cu ciocolata sau cu ce erau ! Sa nu ai mustrari de constiinta ! Oricum au fost delicioase si cele virtuale.

July spor la treaba in continuare! Casuta ta arata bine inca de pe acum. Sa te ajute Dumnezeu sa o termini cat mai repede!

Cristina, Vicki, cum mai merg pregatirile de nunta ? Si cum credeti voi ca voi face fata la doua nunti in doua zile ? Doar cate o felie de tort sa imi pastrati sau inghetata de aveti, si in rest nu poftesc nimic ! Sfat : Incercati sa nu va stresati prea tare si sa gustati momentul, pentru ca este unic !

Cookie asteptam poze din concediu ! Sa te distrezi si pentru noi !

Mai e cineva pe lista sau am epuizat-o ? Daca da, imi cer scuze, daca nu inseamna ca tot mai stau bine cu memoria de .

vesel ! Sa aveti o saptamana excelenta si racoroasa.
27 +

Mergi la inceput

vreauuuu si eu un "kil" de chef de muncaaaa
cristina si geo...sar'na de aprecieri. cristina, bluza chiar mi-au admirat-o mai multi..ce bine ma simt acum k ai remarcat-o si tu... am cautat ceva simplu si elegant. mi-a iesit?
geo .. eu in poze nu prea zambesc dar in rest...sunt altfel. sa spuna fetele ce ma cunosc cat despre petrecere...io una..nu organizez nimik k nu am starea necesara anul asta. dar..niciodata nu se stie. vine menna in bucuresti si om vedea
teoretic..tre sa ma apuc de treaba. practic...va spun eu mai tarziu

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

cu o intrebare.
Buna la toate racusoarele!
Sunt doar in trecere pe la voi si as dori sa imi spuneti daca va place sa scrieti scrisori (e-mail sau cele traditionale).
Eu sunt foarte interesata,in general de zodiac,si imi analizez prietenii si cunostintele aproape zilnic in functie de asta.
Nu demult am constatat ca 3 prietene de ale mele,Racusoare nu se inghesuie deloc sa imi scrie.
Sunt foarte comunicative,putem discuta ore intregi despre orice cand ne intalnim dar cand vine vorba de scris-codase.
As dori sa aflu daca e o caracteristica generala sau prietenele mele sunt lenese.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna, din punctul meu de vedere nu este o caracteristica generala. uita-te aici k noi palavragim toata ziua si gasim orice modalitate de a comunica.
acum ma gandesc la altceva. daca tot vb mereu cu prietenele tale..poate ele nu mai au ce sa iti scrie..
in tineretile mele...comunicam f mult prin scrisori...acum..s-au mai schimbat lucrurile. trecem la e-mail
gata...fug la munci

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

SALUTARE,
Ce poze!!!! dupa ce scriu aici ma uit si eu.
Geo, daca vrei iti mai dau din elan, ca am destul.
Azi e o zi mai usoara ptr. mine, ca n-am sef si pot "sa-mi fac de cap".
Menna, .....bafta la examene.
Cristina,preda, ramoona, boneca, mirela,july,...si...pe cine am uitat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cristina, multam fain de intrebare, mama e ceva mai bine cu tensiunea de 2 zile, in sensul ca e intre 14-17 dar nu mai scade la 9 sau sa urce la 21. Ceea ce e bine, cu actualul tratament. Dar (de ce trebuie intotdeauna sa apara un "dar"?) acum a venit vara si caldura si iar i se face rau. De caldura! Am aparat de aer conditionat, dar trebuie reparat, trebuie inlocuit furtunul si nu mai stiu ce. Masina de spalat face si ea fitze, cand stoarce, telefonul fix s-a gasit si el sa faca pe nebunul... ce sa va mai povestesc? Noroc ca nu am , ca sigur faceam un accident, ceva!
Geo, mamica, cum rezisti la caldura? Ai grija cand trebuie sa mergi pe strada! Si promit sa pastrez o felie dubla de tort! Inghetata nu cred ca o sa avem, dar fructe da.
Mona, ca ne oferi si noua din elanul tau. Nici eu nu stau bine la capitolul "chef de treaba"!
July, noi avem teren, speram sa ne apucam si sa ne facem o casuta dupa nunta. Frumushica casuta o sa ai!
la fete!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

seara buna racusoarelor!!!!! GEO iubita mea nu vreau sa am mustrari de constiinta cu tine ,ati dau reteta si faci e repede si gustos!
si dak sunt la categoria mancare si dulciuri si azi am facut o placinta cu piept de pui! hhhhhhhmmmmmmmmmm chiar ff buna! va dau la toate ca e destula! si mai vreau sa fac multe !in general eu fac experiente si imi ies ffffff bune !,sa nu va speriati ca nu manc fff mult ,mai mancacios e sotul meu si mult mai pofticios ca mine,eu sunt cu dulciurile le detonez dar cu limita .cand fac logic va dau si voua si la vecinutele mele brazilience,vreau sa va spun ca am pus in practica ffffff multe retete de dulciuri romanesti si sunt bucuroasa ca deja imi cer sa fac ptr ele la petreceri,cu banii lor logic!
asa acum LUNA cum au spus si fetele mai sus acum ne comunicam prin emailuri si prin faimosul DC care uneste suflete romanesti de pretutindeni, si cred ca de acea prietenutele tale nu mai scriu scrisori ,nu ca a iesit din moda scrisoarea dar acum cu noua tehnologie nimeni nu mai pune mana pe pix si hartie si mai e si drumul la posta ,si timpul necesar s.a.m.d,si dak stai sa caracterizezi persoanele dupa zodie ,nu mereu se potrivesc ,depinde fff mult de educatie ,noi racusorii avem un har mai special ,din necaz facem haz ,radem mereu cu gura pana la urechii,ne place sa fim mereu in centrul atentie ,sa nu ne calce nimeni pe coada si sa nu ne raneasca nimeni sentimentele ,suntem un pic egoisti ,ajutam cu cea mai mare placere in orice situatie mai ales moral ,stim sa si vrajim ,ca sa iesim si sa obtinem ce vrem ,cam atat!a si nu ne plac oamenii ursuzi!

RACUSOARELOR dak am gresit cu ceva va dau permisiunea sa aruncati cu pietre in mine si dak mi-a scapat ceva va rog completati!!!!!
azi ne-am luat alta masinuta o HONDA vagon super mare si frumoasa fff spatioasa inauntru,ce mai mie imi place la nebunie ,fata mea ma buzunareste si a gasit banii in bulgi si vrea sai cumpar schoschoate(ciocolata)asa zice ea !
gata va las ca am scris prea mult si v-am zapacit cu tembelismele mele!
de mii de ori fele mele frumoase,harnicute si vesele!

Roxy si VIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

M-am referit si la varianta e-mail.
Eu de ex.daca primesc un mesaj raspund imediat sau cat mai repede posibil-si mi-as dori sa primesc acelasi tratament.
Se pare ca voi sunteti

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput