Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Dinzo...primele tale 11 mesaje sunt verificate de un moderator inainte de a aparea...dupa ele celelalte vor aparea in timp real.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

V-am citit si eu si am niste nelamuriri...Nu sex?
De ce?E sarcina cu probleme?atunci stiu eu ca se intrezice in rest e chiar bine pina la nastere...
Apoi sex cu prezervativ???de ce oare?
Stiam ca doar inainte de nastere ar putea fi probleme ca sperma poate declansa nasterea...in rest n-am idee.

Care stiti mai multe v-as ruga sa ne explicati si noua,nestiutoarele.

Dana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Daconst dupa luna a 6 nu se recomanda sexul pt ca se poate declansa travaliul.Sperma inmoaie colul , asta ii poate provoca deschiderea.
Eu una ma abtin, asa am facut si sarcina trecuta,ca nu vreau sa ma doara capul.
In rest daca nu aveti contraindicatii de la dr ,de e nu?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Sa va spun cum a fost treaba la mine cu colul, acum 4 ani, la prima sarcina...prin luna a VI-a mi-a spus dr- - - repaus la pat, repaus sexual, medicamentatie stricta, pericol de avort spontan si nu mai stiu cate...
Va dati seama, ca am urmat toate recomandarile.
La 40 de saptamani, cand s-au fisurat membranele si m-am internat in spital...imi spune dr. de garda la controlul de rutina, ca am colul BETON !!!
Bineinteles ca imi venea sa il strang de gat pe dr meu, care mi-a rapit practic ultimele trei luni de sarcina...
Pana la urma am nascut cu dr. de garda prin cezariana(care a fost un dragut si la care merg si acum -;)), pt ca dr. meu nu s-a sinchisit sa vina in weekend sa ma asiste la nastere...mai ales ca au fost probleme...dar altele decat cele anticipate de el.
Dar care puteau fi anticipate...disproportie cefalo-pelvica (am numai 1,53 m inaltime) si Victor a avut un caput relativ mare...

Deci, eu nu mai cred in faza cu colul moale si deschis...pana nu imi confirma intr-adevar dr. prin fapte sau dovezi.

Cora 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aveti dreptate fetelor nu trebuie sa ma stresez ca n-am greturi, doar ca sint atit de mirata ca la prima sarcina mi-a fost atit de rau pina in luna a -5a si acuma e atit de bine....inca.
mi-am luat si eu primul RV la medic, pe 13 iulie, numa bine ca sa ma trimita sa fac tritestul.
eu am fost la piscina ptr cursuri si la prima sarcina si ma voi duce si acuma, nu am avut nici o nerecomandare! apoi chestia cu folosirea OB-ului ca sa nu intre microbii eu nu prea o cred, ca doar OB-ul ala absoarbe apa(eu foloseam cind eram la ciclu) si apa aia sta acolo inauntru si microbii intra la fel de bine...nu o bucata de vata ii opreste......
cu sexul n-am avut nici o problema nici la prima sarcina, si sper sa nu fie nici acuma, atita timp cit nu sint interziceri de la medic sau riscuri....e ok.

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna, sunt Ivona, am 10 saptamani. As vrea si eu pe listuta, daca se poate...(ar trebui sa nasc in a doua saptamana din ianuarie). Salutari la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Anis sunt de acord cu tine daca dr iti interzice,dar daca e ok de ce sa nu profitam
Mie pina acum nu mi-a interzis nimic,decit sa fiu mai atenta in orice fac...sper sa nici nu fie vreo problema.

Ivona,bine ai venit in club!

Daca iti dai toate datele te vor trece fetele cu siguranta.Poti avea acces la user-ul comun si te treci singura,dar mai asteapta sa vedem ce zic si restul fetelor ca si eu sunt noua pe forum.

Sarcina usoara!

Dana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pt listuta, dinzo si Ivona1977 , intai bine ati venit , scrieti toate datele UM , DPN, DN (data nasterii)!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna AniS! Uite si datele:

UM 01 Apr 06
DPN 06 Ian 07
DN 29 Dec 1977

Merci frumos si pupici!

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ivona...Bine ai venit printre noi...speram sa te simti bine.
Esti nascuta cu exact o luna in urma mea...nicey

Fetelor...iar am savarsit un "sacrilegiu"...am papat iar un hamburger de la McDonald's...sunt incredibila. Sper sa nu se mai repete.

Clar data viitoare il intreb pe doctorel de ce cu prezervativ.

Tocmai am vazut ca e foarte posibil sa se mute inca o aspiranta aici la noi. Ma bucura tare.

Va pup si va doresc un somn usor si vise frumoase.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput