mamici de iulie-august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
larissa_79 spune:
mamanati, eu nu am auzit asa ceva..ca ar infecta lichidul aminotic. Insa normal ca trebuie sa le tratezi sa nu dai in febra si alte cele. Dar eu zic ca bebe este bine...nu pateste el nimic...intreaba insa un medic insa..ca stii cum e noi ne dam aici cu parerea mai din auzite mai din ce au zis dr nostri..insa fiecare dintre noi avem nevoie si de o parere avizata.
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 34+ 
Amabella spune:
She_wolf, felicitari pentru baietel! Te-am trecut eu pe listutza.
luiza
34+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
letitzia spune:
Mamanati nu stiu exact, dar nu cred ca racelile au vreo legatura cu lichidul amniotic. De fapt, sunt mai mult decat convinsa ca nu au nicio tangenta una cu alta (asta e parerea mea). Relaxeaza-te si multi 
Mishi, saracuta, chiar cate bube rele - toate stii tu unde.. Gandeste-te ca mai ai putin si or sa treaca si astea. [floare] si 
35+,
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png
mamanati spune:
Larisa , Letitzia, merci pentru raspuns.
Am citit intr-o revista ca ar fi posibil asa ceva. Eu am fost racita cam des in sarcina asta (de fapt si anul trecut la fel) dar febra mare n-am facut. Joi am programare la eco. Abia astept sa-mi vad bebelina, si sa-mi zica ca e OK.
Mishi, cred ca sunt destule cele enumerate de tine. Ceaiuri, miere, lamie e suficient. Plus paracetamol daca ai febra. Insanatosire cit mai rapida
Pupicei la burtici.
Nati si minunea din burtic 30+
miti2004 spune:
mai fetelor, ma uitam acum pe lista noastra si mi-am dat seama ca in vreo 3-4 saptamani o sa incepem sa facem galerie burticilor din capul listei !!!
voi va dati seama ??? doamne, ce emotii o sa fie pe capul meu, ca eu sunt mai kkcioasa de fel...
zilele astea planuiam sa ma duc la o fetita mica-mica de vreo luna si putin, dar cum am masina stricata o sa merg pe la sfarsitul saptamanii care vine...abia astept sa vad si eu un bebe asa mic...va dati seama ce varza sunt, de al meu sigur o sa-mi fie frica sa nu-i fac ceva...
desi eu tot timpul ma dau "bazata" si tare, cand ma gandesc ca mai am mai putin de 9 saptamani parca mi-e mai frica decat la admiterea mea de la facultate ( ca la licenta nu mi-a fost asa frica :)) ).
Pe de alta parte abia astept sa-mi vad moaca mica din burtica, cred ca-l fac direct
la cate suturi primesc si la cat de agitat e.
Dupa cum v-am spus, mi-am facut un capuccino azi cu lapte, pt ca nu pot sa beau lapte deloc, si iar mi s-a facut greata de la lapte...va trebui sa renunt pt ca e clar deja ca de cate ori beau ma doare burta si mi-e greata...o sa mananc doar iaurt cu fructe si iau Materna.
Ma gandeam sa-mi iau pompa de muls, insa nu stiu daca o sa-mi trebuiasca, si nici nu m-am hotarat de care, treaba e ca nu stiu daca aici la spital te ajuta asistentele sa-ti desfunde canalele daca le ai infundate ca in tara. Eu cred ca daca te ajuta o asistenta, chiar daca te chinuie, e mult mai eficient decat sa te lase pe tine cu pompa.
,
miti 31s+2z
mishi spune:
mamanati, din cate stiu eu,virozele sau racelile daca sunt tratate cu chestii care nu trec bariera placentara (in functie de trimestrul in care esti) nu fac rau lu' bebita. uite eu am luat acum cu raceala asta de toate si doar ameliorari temporare si ma suna nasha mea si-mi zice ca si ea a patit la fel in trim 3 si dr ei a zis ca poate sa ia pana la 2 paracetamol sinus pe zi, numai sa nu faca febra. daca citesti prospectul, te ingrozesti. zice ca e total interzis. si dr mea mi-a recomandat paracetamol dar nu a specificat de care. m-am riscat si am luat unul acum 1 ora jumate si parca sunt alt om. imunitatea gravidei e scazuta dar nu inseamna ca nu trebuie sa tratam virozele. cred ca la tine nu e cazul sa te ingrijorezi.
calatoria lui
31+,
Mihnea George
poza bebe la 4D
yanis spune:
MITI2004,MEDEEA 76,MISHI,LARISSA 79,CRISSA 71,MAMANATI ma bucur mult ca mi-ati raspuns atat de repede,VA MULTUMESC MULT.Chiar am intarziat la ziua de nastere a unui baietel,pana pe la ora 16-17,asteptand parerile voastre.Acum ne-am intors de la petrecere si am si intrat in calculator sa vad ce mai e pe aici,ca tare bine e
,aici cu voi
.
Da,ii vom pune VLADUT,si noua ni s-a parut foarte frumos,mai ales ca nici nu ne trecea prin minte pe atunci ce nume sa ii punem,era inca prea devreme,si a fost o bunicuta tare dulce,vesela,cea mai buna,parerea mea.
Va pupic

si mai vorbim maine,caci bb isi cere drepturile
29saptamani
yanis spune:
Hai ca mai stau putin,chiar daca maine trebuie sa ma duc la serviciu
.Am si la birou internet,si daca am timp,mai intru si maine dimineata
.
Miti,si pe bb meu cred ca-l voi da la
,ca nu se mai opreste din lovituri,ba ,atunci cand nu mai da ,devin paranoica,de ce nu mai misca
.Am o prietena care a nascut acum 2 luni,si fetita ei e mica-mica,sau mi se pare mie
,si sincer si eu sunt panicata,mi-e teama ca nu voi fi in stare sa ma descurc,mai ales ca nu are cine sa ma ajute,mama si soacra au serviciu,si avem un apartament micut cu 2 camere,si nu au cum sa doarma la noi.Dar sa speram ca ne vom descurca,bineinteles cu ajutorul lui tati.
Acum chiar ne e somn
.Pe maine
25miky spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/688fre2 am pus poze sa vedeti cata balena m-am facut
,spuneti-mi daca se vede ceva ! Marti intru in luna a 9 a si ... starea de depresie a inceput ,intrebari de genul ''daca voi fii mamica buna...daca bebe nu ma place..etc'' ce mai am tinut-o intr-un plans toata ziua ,sotul s-a saturat sa ma compaimeasca ,si ce pune capac e autoinvitatia soacramii cand se naste bebe ,sta in jur de 3-4 saptamani,cine o vrea? acum v-o dau pe gratis
!Crissa71-nu vrreau cezariana ,mie frica de cutit mult mai mult ca de nasterea in sine ,dar ce legatura are cu lapticul?MAMANATI- in legatura cu talpile.. ma dor noaptea cand merg la toaleta,deabia merg ,iar mainile sunt umflate dimineata ,si cred ca stiu de ce ,mananc sare ca o nebunica ,nu crezi ca asta e motivul?YANIS- punei numele ales de bunica ta - Vlad -Vladut e un nume puternic, o sa il ajute in viata!Bine ai venit pe Forumul nostru!!!Motzata - nu mai scrii nimic?Miti2004-si eu am luat pompa ,o sa alaptez ,dar pun in sticluta cand mergem la restaurant ,sau cand sta sotul cu bebe sa ii dea de la sticla dar tot lapticul meu,aaa era sa uit ,cica e cel mai sigur sa ii dai de la sticla cand esti racita, o sa vezi ,te ajuta ,mai ales in primele zile cand nu avem destul lapte ,fortam cu pompa -cel putin asa m-au stafuit vecinile mele. Noapte buna ,va citesc maine dupa programare,o sa imi faca un test sa vada daca bebe are risc de infectie pulmonara la nastere si imi ia mai mult sange -parca sunt vampiri.
miky
motzata spune:
Miky sunt pe baricade ,am vazut pozele care le-ai pus pe forum ,cele care mi le-ai trimis pe email nu le-am putut vedea nu stiu de ce.Astazi am si eu programare si o sa-mi faca testul pt diabet sunt tare curioasa de rezultat.Poate se vor indura si de mine si imi vor mai face si mie un eco nu de alta dar sa am si eu poze cu el si una peste alta mi-e dor de el.......si as vrea sa vad daca e ok ca tare rau buseste in burtik si ma scoala de la ora 6 am si decate ori ma duc la wc(wecinul costica)![]()
![]()
Astazi am vazut un bebe de 2 luni si tare rau plangea cred ca avea colici???????dar nimeni nu stie exact nici mamica lui nu reusea sa-l impace.Mie imi este tare groaza de plansul lui si de el.Sper sa ma schimb pana vine eu sunt o fire care ma plictisesc repede,sper cu el sa fie diferit.
motzata