Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Codruta ai incercat sa intrebi aici, stii de site-ul asta?Paote cineva te ajuta.http://www.parinticlujeni.ro/

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Noi ne-am tuns ca nu se mai putea cu pleata, transpira prea mult si ma enerva sa-l vad asa.Deci am pus mana pe masina, nu eu, tati si l-am facut "mumos".Nici nu-l mai recunosti, e asa frumusel.Si numai cand am bagat masina in parul lui, ne-am dat seama ce pleata avea.
L-am vazut pe Mario, mi-a placut poza in care dormea cu degetelul in gura, un dulce.....
Carmi, ma bucur ca ati avut si voi o zi buna de iesit din casa.La noi a turnat cu galeata.
Irina, mama Noeliei, Codruta a dat link-ul cu reteta, e usor de facut, ai toti pasii.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Marinela , ma dor picioarele de cat m-am plimbat astazi...dupa 3 saptamani de hibernare. E groaznic sa nu poti iesi din casa.
Codruta, mersi, am gasit linkul si explicatiile. O sa fac si eu in weekendul viitor. Am numai o nelamurire: eu stiam ca gelatina, dupa ce o lasi la inmuiat, se pune pe foc mic, sa se topeasca. Din explicatiile fetei reiese ca o pune nedizolvata complet, asa ai facut si tu?
Pup fetele si ma indrept tarash spre culcushhhhh...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Codrutza, Nan 2 merge de la 6 luni pana la 1 an. La un an se trece la Nestle Junior si asta cica se da pana la 3 ani. Se zice ca ar fi mai bine sa se pastreze laptele praf pentru copilul sub 3 ani pt ca e imbogatit cu substantele nutritive de care are nevoie si pe care nu le gaseste in laptele de vaca...sa vedem cum se pupa socoteala de acasa cu cea din targ.

Moki, bine ai revenit. Nu te-am mai citit de mult, bravo pentru miscaciosul Mario, sincer sa iti spun as pune-o si eu pe Alex in premergator, dr Calapod (chiar daca nu recomanda) mi-a zis ca daca tin neaparat sa o pun dar reprize scurte.

Fetelor, nu ma bateti, dar am tras o sperietura groaznica azi in parc. Am iesit cu rolele si carutul, eu impingeam si la un moment dat m-am impiedicat si am cazut, carutul a mers mai departe si a fost prins imediat de tati care era un pic mai in fata. Doamne dumnezeule ce am putut tipa, nu de alta dar eram pe marginea lacului. Niciodata nu mai ies pe role cu carutul in Herastrau, nu cred ca am sa mai dorm la noapte, am plans ca nebuna tot drumul spre casa, saraca Alex habar n-a avut, ei i-a placut viteza Da ma-sa e clar nebuna rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei! Mentiune speciala pentru Ioana Catalina : sa cresti mare si frumoasa si norocoasa! Nu fii trista ca nu ti-a facut tort, ai un ascendent asupra ei, trece-o la index cu o bila neagra!

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu sunt ingrijorata de o chestie, poate va dati si voi cu parerea. Dinu si-a descoperit manutele in mod normal pe la vreo 3 luni, ulterior si-a pierdut in mod firesc interesul pentru ele. Ei, de o saptamana isi studiaza o mana de parca ar fi descoperit America. Ba chiar parca ar vrea sa prinda cu ea ceva inexistent, are un gest de apucare, ma sperie teribil. Ce-o fi asta? In subsidiar, ma ingrijoreaza ca de cate ori e in societate, ne uita instantaneu, sta la oricine in brate, nici nu se mai uita dupa noi, o fi firesc pt cele 7 luni ale lui? ma gandesc la tot felul de tampenii, ma cam sperie. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata! Tonnia, merci de urari. Daca am facut duminica trecuta tort, se pune? Daca acum cateva luni si-a descoperit mainile, probabil ca acum a descoperit ca poate face ceva cu ele. Catalina misca mana strangand si deschizand pumnul si se uita la ea. Intinde degetele si le strange la loc. Nu mereu. Cand si cand. Cred ca se joaca. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Despre socializare, cred ca e bine sa fie sociabil si nu plangacios si ursuz. Fii-mea sta la toate femeile, rade la ele chiar daca nu le cunoaste, vorbeste. In schimb la barbati...e jale. Doar la vreo 2 sta in brate si vorbeste cu ei. La marea majoritate plange doar cand ii vede. Nu ii suporta sa vorbeasca cu ea sau sa se apropie de ea. Sta cuminte la tatal meu, la sotul unei prietene, la doctorul ei si inca un prieten de-al nostru. Nu pot zice ca pe astia i-a vazut mai des, ca nu este asa. La altii, plange de cand intra pe usa si ii vede. Cu femeile nu are nici o problema, cu nici una.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Fetelor in seria de intrebari ma inscriu si eu astazi: voi le dati suplimente de fier si fluor copilasilor, ca eu i-am dat pana acum doar vigantol, calciu si vit C.
In seria raspunsuri: si Maya la 9 luni fara o saptamana rade si vorbeste la toata lumea, prinde de manute si nu mai da drumul, e foarte incantata cand persoanele de pe strada se joaca si vorbesc cu ea , iar la copii nici nu mai vorbesc, cum reactioneaza, chiar daca sunt mai mari, de scoala.
Iar in lista de sale si spate rupt ma inscriu si eu. Doar sa mearga si sa stea in picioare are chef si cum nu poate singura sau in patru labe trebuie sa fie tinuta de manute. Iar cu rotobilul facem iures, numai in viteza ne deplasam si numai in locuri "periculoase" vasele mamei, dulapul de papuci, pamantul din ghivecele cu flori, calculatorul lui tati. Noroc ca e mama pe faza. In concluzie Maya sta in rotobil de la 8 luni si o sapt.

Mergi la inceput

Karmenutza, da, face si asa, strange si deschide degetele. Deci zici ca si a ta la fel? O fi normal. M-am speriat rau, ma gandeam la boli psihice...

Se pune tortul de saptamana trecuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu nu m-am gandit nici o clipa la boli psihice. Lor acuma le place tot ce misca, sunt foarte curiosi, iar daca degetele lor se misca, e distractiv. Cred ca acum au constatat ca pot face ceva voit cu manutele lor, ca pot "da comanda" sa faca ceva, nu mai sunt miscari involuntare, ca in primele luni, ci sunt constienti de miscarile lor. Eu asa am interpretat gesturiile ei.

Catalina

Mergi la inceput