Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata burtici,

Nu scap de arsuri deloc , in nici un fel....si sunt groaznice.E..eu le am aum la inceput si sper s anu le mai am la sf sarcinii..

Eu cu concediul ,cu mare, deocamdata urmez planul initial...dar o sa vad ce zice si dr.
Acuma stept rezultatul la analize si ma duc la eco ,sa-l vad pe bebe, de abia astept.

Auziti ,vad ca de ieri la mine au inceput iar intepaturi ,stanga dreapta.Aveti asa ceva?Stiu ca era treaba parca cu marirerea uterului.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Happy Girl...mie doctorul mi-a zis din prima sa nu evit clar expunerea la soare, sa stau numai la umbra...si sa evit deasemenea sub orice forma deshidratarea. Acum ce sa zic!?...poate e cum spune Daconst (depinde de persoana).
Anis...ceva junghiuri aveam si eu si mai am, cate unul sau cate un set intreg, in partea de jos a burtii sau in zona ovarelor sau in zona uterului...doctorelul mi-a zis ca sunt normale si ca o sa mai am. Au de a face cu schimbarile care se petrec acolo...ddoar sa nu devina prea puternice sau permanente...atunci mi-a spus sa il sun.
In afara de asta eu nu ma mai pot intinde asa cum o faceam inainte caci simt o usoara tensiune in burtica care parca nu mi-ar da voie.

Vad ca iar am inceput si eu in forta cu arsurile...m-am trezit azi noapte spre dimineata de vreo 5 ori in mai putin de 3 ore ca sa bag in gura cate un biscuit si lapte.

Eu si Noi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana...sunt curioasa ce sex va avea bb, ca tare semanam la simptome.
Eu cu arsurile, renunt la rontaiala, ca nu ma ajuta.

Ce zici tu ca simti ca te tine, e vb de ligamentele uterului, si cand se mareste uterul le simti f tare.

Cu soarele, eu si vara trecuta am fost ,dar mai paranoica, tot asa nu se sta la soare si lichide multeeeee

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis...eu nu prea am greturi...decat niste stari vagi in care imi apar simultan si pofte pe care mi le satisfac si care-mi priesc...tare imi doresc sa ma ocoleasca.
Eu in schimb am probleme cu...care vad ca incepe sa se rezolve cu furajele luate dimineata pe stomacul gol.
Acum chiar eram incantata ca am doua zile la rand in care am reusit sa am scaun...asta si nu ma mai simt ca un balon cu dop....

Eu si Noi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ei eu sunt curioasa cate dintre noi vor sa afle sexul bebelusului si cate nu vor sa stie si sa ramana surpriza pana la sfarsit?

eu una raman la ideea a 2-a!

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Aiska ai mare dreptate: de sare e bine sa stam cat mai departe in perioada sarcinii, insa n-am gasit alt chip sa fentez greturile decat cu biscuiti sarati si guma mentolata. Nu mananc exagerat: maxim 10 biscuitei (din cei mici) pe zi, dar trebuie sa am unu - doi acolo cand apare senzatia urata. Of, cu taratzea chiar nu stiu ce sa zic...imi dau seama ca acolo e greu sa gasesti, dar sper ca dau rezultate si cerealele gen Musli.

Simona 7+ si Ruxi

Mergi la inceput

Eu vreau sa aflu cat de repede se poate...vreau sa evit sa fac proiectii in viitor care sa varieze in functie de sexul copilului...asta si faptul ca imi va oferi timp in care sa ma obisnuiesc cu genul lui. Asta ptr ca in mine, marsava de mine, exista un sambure de preferinta desi mi-as fi dorit sa nu fie.
Asadar cat de repede se poate...

Eu si Noi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

oana te inteleg perfect!asa am fost si eu la prima sarcina.da ce te faci daca bebe nu o sa vrea sa va arate?le mine Ken parca era un facut ca la eco sa stea cu spatele.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!
si eu vreau sa aflu cat mai repede sexul bblushului meu eu daca as putea sa stiu de acum ar fi tare bine
eu nu am nici un rau azi mi-e chiar bine
vreau sa va intreb daca mai i-a cineva utrogestan intravaginal??sau doar eu am problema asta?

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Anis, eu sunt mamica de decembrie si vreau sa-ti spun ca nu prea se pupa chestia cu simptomele. Uite de ex mie mi-a fost rau doua luni de-am crezut ca nu se mai termina, si dai cu voma si greata si nu puteam sa mananc iar saptamana trecuta mi-a spus la eco ca este fetita. In paralel am o alta colega insarcinata, sarcina mai mare cu 3 saptamani si ea nu a avut absolut nimica, inca de la inceput s-a simtit foarte bine a mancat la greu, a avut doar o iritatie a pielii, si are tot fetita. Iar o alta colega care a nascut anul trecut s-a simtit cam ca mine si a dat nastere unui baietel, asa ca este un lucru destul de relativ, depinde doar de organismul fiecareia. La mine s-a pupat insa o alta chestie pe care mi-a spus-o sotul si de care eu habar n-aveam, cica la un momnent dat a observat el ca fata mea se schimbase putin, se cam uratise ce-i drept si zicea el ca va fi fata pentru ca fetita a luat din frumusetea mamei.
Sanatate multa si sa scapati cat mai repede de greturi stii cat de nasol este.
Leyla14+

[quote]Originally posted by anis

Oana...sunt curioasa ce sex va avea bb, ca tare semanam la simptome.

Mergi la inceput