Mamici de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citesc intr-una de 2 ore si in sfarsit ajung sa raspund si eu.
Microbu, multumesc mult pt. lamuriri
Inni si itzy-bitzy, imi place mult cum ati pus problema. Eu una nu ma suport, nene, paroasa! Asta e. Eu oricum sunt paroasa de felul meu, iar chestia asta ma complexa teribil cand eram la pubertate. Nu-mi permit sa merg mereu la cosmetica sa ma epilez (iar cand merg nu o fac de placere ci pentru confortul meu personal. Sunt asa de mandra de mine cand vin de acolo cu pielea pe maini, picioare si-n alte locuri neteda si fina la atingere!!!) De cele mai multe ori ma epilez acasa, dar o fac, pentru ca nu suport altfel. E parerea mea pur personala. Cat despre sot, el nu ma stie paroasa pentru ca nu-i dau ocazia sa ma cunoasca astfel. oricum daca nu i-ar fi placut asa, mi-ar fi spus, pentru ca noi spunem mereu daca ne deranjeaza ceva la celalalt.
Nu pot fi de acord cu Bedrosmart cand spune ca romanii sunt mai murdari decat occidentalii. Dar, repet, e parere personala! Ce e mai murdar: un boschetar care tine o coaja de sapun in mana si se chinuie sa se spele in lacul IOR (si nu o data mi s-a intamplat sa vad o astfel de scena) sau o familie de francezi care, cu bebe mic, mancau PE JOS, pe trotuar, pe niste ziare, desi pareau super civilizati? Sau decat niste nemtoaice care, desi au posibilitatea financiara sa se aranjeze, vin la facultate sau la strand sau oriunde vreti voi, neepilate nici pe picioare, nici sub brat, mirosind groaznic si cu hainele botite in ultimul hal? Eu am avut bursa in Germania 6 luni dar trebuie sa spun ca le numaram pe degete pe colegele mele nemtoaice care se ingrijeau. cat despre colegi, mereu primeam laude si felicitari ca ce frumos si elegant ma imbrac si ce bine arat mereu (desi, pe cuvantul meu daca nu ma imbracam absolut obisnuit si nici cu aranjatul nu pierdeam prea mult timp in fata oglinzii).
In ceea ce priveste prezenta sotului la nastere, in ceea ce ma priveste, PSIHIC ma ajuta enorm. Nu mi-e frica de nasterea in sine, ci de IDEEA de spital, injectii, perfuzii, etc. Iar sotul meu, cel putin, SIGUR nu va sta acolo langa doctorita sa vada cum iese copilul. Nu, sotul meu va sta CU MINE, la capul meu, sa ma tina de mana, sa ma incurajeze, sa-mi spuna ce sa fac si sa ma mangaie pe frunte. El practic se va uita la MINE, nu la actul nasterii in sine. Pentru asta imi doresc sa fie langa mine, pentru ajutorul psihic. Eu sunt mai fricoasa din fire si mi-ar fi de 1000 de ori mai greu fara el alaturi, mai ales daca va fi nevoie de epidurala, sau, Doamne fereste, de cezariana. Ce sa fac, eu sunt speriata ca de bombe de ace, seringi, bisturie, mese de operatii, etc.
Asta e ceea ce cred eu.
In alta ordine de idei, noi suntem bine, mi-am masurat si eu aseara burtica si am 99 cm circumferinta. Bustul nu l-am mai masurat casa nu ma sperii. Oricum eram tare fericita ca in sfarsit mi-a crescut si mie burticuta.
Am trimis pe adresa comuna 2 link-uri de unde puteti achizitiona saltelute din fibra de cocos.
Ramomar, felicitari pt. fetita. Ai patit exact ca mine , doar ca noi inca nu suntem 100% siguri nici ca e fetita nici ca e baietel. Oricum nici nu mai intreb pana la nastere, vom vedea atunci.
Pufymic, drum bun si sa vii cu vesti bune!
Sper ca n-am uitat nimic.
icei tuturor.

25+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
Katia, este posibil sa se fi deschis un pic colul la exterior, probabil ai facut un pic mai mult efort, cine stie. poti lua pana la 3 no-spa pe zi daca ai dureri (eu asa iau la recomandarea medicului) si nu te ingrijora, nu mai e mult pana luni. Totusi in weekend incearca sa stai cat mai linistita.
Iar referitor la spalatul in interior, desi e foarte controversat aici pe forum, mie medicul ginecolog mi l-a recomandat o data pe saptamana, ma spal cu Femigin B, in ideea de a pastra aciditatea de acolo in limite normale. Eu asa procedez si am mare incredere in dr meu, este un dr renumit si cu experienta si nu cred ca ar da sfaturi gresite.Asa ca asta iti recomand si tie, vorbeste cu dr tau si ai incredere in ce zice el.
Si haideti sa fim serioase fetelor ca nu avem voie sa bagam nimic acolo, dar cand faceti dragoste nu bagati? Si va garantez eu ca nu faptul ca bagati acolo ceva cand faceti dragoste poate declansa nasterea, ci sperma eliminata de partener acolo, care contine niste substante care dau contractii si pot declansa travaliu.
pupici pe burtici

Floricika 26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy drum bun si sa va intoarceti cu bine. Ah ce-as mai zbughi-o si eu de acasa.

Katia iti spun si eu ca nu e bine sa-ti bagi degetele pe acolo, deloc, ca sa nu mai vorbim de sarcina. Acel loc este doar pt 2 persoane..medicul si sotul .In rest considera-l ca pe un ochi...nu se spala...vaginul nu se spala..chiar irigatiile fac uneori mai mult rau decat bine. Eu nu stiu de ce unii medici recomanda chestia asta pt. ca nu e tocmai bine.Flora se strica, ce-i drept se reface, insa nu intotdeauna repede si ne trezim cu cine stie ce minuni pe acolo. Cat despre ce simti tu la col...nu stiu ce sa-ti zic...daca ti-a trecut cu No-Spa ...e bine...vezi luni la doctor.

Ramomar felicitari pt. fetita ta.

Inni 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

RAMOMAR sa ati traiasca fetitza felicitari

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Carmen, gripo, itzy-pitzy, pufymic Pufymicimi pare tare rau ca nu ajungi pana la ora 13in Oradea ca sa ne putem intalni, dar eu sper din tot sufletul ca tot ne vom intalni intr-o zi. Iti doresc drum bun, bebe sanatos si sa vii cat mai repede! Esti o dulce, ai si schimbat caruciorul in lista. Sper ca roz ramane, ca altfel o sa-ti tot dau de lucru
pupici......

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Fetelor....vad ca v-am atras atentia asupra cu totul altceva decat vroiam :)....stati linistite ca nu-mi fac spalaturi vaginale doar dau cu mai multa apa si fac asta de cand ma stiu si am mare grija sa nu ma ranesc (saru' mana pentru grija) cred ca nu m-am esxprimat eu bine! Ce am simtit legat de col a fost la o simpla atingere, usoara....nu va imaginati ca am impins cu degetul acolo, doar am atins suprafata si am simtit-o mai moale si mult ma bine gaura...asta m-a si pus pe ganduri, ca a fost foarte usor detectabila diferenta!
Promit sa stau cuminte pana luni...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

KATIA si eu stiu ca nu e bine sa ati bagi degetele pe acolo exact cum a spus inni, si mie mi-a spus doctorul

Despre asistarea sotului la nastere eu sint pentru, sotul meu a asistat si la prima nastere,a stat linga capul meu si ma sustinut,doar nu o sa stea in fatza mea sa se uite cum iese bebele

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Floricika pai in cazul asta cu Femigin B 1/sapt risti sa-ti mentii aciditatea doar pt. ca folosesti un medicament...si cand il intrerupi intr-adevar sa ti se dea peste cap flora..mentinuta de altfel in limitele normale cu acest Femigin B.

Pai sa va spun eu cum am ramas din cauza unei doctorite.. fara aparare in zona . Cred ca avea o boala cu spalaturile astea ca dupa 3 culturi din secretia vaginala, prima iesind doar cu niste amarati de coci (pe care ea a tinut neaparat sa ma scape de ei...ulterior afland ca astia sunt prezenti oricum..n-ai ce sa le faci....), al 3- lea rezultat a fost ...pe langa cocii respectivi si niste bacili..si absenta totala a bacililor Doderlein.

Asa ca fii tu linistita..corpul tau fabrica acesti bacili..inca de la nastere (Doderlein)..nu tr sa vii cu aport din exterior ca sa-i mentii la locul lor.

Sfatul meu.

Inni 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

eli26, inni, angel_lexi si pup pe toata lumea, va multumesc din suflet pentru urari; si bebicii vostri sa traiasca si sa fie sanatosi!!!

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Si ca tot ziceam de doctori - mie doctorul mi-a si spus ca NU trebuie sa indrept jetul de apa in vagin, apa sa curga cumva de sus....
Floricika, sa stii ca exact asa si fac, mie doctorul pe care il am imi inspira incredere si este exact in stilul meu...daca pot sa zi asa ceva; adica este degajat, direct si ma face sa uit de partile nasoale ale unei sarcini (ca la mine au fost), imi repeta mereu ca nu sunt bolnava sunt doar "putin gravida" si ca trebuie sa ma comport absolut normal. Plus ca eu sunt ferm convinsa ca fiecare femeie este diferita si ca nu mereu anumite chestii care ii fac bine uneia ii pot fi recomandate si alteia. Stiti ce mi s-a intamplat la ultima consultatie? M-a intrebat dr daca ii permit sa "ma vada" de fapt a zis ceva de genul "pot sa va vad" la care eu super bine dispusa: "Da, sigur! Nu am ciclu"

Hai ca m-am intins

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput