Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello and buna seara!
Iaca revenii si io dupa o absenta destul de lunga! Absent nemotivat!
Multumesc mult fetelor pentru laudele pt. casuta mea. Da nu sfatuiesc pe nimeni sa faca ce facem noi. Costa multi bani si mai ales multi nervi tociti!
Saptamana asta fu tare alambicata! A inceput stramb, sper sa mearga drept!
E tarziu si nu stiu daca mai sunt capabila sa raspund fiecareia in parte, asa ca sper sa nu supar pe nimeni daca zic ca va iubesc pe toate si va pup pe fiecare in parte!
Luna, mie imi place sa stau la palavre, da recunosc, daca ma pui la telefon sau la scris, ma blochezi! la telefon zic repede ce am de spus si gata! La fel si cu scrisorile sau mail-urile! Scurt si la obiect!Alta e treaba cu mess-ul! Poate ca telefonul sau scrisul mi se par impersonale, nu simti ca, virgula, comunici! Asa is eu. Fetele sa ma contrazica!
Gata va pup si ma duc la nani ca imi pica ochii in gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Revin, ca nu pot abtine!
Bone, mai bine nu ma puteai caracteriza! Nu dau cu rosii ci spun asa is si eu!Timida, dar imi place la nebunie sa fiu in centrul atentiei! Nu suport oamenii ursuzi! Mie imi place sa rad! Egoista? MMMMMMMMmm da, am invatat de curand cuvantul asta! Si a inceput sa-mi placa! Sa fac haz de necaz e ceea ce fac de fiecare data si aici cred ca mai am multe adepte! Ce as mai adauga? O bunatate iesita din comun! Uitam de noi pentru binele celor din jurul nostru! Gresesc fetele? defecte? Cu miile!Ca de exemplu sa faci din tantar armasar. Sa nu-mi spuneti ca voi nu cerneti prin filtrul mintii fiecare vorba pe care o auziti, de la cei dragi sau nu, si o rumegati si va intrebati oare ce a vrut sa spuna/, ce a gandit? si ca nu faceti teoria chibritului incercand sa alegeti 1000 de variante! vA SPUN EU! a 1001 E AIA CORECTA!
Gata ma duc la nani! De data asta sigur! Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Me a culpa ca intru ultima ...
Mai mult am intrat numai ca sa tin numaratoarea inversa ...
Azo ... AMR 5 zile pana la aniversarea Mirelei
Ps: va rog sa tineti voi numaratoarea de joi, caci eu voi fi deja la don'soara acas'
Chiar asa donsh'oara M ...frumoase poze, frumoasa bluza, frumoasa tinuta, bla bla bla daaaaaaaaaaaaar deloc de neglijat colegii tai, in special unul sti matalutza care zice eu la tine
Se vede ca te-ai simtit bine ... ai unele poze in care esti rumena in obrajori ...de atata dans
July super casutza ...vreau s-o vad finisata cred ca va arata fantastic ... cheama-ma sa te ajut la decorare
Bone felicitari prietenutzei pt carnet si un mareeeeeeeee cretulinei si o imbratisare mareeeeee mamicii
Cristina,Mona,Vicky sar'na pt urari ...chiar maine am unul ...la pedagogie si de la faculta zbor in masina si directia Bucale
Geo draga mea mititica si zici ca danseaza noaptea,ai ?!
Luna sa stii ca eu daca primesc un mail, raspund prompt ...dar daca se intampla sa vb cu o prietena draga pe mess mai toata ziua,uite de ex eu cu sorela M ...uneori imi vine sa nu mai intru si pe DC sa-i mai las scris si aici...adik, na ...toane si toane la noi racusorii , in rest subscriu la ce a zis Bone si partial la ce a zis July
La racusori nu poti sa generalizezi ...conteaza f mult si ascendentul dupa admirabila varsta de 30 de veri calduroase
Va las , merg la ...maine ma asteapta o zii grea si lunga
la toate si sa va regasesc cu bine

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata !!!!
Geo pregatirile merg mai lent acum, de fapt nu mai avem tare multe de facut , eu cel putin asa cred. Am sa iti pastrez o felie de tort, inca nu stiu din ce o sa fie tortul fiindca cei de la restaurant inca nu ne-au zis nimic. Sarcina usoara mai departe.
Mirela bluzita e prea frumoasa ca sa nu fie remarcata!!!!
Vicky ma bucur ca mamei tale ii e mai bine. Si nu dispera cu aparatuta casnica, se poate repara, doar ca trebuie sa gasesti pe cineva bun.
Bone sa stapaniti sanatosi masinutza!!!! ...si sa va bucurati de ea...Pupici fetitei, i-ai luat ciocolata, nu?
Mona, " serviciu usor"
July bafta multa si nervi de otel pe mai departe cu casuta!!!
Mena bafta mai departe la examene...
Cookie concediu placut si asteptam poze!!!
Incep sa devin nostalgica!!! Vreau si eu vacanta!!!!
Va doresc tuturor o zi buna !!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ciao fetele

AMR 4 zile pana la aniversarea Mirelei

Si acu' fug ca's in criza de timp

Pupici la toate

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele...vin si io o fuga cu o modificare. n-am timp sa va citesc acum...dar mi-a traznit mie ideea sa schimb titlul capitolului. se va numi luna asta:
Racusori, e luna noastra!
daca aveti alte idei...le ascult si modificam.
fug sa modific si revin later k acum am putina treaba.
menna..cand pleci spre bucuresti? maine dim?
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si eu sunt "racusoare"!!!
Ma primiti si pe mine la voi?
Sotul meu e Tauriar bebe Miruna sagetator
Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

bine ai venit printre noi madau. cand esti nascuta sa te trec pe listuta. pupici si spune-ne mai multe despre tine. pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Racusori, e luna noastra!
Mirela sunt de acord cu tine!!!!!
Chiar acu vreo 2 ore ma gandeam ca de maine incep petrecerile in randurile noastre!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Madau bine ai venit prientre noi!!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput