Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Burticilor, stiti cumva daca avem voie sa facem plaja? Macar asa -sub umbreluta- si dimineata sau dupa 17.00?

Happy Girl si Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fcalivan2004/album?.dir=9d7b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Nu de alta, dar sotul meu vrea neaparat sa mearga la plaja cu Alexandra si parca nu i-as lasa singuri.

Happy Girl si Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fcalivan2004/album?.dir=9d7b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu nu vad de ce ar fi vreo problema cu plaja, numai sa nu ne incingem burticile prea tare, ca bebe nu poate transpira si se bazeaza pe mama sa ii faca "racirea" :) si de asta nu se recomanda nici baile fierbinti. Cu un prosopel umed pe burtica eu zic ca e perfect in regula :) iar soarele ar trebui sa fie benefic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

adinush ma bucur ca ai revenit printre noi si ca bb e bine

happy girl ca si tine si eu stua foarte rau cu mirosurile...mirosul de detergent a fost primul pe care nu l-am mai suportat si apoi parfum...acum nu mai suport nici mirosul de mancare gatita asa ca sotul meu mananca fast food sau isi face singur cartofi cu ce vrea el

eu mancare nu mananc mai nimic mai mult iaurt cu seminte de secara si fructe la greude toate si cat de multe posibil

nu am nici un fel de greatza in schimb azi am avut ameteli la greu si am dormit ca o sparta

corail felicitari pentru bb si da intr-adevar o sa fie un urias

oana bucur ma bucur ca treci pe fructe sunt tare sanatoase pentru bb si pentru tine la fel asa ca n-ai ce face macar acum sa le suporti

mie dr mi-a recomandat sa mananc peste la greu in afara de macrou si pastrav...in consecinta sotul meu se duce la pescuit sambata sau duminica ca vreau proaspat din baltaoricum bucuria lui

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetelor,
Vad ca incet, incet scapam de greturi. Eu inca nu stiu nici un rezultat la analize, astapt pe 22 iunie sa merg la control si la a doua ecografie. Am mari emotii.
Va pupic pe toate
Romaria 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna dimineata fetelor!
Intru si eu din melancolie, sa nu va suparati.
Vreau sa va urez o sarcina usoara in continuare! Sa fiti sanatoase si sa veniti cu bebeii in brate fericite!
Sa aveti cat mai putine greturi!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata fetele!noi am fost astazi la piscina ca a avut Ken ora de inot si a fost super ca ne-au facut multe poze.poate o sa le scanam si le punem pe net.

Sabina mama daca ti-as spune ca sakura asta a lor nu produce decat flori.dupa ce se scutura florile apar frunzele dar nu si ciresele.880y e echivalentul a 6euro,dar nu pt kg ci pt 500g.si astia importa ciresele din America.mai sunt si autohtone dar au un gust nasol.

Adinus ma bucur ca in ciuda necazurilor sunteti bine si tu si bebe.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata burticilor surori. Mai nu stiu altii cum sunt dar io ma culc la 7, cum ajung acasa la 6 ma pun in pat, si dimineata la 5 jumate cand ma scol zici ca nici nu am dormit. Voi cum sunteti cu somnul?
Dar cu burta? Va supara cateodata?
Pupici

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici,am scris mai rar ca e vreme faina si n-am stare in casa,dar de citit,am citit tot.

Happy Girl,cu soarele cred ca depinde la fiecare graviduta de sfatul medicului.Eu plec saptamana viitoare la mare 7 zile si dr meu mi-a dat verde,dar am auzit si burtici care nu aveau voie.N stiu ce sa zic,mai bine intrebi medicul.E mai sigur.

Adinush,bine ai revenit ca deja ne faceam ginduri.

Vad ca incet,incet trec si greturile la toata lumea.Sunt curioasa ce urmeaza
Aici dr spun ca trimestrul doi e cel mai bun si ca atunci se simte graviduta cel mai bine.Cica tot in perioada asta sunt indicate si concediile...eu plec mai repede,dar asta e.

Pupici insoriti de la noi!

Dana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Catalina sa stii ca si eu ma simt f obosita, adorm instantaneu. Iar senzatia de epuizare persista toata ziua, indiferent cat as dormi. Cat despre durerile de burtica, ma mai jeneaza uneori,niste dureri usoare, asemanatoare cu cele de la ciclu, dar eu fac tratament de sustinere cu duphaston, utrogestan si 3 no spa pe zi. Probabil de la no spa nu mai simt durerile. Dar am inteles ca pana la un moment dat sunt normale, pt ca se mareste uterul. Tu ai avut ceva probleme? Pup, toate gravidutele si zile cat mai usoare.

Andreea,7+

Mergi la inceput