mamici de iulie-august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

salutare!
weekend, weekend da' tot ati scris ceva!!!!
incerc sa va raspund la toate:
- de intepat mai am pana nasc. partea buna e ca avand-o pe mama aici pot sa incerc niste variante de injectare ca alternativa la liticele de 6 ore, macar asa sa mai reduc din intepaturi. de ieri seara fac no-spa cu scobutil doar seara si dimineata plus un diazepam (pastila) inainte de culcare si doar un scobutil la pranz - injectabil. cu gynipralul pastile raman pe loc. nu pare mare lucru ca am scapat doar de o injectie dar pt mine conteaza enorm si daca uterasul meu sta cuminte raman la 2 injectii pe zi. am scapat si de starea aia de drogata pe care mi-o dadea diazepamul injectabil. ma dureau capul si ochii.
- cu foi de varza am incercat in spital si ma apucau nervii ca-mi tot cadeau si wc-ul era comun, nu ma descurcam eu mereu. o sa incerc acasa iar. m-am mai linistit cu masaje (facute de sot) pe buculite cu carpicon.
- cu credinta in Dumnezeu stau bine ca stiu ca numai asa am trecut prin toate, doar ca nu stim niciodata ce ne rezerva. nu mi-e frica de nimic!!
- merci de sfatul cu fe si mg ca nu se iau amestecate ca eu le luam la gramada (1 tardyferon + 2 magne b6). am observat in spital ca toate gravidele au o usoara anemie, e normal.
- ca sa fie "toate bubele in curu' babii" de ieri sunt coapta de raceala de la urechi, gat, cap, nas si toate cele si dau cu ceaiuri, lamai, miere, oscillococcinum, tantum verde, spirt la picioare si parca e degeaba. de azi o sa iau paracetamol sinus ca nu mai tine vrajeala. febra am pacalit-o dar parca ma pandeste dupa colt de 3 ori pe zi. alta idee aveti?

calatoria lui
31+, Mihnea George
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

draga mishi iti doresc multa sanatate si sa-ti treaca raceala cat mai repede, si mai ales sa nu faci febra. Important e sa nu stai numai cu geamurile inchise, e bine sa aerisesti camera unde stai ca sa iasa microbii afara...si da-i cu ceaiuri si lamaie, poti sa storci si o felie de portocala in loc de lamaie, ca sa mai diversifici. Si stiu ca ceaiul de macese are vitamina C, dar trebuie sa intrebi daca e permis in cazul tau.

te pup,
miti 31s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

yanis, in locul tau nu as ezita si as pune numele ales de bunica. In ciuda tristetii pe care in mod sigur o traiesti, mi s-a parut o poveste impresionanta si l-as numi din tot sufletul Vladut pe baietel.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

yanis, sunt de acord cu ce zic fetele. si l-as numi cum a zis bunica ta. uite, si in cazul nostru s-a intamplat ceva de genul asta: pe tatal sotului meu eu nu l-am cunoscut, din nefericire, pentru ca s-a stins pana sa-l cunosc eu. si-a dorit din tot sufletul sa apuce sa-si vada un nepot sau o nepoata, nu conta, avand baietii destul de maturi, sotul meu avea 33 de ani. acum vom ii vom pune al 2-lea nume baietelului nostru George, dupa dumnealui si ne simtim parca mai bine, e ceva ce nu pot sa-ti descriu.
sa faci cum iti dicteaza inima!

calatoria lui
31+, Mihnea George
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Astazi am fost la doctor (in sfarsit!!!), bb este bine dezvoltat pentru varsta lui si este...baietel.

Pumpkin, te rog sa ma treci pe listuta.

Va pup, trebuie sa fug. Data viitoare cand o sa intru pe net sper sa am mai mult timp.

Claudia (29+), Cristi (16.12.2002) si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

yanis, mi-au dat lacrimile cand am citit. Bunica mea mult iubita nu mai este in viata si nu o sa se bucure impreuna cu mine de fetita mea. Cu siguranta daca as fi in locul tau as pune asa cum a vrut ea numele baiatului. Vladut e un nume frumos....si bebe va fi ocrotit de acolo dintre ingerasi de spiritul bunicii tale. Se spune ca ultimile dorinte alte muribunzilor se indelpinesc...si e mare lucru ca un om pe patul de moarte sa se gandeasca la tine si la bebele tau...inseamna ca te-a iubit foarte mult.

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Cristina_Ioana, faptul ca azi ai 35 de sapt si o zi inseamna ca esti in saptamana 36..adica consumi...din saptamana asta. Nu inseamna ca ai 36 de saptamani implinite...dar consumi din saptamana 36. Eu de exemplu abia astept joia ca sa schimb saptamana...de ex de joi...o sa zic ca intru in saptamana 36.
Fetelor, mie mi-au facut astazi parintii o surpriza f placuta si au venit saracutii amandoi de la Botosani sa ma vada....Of sunt asa de fericita...cred ca abia dupa ce o sa nasc...o sa o sun pe mama si o sa ii multumesc pentru tot.( abia atunci cred ca o sa inteleg cu adevarat iubirea de mama).Acum trag tare sa va citesc...ca am pierdut 2 pagini.

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

She wolf:Ma bucur ca sunteti bine si ca ai un baietel... sa fiti sanantosi!
MISHI:Tine-o tot asa, poate maine mai renunti la o injectie...si tot asa...Esti pe drumul cel bun...Mult a fost... putin mai este!!!
LArissa79:Ce fain ca ti-au venit parintii...Ma bucur ca esti bucuroasa!
YANIS:Da, categoric Valdut!Nici n-as sta pe ganduri, e un nume f.frumos....pe langa faptul ca si l-a dorit bunica....
MAi burticutelor,cred ca maine o sa vorbim mai mult,..avand in vedere ca suntem singure acasa...
APROPO...eu stiam ca Fierul nu se ia cu CALCIUL odata, nu cu MAgneziul!!!Sau poate m-am tampit eu....bine stiu ca m-am tampit dar speram ca nu asa de rau!!!
Va pupici..

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Dimineata am fost la piscina si a fost super, dar observ ca din ce in ce mai greu imi vine cu exercitiile.

Cristina_Ioana, crezi ca nu mi-ar placea sa intru mai des pe aici. Dar muncind 8 ore pe zi ma consum total. Si abia astept weekendul ca sa pot dormi mai mult.

De miine intram si noi in santier, adica aici la parinti unde stau pina imi vine romanashu meu iubit. Credeti ca ar fi indicat sa ma mut in alta parte pina termina mesterii treaba pe aici?

She_wolf, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos!
Yanis, bine ai venit in grupul nostru. Si eu impart aceeasi parere cu fetele, Vladut e un nume foarte frumos.
Miti, mmm, mi-ai facut o pofta de capuccino!

Nati si minunea din burtic 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Fetelor, am pus si eu o intrebare dar vad ca nu ma ia nimeni in seama. Mai incerc odata. Credeti ca virozele/ racelile dese pot dauna la bebe? Am auzit ca s-ar putea sa se infecteze lichidul amniotic, asa o fi?

Nati si minunea din burtic 30+

Mergi la inceput