Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele! Daca am zis ca e o spat durere, asa e!
Sa nu uit! Madau, bine ai venit! Dumnezeuleeeeeeeeeee, inca o racusoara cu un taur?
Asa, ma dor picioarele de mor. Am alergat azi ca un catar. Ne-a pus sefu mocheta in birou, scoate birourile, 5 la numar. Nu eu, ca am colegi! Da elibereaza-la, scoate tot din fiset etc. Apoi le-am sters pe toate bucatica cu bucatica, ca erau pline de praf. Bagat totul la loc, instalat computerele si la 5 eram lesinata!Daca mai vad fire in fata ochilor fac ca trenul! Daca nu am legat la fire intre ele de simteam ca ma apuca toate alea! Si toate astea pe tocuri si in fusta!
Am facut o baita si m-am inmuiat toata!
Mire, ce zici de Racusori, e ziua ta? Ce idiot suna! NUuuuuuuuu e mai bine ca tine!
Gata va pup ca is prea obosita sa mai scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

acum 20 min am ajuns acasa de la sv....
dus si somn.
menna..ai plecat? parca maine

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Madau si Luna, cu intarziere va urez bine ati venit aici la noi.
Se pare ca am devenit mai lenesa la scris.Acu mi-am terminat treburile si nervii, ca am avut destui azi si in plus am avut si niste "surprize" neplacute de la persoane dragi mie, de la care nici nu ma asteptam.Dar asa sint "adevaratii" prieteni.Te lovesc cand ti-e lumea mai draga.
Nu-i ninik, ca toate se vor intoarce o data. (zise racul din mine)Adika, uit dar nu iert si cu proxima okazie taxez la fel.Asa sint eu, desi stiu ca nu e bine.
Mirela, imi place titlul "Racusori e luna noastra". Zici ca peste 4 zile sarbatorim??????
July,din pct-ul de vedere al unui constructor, pot sa-ti dau nota 10, la casuta.Felicitari, dar cred ca ai mare bataie de cap.
Gata ca ma intind cam mult si nu o sa mai termin.
Pupici la toate si ptr. maine sa aveti o zi buna, buna, buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Hello din Bucurestiiiiii
Mire iubito sunt deja ajunsa in capitala de 20 de minute...abia ce am hapalit o pizza imensa si am trecut de al doilea pahar de bere Hic!
Maine am de lucru, dar iti dau mesaj
Asa si inca ceva de acord cu schimbarea de titlu
Mona,July,Bone,Cristina,Geo,Cookie,Vicky,Ramonaa si restul belisimelor va pupicesc pe toate si va spun pe juma ametita de somn (cica ) somn pufos
Madau bine ai venit

Dispar la dus ...ne vedem maine, caci am net la apartament pe gratiiiiis si abuzez de pc-ul colegului meu.

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Am intrat sa va pup repejor ca ma pregatesc sa plec la munca!
Menna, ai uitat tu, dar zic eu: AMR 3 zile!
Mona, multumesc tare mult! Meritul este in totalitate al sotului si al tatalui meu!
Mire, sa faci poze cu Menna sa ne delectam si noi!
Gata fug ca am azi o ziiiiiiiiiii!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mire, felicitari pt. titlu. Imi place!
Menna, bine ai venit in Bucuresti. Hai la o !
Mona, si eu sunt la fel, incerc sa "taxez" cu aceeasi moneda dak sunt calcata pe coada!
Cristina, stiu ca toate se repara, dar e dificil sa gasesti pe cineva f. priceput. Si mai costa si banuti, pe care eu acum nu-i am. Asta e marea mea problema. Dar las'ca imi revin eu!
Madau, bine-ai venit in randurile racusoarelor!
si o zi buna la toate fetele!
Bone, ai plecat la plimbare cu ? Cine ne mai asteapta cu cafeluta si papa bun?

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata!!
ar cam trebui sa plec la munci...dar n-am chef...of of of
mi-e somn. vreau concediuuuuuuuuuuuu
july, om face si poze...dar ce..nu ne stii?
si la bucuresteanca mea provizorie M
viky, sar'na de aprecieri
mennaaaa...k mi-am adus aminte....auzi tu...ia lasa-mi colegul in pace...nu de alta...dar july si bone is si ele cu ochii pe el (de mine nu mai zic nimik)
mona..io nu zic nimik va las pe voi
gata...fug k presimt k ma alearga careva
ne auzim later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

A INCEPUT LUNA NOASTRA!!!!!!
DIn pacate azi nu avem nici o sarbatorita, dar nu-i nimic , AMR 3 zile pana cand isi serbeaza prima dintre noi ziua... de fapt maine e ziua lui Iren, dar nu am mai vazut-o de mult pe net..
Fetelor o zi buna. Eu deja ma simt mai bine cadn ma gandesc ca au inceput petrecerile!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..scuzati , ca din cauza emotiilor , am trecut prea multi " smiles" pe un rand si am largit pagina!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Ieri am fost si mi-am luat analizele ! Naspa ! Am o infectie urinara contractata de nu stiu unde, pentru care mi s-a recomandat tratament si o carenta de fier si de calciu pentru care trebuie sa iau supliment. Insa trebuie sa il sun azi pe Tutunaru ca sa vad daca este de acord cu tratamentul, pentru ca pana pe 5 iulie cand am programare vreau sa-l incep, caci nu e de glumit. In ceea ce priveste infectia, nu am avut nici un fel de simptoma si nici nu am, asa ca nu stiu ce sa mai zic. Poate trece pana se naste bebe.

In alta oridine de idei ne-a sosit o instiintare de la MAI ca nu avem ITP si RCA la zi, caci nu figuram in baza de date a Registrului Auto Roman, iar acum drept urmare trebuie sa alergam la Astra si la statia de ITP casa transmita datele.

Menna bine ai venit in capitala ! Si asteptam poze !

Mirela distractie placuta ! Si spor la treaba !

Vickie si Cristina, va multumesc pentru feliile de tort Sunteti niste scumpe! Insa o sa mananc si eu pe 29 !

Bone sa stapanesti sanatoasa noua . cretulinei !

Madau si Luna bine ati venit !

Restul va , adica July, Mona, Cookie, Ramona si care mai sunteti!

Mergi la inceput