Mamici de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 27
inni spune:
Try ..hai sa-ti mai spun ceva...nici eu nu ma epilez de tot, deci ai gresit total cand ai zis ca "le-am lezat pe cele care nu se epileaza"...dar am incercat de cateva ori, singurica acasa, si mi-a placut mai mult "fara" decat "cu" din toate punctele de vedere, nu mai spun ca m-a durut ceva..dar in zonele pe care eu le consideram mai sensibile, durerea a fost chiar mai mica, probabil ca nu sunt multe terminatii nervoase pe acolo.
Eu chiar nu am specificat ce anume fac eu personal. Insa mi-a placut mai mult "fara"...de obicei nu merg la cosmetica pt. epilat...ma rezolv acasa eu cu ceara. Dar din lipsa de timp uneori raman..doar pe jumatate cheala ![]()
Asa ca daca as avea timpul necesar as prefera de 1000 de ori epilatul total in zona respectiva.
Si cu asta eu inchei acest subiect nu inainte de a spune ca sunt si eu o fata care a avut cat de cat posibilitatea sa mai iasa din Ro si sa dea nas in nas si cu alti cetateni si alte locuri....am vorbit deci in cunostiinta de cauza...si iata..a confirmat si itzy_bitzy cate ceva...
Leliutza am uitat sa-ti raspund aseara....io stau la pat ca am avut niscaiva sangerari si coontractii mai demuuuuuuuuuult. Dar acum e totul ok.
Inni
27+
pufymic spune:
Buna dimineata fetelor!
Eh uite ca n-am plecat asa dimineata cum ziceam....acum ne facem bagajele ca se pare ca abia vineri ne vom intoarce....si-mi va fi dor tare de voi
!
Ramomar ma bucur ca e bine bebele chiar daca acum e fetita
!
Crisnemes azi mergem la Cluj dar suntem tot pe fuga si nu cred ca am timp sa ne vedem...
....poate alta data...Oricum iau nr. tau de tel din notepad sa-l am la mine si te sun dc am timp....
Ramomar sigur nu ajungem in Oradea mai repede de 1....asa ca ne vedem altadata!
Va pup pe toate si ii predau "stafeta" lui Ileana
(la deschisul capitolului nou
).Ileana vezi ca am completat lista, e ok!
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
katia spune:
Ai dreptate Bedrosmart! Mi-a placut postarea!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
mephala30 spune:
Neatza!
Ramomar, felicitari pentru fetitza! 
Eu consider total inutil sa ma bag in discutiile astea, parerea mea e pur personala
si nu mi-o schimba nimeni....
Carmen
(24+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
katia spune:
Pufy.....drum bun si usor si te asteptam cu vesti bune de la doctor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
mephala30 spune:
Ioana, hai ca m-ai 'nimerit': daca vreau sa preiau eu 'stafeta'? ![]()
Carmen
(24+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
gripo spune:
Hmmmm, eu nu-s de acord cu BREDOSMART, si aici nu ma refer la femeile in varsta de la tara, ci la cele tinere. Nu prea mai vezi pe la tara fete cu "sosete albe in pantofi de lac, asa ca nu prea sunt de acord, ba unii chiar au mai multi bani decat cei de la oras, pentru ca batranii castiga bani din cresterea vitelor si agricultura, iar tinerii au servicii pe la orase, asa ca nu prea cred. Si mai opriti-va cu scuzele, ca nimeni nu trebuie sa se supere, este un forum, in care ideile trebuie sa fie liber exprimate, si nu luate ca ofense personale, atata timp cat se respcta bunul simt, bine-nteles.Suntem oameni maturi, cu pareri diferite despre viata, si cu solutii diferite de supravieturie, asta nu inseamna ca una are dreptate mai mult ca cealalta, ci doar ca suntem diferite.
SUSA, uitasem, nu fi asa de sigura ca esti singura, citeste si la mine, mai in urma, si o sa vezi ca o sa ne luam de mana.
Mey, fetelor, mie mi-e foame intr-una, iar daca mananc, nu mai pot respira, voi patiti asa ceva?, mai ales cand stau la orizontala.
25+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
mephala30 spune:
Gripo, pai nu mai sta la orizontala dupa ce mananci ![]()
Carmen
(24+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
adameasca spune:
Pufy, stai linistita ca deschid io capitol nou
. Drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune! 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
martha78 spune:

Fetelor, da' aveti un ritm la scris..nici n-am apucat sa citesc tot din urma, ce sa fac daca nu pot tine pasul cu voi? ![]()
Pufy, te asteptam sa te-ntorci vineri cu vesti bune! Si noua ne va fi dor de tine 
Katia, eu stiu ca spalaturile nu sunt prea indicate in sarcina chiar si numai o data pe saptamana si in sarcina avansata pot duce la ruperea membranelor, iar vaginul are oricum rolul de autocuratare
Eu zic daca tot ai si dureri e bine sa nu "deranjezi" prea mult colul, oricum vezi ce zice si medicul tau si sper sa fie totul in regula
Azi m-am masurat si eu in talie, asta pt ca mi-a zis dr de familie ca e cam mica burtica pt 27 de saptamani.. am 96 ![]()
Maine urmeaza sa merg la medic, am mari emotii..
27 sapt